Голова громадської ради Микола Печенюк назвав мера Олега Кіндера – «свинотою»

11 Жовтня 2018, 17:44
Ковельська міська рада 7077
Ковельська міська рада

Сьогодні, 11 жовтня, на засіданні виконавчого комітету Ковельської міської ради розглядався проект рішення про демонтаж на бульварі Лесі Українки споруди, яка належить підприємиці, секретарю громадської ради при Ковельській міській раді Галині Артюшенко.

Напередодні видання Район.Ковель повідомляло про те, що міський голова Олег Кіндер задіює виконком, щоб демонтувати кіоск Галини Артюшенко.

Голова депутатської фракції «УКРОП» у Ковельській міській раді Ігор Пініс поцікавився у головної архітекторки міста Людмили Мурай з приводу правомірності проекту рішення щодо демонтажу, адже це, за його словами, є прерогативою міськради, а не виконавчого комітету. Людмила Любомирівна почала відповідати, як її перебив Олег Кіндер, надавши слово іншим своїм підлеглим. Зрештою, коли говорив заступник міського голови Андрій Товстига, сталася гучна сварка між головою громадської ради при міській раді Миколою Печенюком та Олегом Кіндером.

«Хто дає відповідь? Перепрошую дуже. Любомирівна чи ви, пан Андрій?» – звернувся до заступника мера Микола Печенюк.

«Не поняв! Печенюк! А ви посидіть і помовчіть! Людина, яка уповноважена, говорить», – крикнув із президії Олег Кіндер.

«То ви помовчіть! Звернення було до пані Любомирівни», – з іншого кінця зали дуже голосно апелював голова громадської ради.

«Печенюк! В себе будеш там на автомийці кричати!» – перекрикував мер Ковеля.

«Кіндер!», – не міг докричатися Микола Печенюк до головуючого і аж шість разів назвав його прізвище: «Ведіть себе гарно! І хватить іздіватися з людей!»

«Олег Олексійович, поважайте людей! І не «тикайте», будь ласка», – попросила депутатка міськради з фракції «УКРОП» Галина Стасюк.

«Свинота яка!» – спересердя вигукнув Микола Печенюк на адресу головуючого.

На «свинстві» пристрасті вляглися. Олег Кіндер хотів поставити проект рішення на голосування, однак слово попросив член виконкому, директор ТОВ «Юкон-Продтрейд» Юрій Семенюк, заявивши, що в даній ситуації потрібно шукати компроміс. Мовляв, він проти того, щоб позбавити Галину Артюшенко підприємницької діяльності, і що для її кіоску треба знайти місце. Інший член виконкому, підприємець Петро М’якота запропонував взагалі зняти це питання з порядку денного, підтримавши думку свого колеги. Обидва цих виступи частина присутніх у залі зустріла схвальними оплесками.

«Щоб ви не спорили зі мною, те, що я зараз скажу, протокольно. Я, як голова виконкому, вам даю доручення, як членам виконкому, до наступного виконкому поспілкуватися і визначитися із земельною ділянкою по сервітуту. Ви, як би, будете відповідати за це», – сказав Олег Кіндер до Юрія Семенюка та Петра М’якоти.

На тому, як кажуть, й розійшлися. Проект рішення про демонтаж кіоску одноголосно зняли до наступного виконкому. При цьому Ігор Пініс заявив, що демонтаж – це «політичне замовлення по Артюшенко».

Коментарі
11 Жовтня 2018, 21:04
Прибийте вже цього Мавпа БЮТівського з Кнопихою.Щоби не мучився
11 Жовтня 2018, 21:11
Так це Мавп чи Свинота
11 Жовтня 2018, 21:35
Коли це бидло подрхне
11 Жовтня 2018, 22:13
Соромно за нашу громадську раду!!!!<br/>Головою є неосвічена людина! А секретарем людина, пов’язана з криміналом, нагадаю її син торгував зброєю , а другий .... страшно писати і т д ....<br/>Такі кіоски , як у Артюшенко, псують вигляд міста!!!! А такі особи є ганьбою в міській раді!!!
11 Жовтня 2018, 22:14
Як земля носить ту Галю)))
11 Жовтня 2018, 22:39
...атавізм!
11 Жовтня 2018, 22:49
Помолімся браття та сестри за ворогів нашої держави прокремлівський БЮТ
11 Жовтня 2018, 23:20
У вас явно є велике бажаня принизити Громадську раду. Як могли - так цю раду і нищили! І була вона для вас &quot;незаконною&quot;, бо треба було своїх пропхнути. Кіндер на раду НІ РАЗУ не з&quot;явився, Вера - один раз! Гріх вам, пихатим, за такий ігнор. Бо люди там зібрались принципові, не хотіли танцювати під дудку Кіндера. Знаю особисто багатьох з них. Волонтери, господарники, правозахисники, підприємці заважали красти можновладцям.В скільки обішлась сцена в парку? За такі гроші добрий господар п&quot;ять хат збудував би ще й з отопленням! Попередній кошторис близько 1млн. а скільки списали? Більше 5 млн.! А для чого було тоді питати в Громради? Громадська рада рекомендувала не перевищувати 1.5млн. Кіндер не рахується ні з ким, і не встидається це показати.
11 Жовтня 2018, 23:26
Синок...знову пяний...
11 Жовтня 2018, 23:32
так п&quot;ять хат і побудували))))))
11 Жовтня 2018, 23:36
при радянській владі у прапорів була форма з одним погоном. Погон був тільки на лівому плечі. Це було зроблено заради економії. Прапора на правому плечі носили мішки з краденим армійськім майном. Тому він дуже швидко протирався і псував зовнішній вигляд прапорюги. Не вірите, запитайте у Печенюка. він будучи прапором багато майна тими мішками пересовав.
12 Жовтня 2018, 00:18
«Щоб ви не спорили зі мною, те, що я зараз скажу, протокольно. Я, як голова виконкому, вам даю доручення, як членам виконкому, до наступного виконкому поспілкуватися і визначитися із земельною ділянкою По СЕРВіТУТУ. Ви, як би, будете відповідати за це», – сказав Олег Кіндер до Юрія Семенюка та Петра М’якоти.&quot; Що означає ПО СЕРВІТУТУ????????????????????? Згідно затвердженого Ковельською міською радою Положення про так-званий сервітут тимчасові споруди для здійснення підприємницької діяльності (павільйони, кіоски) не розміщуються!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Такі споруди розміщуються у відповідності до Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України від 21.10.2011 № 244 &quot;Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності&quot;.
12 Жовтня 2018, 00:29
То щоб матюком не критикувати тепер називається &quot;по сервітуту&quot; і всі зрозуміли, що голові суду квартира, а Галі великий &quot;сервітут&quot; - на територію Добробуту біля собачих хат бізнес-проект все поруч .кіоск все таки ветеринарний
12 Жовтня 2018, 00:33
Цеж її однопартієць косцьовят організовував відкриття собачого притулку, вони ще тоді цю тему крутили, а тепер за рахунок кошторису виконкому перевезуть і бізнес вдався- собаки і ветеринарний кіоск в одному місці , ОГО яка стратегія!
12 Жовтня 2018, 00:47
і ветеринар свій - Пініс
12 Жовтня 2018, 00:50
А де подівся Косов ят Без його не цікаво
12 Жовтня 2018, 03:18
Кнопиха знову забухала
12 Жовтня 2018, 03:33
Шановні чиновники ВИ знаєте своі функціі- ВИ є менеджери, які повинні оперативно спрацювати і надати підприємця місце для іі діяльності .Вона поповнює місцевий бюджет , то чому іі ставити палким в колеса? Дайте якщо не хочете заплатити іі моральні збитки
12 Жовтня 2018, 08:23
А бидло думало шо воно кричатиме і все буде по бидлячому?Кожне накричало шо хотіло,да Печенюк?артюшенки вбивці і торговці зброєю , печенюки спиртовики, стасючки сердючки, пініси базарні ,вся бидлота докричалася .
12 Жовтня 2018, 09:19
&quot;запропонували знайти компроміс&quot;- це для громади плюс одна іуда, бо Галя має іти і домовитись з кіндером про інше місце для свого кіоска, звичайно , взамін на дружбу. Отже і казочці про громраду кінець, а хто слухав молодець. У печенюка реакція зрозуміла, бо немає чим торгувати з кіндером, а самих активних членів громади голова прибрав до рук компромісними рішенями? А ковельчани що ?
12 Жовтня 2018, 13:08
Самі активні члени громади прийшли на виконком і підтримали Галину Артюшенко, аплодували членам виконкому Семенюку і Мякоті за їхню чесність і порядність, що для Кіндера було нежданчиком.
12 Жовтня 2018, 14:25
а=А тим часом риють коло Лісової пісні . Там і раніше було трудно ходити ,а тепер тротаур звузять
12 Жовтня 2018, 15:41
Я ВЖЕ ДОРИВСЯ
13 Жовтня 2018, 01:48
Знищують підприємців як можуть. Гройсман каже про підтримку малого бізнесу, а Кіндер на це начхав! Ринки накривають мідним тазом, бо хто ж тоді піде в їхні торгові центри на таку оренду захмарну? А якщо подумати то хто зміг побудувати такі центри? Прості підприємці? Ха-ха! Тільки звичайні службовці! А підприємці тепер збирають гроші на пенсійний та комуналку. Які ж ціни нам заспівають якщо знищать ринки?Дякуємо всі Кіндеру за турботу. Спохватимося, а вже буде пізно.
13 Жовтня 2018, 02:16
Печенюк назвав Кіндера СВИНОТОЮ. За образу мера я подам заяву в суд на Печенюка про захист честі і гідності. Тепер у нас є залізний шанс виграти справу.
14 Жовтня 2018, 16:37
Свинота, вона і в Африці свинота!!!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024