Люблинець: відбулися змагання зі стрільби із пневматичної зброї

13 Жовтня 2018, 16:00
Відбулися змагання зі стрільби із пневматичної зброї 2828
Відбулися змагання зі стрільби із пневматичної зброї

На базі Люблинецького ліцею відбулися змагання зі стрільби із пневматичної зброї серед учнів та педагогів закладів загальної середньої освіти району. 

Про це повідомляється на сторінці Ковельської РДА у Фейсбук.

Змагання відбулися 10 жовтня у рамках заходів, приурочених Дню захисника, 76-ій річниці створення Української повстанської армії та Дню козацтва. 

Ініціаторами та безпосередніми організаторами заходу є служба у справах дітей райдержадміністрації та Ковельська міськрайонна спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).

Перед початком змагань із вітальним словом до учасників звернувся голова останньої Микола Савосюк та побажав цікавої участі і хорошого результату як своїм побратимам (серед учасників змагань були воїни-афганці), так і дітям та вчителям.

Із величезним захопленням, цікаво та натхненно змагалися і діти, і дорослі, тож за результатами змагань переможний титул – у руках команди Люблинецького ліцею, почесну другу сходинку посів заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів села Дроздні, ІІІ місце – за ОНЗ «Люблинецька ЗОШ».

Переможці та призери були нагороджені грамотами.

На завершення начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Сергій Ілюшик наголосив, що проведення змагань зі стрільби стало вже доброю традицією, а в сучасних умовах війни на Сході держави, подібні заходи мають на меті популяризувати професію військового, вкотре нагадати про захисників, котрі нині боронять державні кордони України. Втім, Сергій Леонідович побажав, аби зброя використовувалася дітьми лише в навчальних цілях, а небо над головою завжди було мирним.

 








Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром