У Ковелі батько учениці погрожував принести бомбу і підірвати школу

12 Жовтня 2018, 16:16
У Ковелі батько учениці погрожував принести бомбу і підірвати школу / Фото ілюстративне 10257
У Ковелі батько учениці погрожував принести бомбу і підірвати школу / Фото ілюстративне

Небувалий досі у Ковелі випадок трапився в присутності учнів та вчителів у загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня № 10.

Збори трудового колективу цього закладу освіти одноголосно прийняли рішення звернутися із заявою до поліції, щоб правоохоронці притягнули до відповідальності мешканця міста Михайла Супруновича.

Освітяни вказують, що Михайло Супрунович, перебуваючи 8 жовтня у школі, поводив себе агресивно та збуджено, порушував громадський порядок, освітній процес, висловлювався нецензурними словами, принижуючи честь, гідність, службову репутацію працівників у присутності неповнолітніх учнів. При цьому педагоги заперечують викладену інформацію у дописі на Facebook, який розмістила дружина агресивного чоловіка – Неля Супрунович, називаючи її недостовірною, що обурює і ображає трудовий колектив.

«Після третього уроку, на перерві, Супрунович М.І. увірвався в кабінет заступника директора, де були присутні учні 5-А класу та учителі – Селівончик М.В., Шепшелей Г.В. Почав кричати та висловлюватись ненормативною лексикою на адресу Ткачук О.В., погрожував принести бомбу і підірвати школу. На зауваження заступника не реагував, гримнувши дверима, залишив кабінет», – йдеться у колективній заяві.

За словами педагогів, цього ж дня, спілкуючись по телефону з класним керівником Слободян Л.М., він ображав увесь колектив. При вході в школу на звернення чергового працівника Романчук Є.М. пояснити, до кого він іде, зреагував у грубій формі.

10 жовтня у школі за участі голови міськкому профспілки працівників освіти Ігоря Сезьоміна відбулися збори трудового колективу, на яких були присутні п’ятдесят чоловік, які одностайно засудили дії Михайла та Нелі Супруновичів. 

Як стало відомо журналістам видання Район.Ковель, заява вже зареєстрована у Ковельському відділі поліції ГУНП у Волинській області.

 


Коментарі
12 Жовтня 2018, 20:20
Погроза вчинення теракту є суспільно небезпечним діянням, відповідальність за яке передбачена частиною 1 статті 258 Кримінального кодексу України. Це - не банальна "адмінка" за хуліганство. Треба неадекватних недоумків ставити на місце. На відміну від тупих лихослівців педагогам слід учити їх силою закону. По факту погрози терактом в школі треба написати письмове повідомлення про вчинення кримінального правопорушення за вказаною вище статтею ККУ до місцевого відділу СБУ. Це їх компетенція, а не поліції.
12 Жовтня 2018, 21:57
Якщо той козляра погрожував якоюсь бомбою, то неможна виключати того, що вона в нього може бути. Встановити, де він її може зберігати - в штанях, в дружини під спідницею, в ліжку - то справа компетентних органів. На такі заяви потрібно реагувати жорстко - кримінальне провадження, обшук, допит, щоб скотина до нових віників памятала, чмо засцяне.
12 Жовтня 2018, 23:01
Вила в хліві на корупціонерів від БЮТ ТЕЖ потенційна зброя
12 Жовтня 2018, 23:07
Видно хабарчика не заніс- мужика великі психологи і роздраконили
12 Жовтня 2018, 23:16
Тільки після того, як про недостойну поведінку жінки, яка викладає у школі ( назвати її педагогом не повернеться язик) написали у Фейсбуці, вчителі швиденько написсали заяву в поліцію. А до того що? Вирішили, що треба спасати свої шкури? І, ото дивина!, педагоги засудили дії батьків. Тьх у! А судді хто?
13 Жовтня 2018, 00:46
<p>[ВИДАЛЕНО ЗА ОБРАЗИ]</p>
13 Жовтня 2018, 00:55
<p>[ВИДАЛЕНО ЗА ОБРАЗИ]</p>
13 Жовтня 2018, 02:56
Про ту 10 школу стільки гидоти чула ...реально бідні діти ! "Пєдагогі" зажрані такі стали ! Помийник на цілий Ковель !!!
13 Жовтня 2018, 11:15
Треба біля кожної школи поставити по дармоїду з мусарні. Хоч якийсь толк з них буде. І в школі охорона має бути. І запам'ятайте : той хто погрожує то балабол, він навряд чи буде щось підривати. Той хто насправді взірве, погрожувати не буде.
13 Жовтня 2018, 11:44
Там давно потрібно до директорки придивитися
13 Жовтня 2018, 13:07
!!!!!!!
13 Жовтня 2018, 13:07
!!!!!!!
13 Жовтня 2018, 15:02
Я не берусь, нікого не оправдовувати, не звинувачувати, в будь-якому конфлікті винні обидві сторони. Мені боляче читати той негатив, який вилили на моїх давніх знайомих і друзів, і це зробили люди, які навіть близько не знайомі з родиною Супруновичів, явно виконуючи чиєсь брехливе замовлення. Неля і Міша дали гарне виховання своїм дітям, з самого дитинства привчаючи їх до праці і поваги до старших. А це все "роздула" людина, котра хоче цим прикрити свою непрофесійність і неадекватність.
13 Жовтня 2018, 18:22
Чоловіче, про яке "брехливе замовлення" ви говорите? Де ви його знайшли? Неадекватний батько прийшов до школи, в присутності дітей матюкався на вчителів, погрожував принести бомбу і підірвати школу! Як мали поступити педагоги? Правильно, що звернулися із заявою до поліції. Треба ще залучити СБУ та відкрити кримінальну справу проти вашого давнього знайомого і друга, спиртовика Міши Супруновича. Він сам винен у тому, що трапилося. А всю цю історію роздули не вчителі, а саме ваша знайома Неля Супрунович. Треба було самій шукати золото, яке загубила дитина, а дівчинка мала би в цей час сидіти на уроці.
13 Жовтня 2018, 21:44
Дитина в Михайла відмінниця і на дошці пошани. А ця заступнинця ще та і її добре знають як вона поводиться не тільки з учнями та колегами тим паче вона мітить на директора 10 школи а її чоловік директор 2 школи от і подумайте що зараз можуть писати на Михайла і Нелю
13 Жовтня 2018, 21:52
Я не берусь, нікого не оправдовувати, не звинувачувати, в будь-якому конфлікті винні обидві сторони. Мені боляче читати той негатив, який вилили на моїх знайомих і друзів, і це зробили люди, які навіть близько не знайомі з родиною Супруновичів, явно виконуючи чиєсь брехливе замовлення. Неля і Міша дали гарне виховання своїм дітям, з самого дитинства привчаючи їх до праці і поваги до старших. А це все "роздула" людина, котра хоче цим прикрити свою непрофесійність і неадекватність.
13 Жовтня 2018, 21:54
Люди зверніть увагу на відгуки хто їх пише проти сімьї Супрунович.Всі відгуки пишуть без помилок це дає підтвердження що пишуть вчителі бо прості люди так ненапишуть в лапках. Коми. Двокрапкі знають де стави.Це є сраколизи майбутнього директора 10 школи.Аморальність цих дюдей зашкалює
13 Жовтня 2018, 23:20
У мене шок. Ви подумайте як раніше ставились до вчителя. Не дозволяли собі ні слова кривого вжити. А зараз вчитель не людина, а просто ніхто. Поваги немає жодної. І чому відразу "сраколизи" пишуть. Це можливо сам Супрунович мітить на директора 10 школи?
13 Жовтня 2018, 23:29
Чисто з чоловічої точки зору дуже неприємно все це читати. Взагалі в чому саме суть проблеми? Вчитель підняв голос на ученицю? А батько що зробив? Він підняв голос не тільки на вчителя, а ще й принизив її в очах колег. Це неприпустимо просто. І це говорить про те, які Супруновичі виховані? Та не смішіть мої підкови... Якби батько був вихований і розумний то не вдітав би в кабінет і не кричав би та ще й в присутності &quot;учнів 5А класу, Селівончика М. В. та Шепшелей Г. В.&quot; Яка тут вихованість<br/> Нею і не пахне. Але ж людям дай повід для того щоб когось обісрати, навішати ярликів. І хто знає яка ця вчителька насправді? Пишуть такі ж як і Супруновичі. Не знаючи ситуації виливають весь бруд на людину, яка можливо ні в чому не винна
13 Жовтня 2018, 23:56
Який авторитет вчителі заслужили те і мають. Хіба це вчителі гидоття
14 Жовтня 2018, 09:39
На неделе, нужно будет идти впрокуратуру писать заявление, как так принимали новые парты в 13-й школе, что они новые уже с браком. Пусть проверят использование бюджетных средств.
14 Жовтня 2018, 16:29
На мою думку, винні дві сторони, а найбільше та сторона, яка розпочала цю брудну справу. Я ніколи не повірю, що батьки безпричинно прийшли до школи і обізвали колектив. Можливо причина в колективі? Адже, де ви бачили, щоб колектив пішов проти завуча? А завуч, маючи вищу освіту, працюючи у школі і маючи справу з дітьми, мені здається, повинна була розібратися у цій ситуації без лишніх емоцій, і не було б цього неприємного інцинденту. А якщо завуч не вміє владнати такі прості речі, то скажіть мені будь ласка, як вона може займати посаду завуча, і взагалі як вона може працювати з дітьми?!
14 Жовтня 2018, 17:54
Живу біля школи і знаю цю родину дуже давно з хорошоі сторони. В той день бачила як Неля з Марічкою щось шукали з самого ранку. Потім ішла по своім справам і якраз Неля виходила плачучи зі школи.Мабуть від радості плакала .Як думаєте???
14 Жовтня 2018, 20:40
Думаю, не секрет те, що школа не несе відповідальності за цінні речі? Які, до того ж, були загублені у вихідний день. Світає досить рано... Ці речі можна було пошукати напередодні, а продовжити з самого ранку... До того ж, обов'язком дитини є вчитися.. Мама могла б продовжити пошуки. Разом із Татом, який замість матюкатися й ображати не просто професійну гідність, а й людську...зайнявся б справою. Як на мене, не варто взагалі давати дітям настільки цінні речі: золоті прикраси, дорогі телефони і т.д. Тоді й проблем буде наполовину менше... Бо тут аж два кінці палки... Не кожен Тато й Мама можуть дозволити купити своїм дітям настільки дорогі речі, їхні діти одразу відчувають це... <br/>Щодо плакала... дуже сумніваюсь...От просто дуже-дуже... Бо фейсбук - це не спосіб вирішення конфліктів й встановлення істини. Та ще й однобокого змалювання ситуації...Чомусь ця надто розтривожена жінка не розповіла всім іншої частини: візиту не зовсім адекватного тата до школи... Не розказала про ту кількість нецензурної лексики, якою він усіх щедро обдарував. Якщо вже так кортіло спробувати писати, то описувати треба було все... <br/>А взагалі...недаремно в народі кажуть: не рий ями іншому, бо можеш сам у неї втрапити...<br/>А заява в поліцію нехай стане наукою різним письменникам... А то іноді просто гидко читати фейсбук... І чудово, що всьому цьому є свідки... і не один... <br/>Пи.Си. Шукали хрестика, таку святиню... А от поводилися батьки далеко не по-християнськи... До речі, хрестик оберігає будь-який... Не обов'язково золотий... Головне...Віра...<br/>А хрестик можна носити й маленький срібний...або навіть металевий чи дерев'яний... І тоді не буде проблем на голому місці...
14 Жовтня 2018, 20:40
Думаю, не секрет те, що школа не несе відповідальності за цінні речі? Які, до того ж, були загублені у вихідний день. Світає досить рано... Ці речі можна було пошукати напередодні, а продовжити з самого ранку... До того ж, обов'язком дитини є вчитися.. Мама могла б продовжити пошуки. Разом із Татом, який замість матюкатися й ображати не просто професійну гідність, а й людську...зайнявся б справою. Як на мене, не варто взагалі давати дітям настільки цінні речі: золоті прикраси, дорогі телефони і т.д. Тоді й проблем буде наполовину менше... Бо тут аж два кінці палки... Не кожен Тато й Мама можуть дозволити купити своїм дітям настільки дорогі речі, їхні діти одразу відчувають це... <br/>Щодо плакала... дуже сумніваюсь...От просто дуже-дуже... Бо фейсбук - це не спосіб вирішення конфліктів й встановлення істини. Та ще й однобокого змалювання ситуації...Чомусь ця надто розтривожена жінка не розповіла всім іншої частини: візиту не зовсім адекватного тата до школи... Не розказала про ту кількість нецензурної лексики, якою він усіх щедро обдарував. Якщо вже так кортіло спробувати писати, то описувати треба було все... <br/>А взагалі...недаремно в народі кажуть: не рий ями іншому, бо можеш сам у неї втрапити...<br/>А заява в поліцію нехай стане наукою різним письменникам... А то іноді просто гидко читати фейсбук... І чудово, що всьому цьому є свідки... і не один... <br/>Пи.Си. Шукали хрестика, таку святиню... А от поводилися батьки далеко не по-християнськи... До речі, хрестик оберігає будь-який... Не обов'язково золотий... Головне...Віра...<br/>А хрестик можна носити й маленький срібний...або навіть металевий чи дерев'яний... І тоді не буде проблем на голому місці...
14 Жовтня 2018, 20:41
Думаю, не секрет те, що школа не несе відповідальності за цінні речі? Які, до того ж, були загублені у вихідний день. Світає досить рано... Ці речі можна було пошукати напередодні, а продовжити з самого ранку... До того ж, обов'язком дитини є вчитися.. Мама могла б продовжити пошуки. Разом із Татом, який замість матюкатися й ображати не просто професійну гідність, а й людську...зайнявся б справою. Як на мене, не варто взагалі давати дітям настільки цінні речі: золоті прикраси, дорогі телефони і т.д. Тоді й проблем буде наполовину менше... Бо тут аж два кінці палки... Не кожен Тато й Мама можуть дозволити купити своїм дітям настільки дорогі речі, їхні діти одразу відчувають це... <br/>Щодо плакала... дуже сумніваюсь...От просто дуже-дуже... Бо фейсбук - це не спосіб вирішення конфліктів й встановлення істини. Та ще й однобокого змалювання ситуації...Чомусь ця надто розтривожена жінка не розповіла всім іншої частини: візиту не зовсім адекватного тата до школи... Не розказала про ту кількість нецензурної лексики, якою він усіх щедро обдарував. Якщо вже так кортіло спробувати писати, то описувати треба було все... <br/>А взагалі...недаремно в народі кажуть: не рий ями іншому, бо можеш сам у неї втрапити...<br/>А заява в поліцію нехай стане наукою різним письменникам... А то іноді просто гидко читати фейсбук... І чудово, що всьому цьому є свідки... і не один... <br/>Пи.Си. Шукали хрестика, таку святиню... А от поводилися батьки далеко не по-християнськи... До речі, хрестик оберігає будь-який... Не обов'язково золотий... Головне...Віра...<br/>А хрестик можна носити й маленький срібний...або навіть металевий чи дерев'яний... І тоді не буде проблем на голому місці...
14 Жовтня 2018, 20:43
Вибачте аж за кілька коментарів. Інтернет чогось опублікував не один. А як видалити - не знаю.
14 Жовтня 2018, 21:19
Ооооо, стосовно гарних і спокійних сусідів не скажу. Якби були б спокійні то цього всього не було бо це мова не спокійної людини а неадеквата. Супруненко ще той.... А стосовно школи можу сказати тільки хороше вчителі знають своє місце і не розводять собі цього без потреби а інколи голос потрібно почистити бо інакше не заспокоївся дітей. Але ж є люди які не мають дітей і пишуть різну ахінею бо начитаються неправдивої інформації. А стосовно завуча, я згідна з цією ситуацією, оскільки видно що вчителі на своєму місці і переживають за життя і здоров'я дітей.
14 Жовтня 2018, 23:30
А ніхто навіть не замислився ,чому чоловік, з якого дива йому було вриватися в той кабінет. Як можна було допекти людину.
14 Жовтня 2018, 23:47
Замислювалися... Насамперед про те, що чоловікові, як писав хтось вище, років 50... Досить солідний вік, щоб зрозуміти, що Жінку ображати матюками - це нижче плінтуса... У такому віці вже варто знати про елементарні норми моралі. Хоча, можливо, у людей, які возять спирт (не зовсім законне заняття, здається?...), нерви дуже не на місці, й такий стиль розмови є нормальним у розмові з жінками, з дружиною, доньками... <br/>Тому &quot;допекли&quot; якось не геть вдале слово... <br/>І як можна допекти, покликавши ученицю на урок? <br/>Думаю, перед тим, як виливати багнюку на всіх підряд, може, треба подумати, що в самого чоловіка руки далеко не чисті, а спосіб заробітку грошей не досить законний.
15 Жовтня 2018, 23:02
Молодці, що обє'дналися, організувалися, щоб дати твердий опір українському хамству. <br/>Всі кричать про свої європейські права, але забувають про обов'язки. Поганий учень (я не маю на увазі дану дитину, а в цілому) може обматюкати вчителя, виходити безпричинно з класу, знімати вчителя на відео. І не несе жодної відповідальності. На жаль, у вчителя зв'язані руки. А для батьків свої чада є ангелами, а вчитель- болото. Запропонуйте батькам почергово проводити уроки в класі,- нехай відчують. <br/>А вчителям я пропоную об'днуватися, запросити професійних юристів, щоб твердо і законно відстоювати свої педагогічні та людські права. Щоб без освітні батьки-ПТУшники не вривалися в школу та не хамили. А якщо хамитимуть,- щоб були законно покарані.
16 Жовтня 2018, 14:30
ЯЯЯЯ , Як особисто вас потривожили ці &quot;не адекватні Супруненки&quot; ,теж вам бомбу занесли ? А так все коменти вчителів. З<br/>наю маму багато років ,як спокійну жінку. Що можна було сказати, ?
16 Жовтня 2018, 15:14
Якщо не маєш що сказати, то промовчи
16 Жовтня 2018, 17:31
Якщо не маєш що сказати ,то теж мовчи
16 Жовтня 2018, 18:26
а я і мовчав, то ти якусь пургу несеш
16 Жовтня 2018, 20:24
Щастя, не нервуйся. Нервові клітини не відновлюються
17 Жовтня 2018, 07:39
Бідний батько погрожував, бо там його довели це сто відсоткі, директорка страшна не вихована хамка, на своїй шкурі знаю, і так сама половина не контрольованих всителів якщо їх так назвати можна вчителями, бидлота а не викладачі, дійно бідні діти!!! Заяву вони написала, та як би батьки не боялися то вже на директорку давно б заяву написали, вона ще не так погрожувати вміє батькам!!! Бояться всі просто щоб потім на дітях не сказалось!!!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39