Ковельчани взяли участь в «Осінньому балі» у Луцьку

14 Жовтня 2018, 12:05
Ковельчани взяли участь в «Осінньому балі» у Луцьку 2968
Ковельчани взяли участь в «Осінньому балі» у Луцьку

У Луцьку за ініціативи голови обласної державної адміністрації Олександра Савченка відбувся «Осінній бал – 2018» для дітей та підлітків з інвалідністю.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

На захід були запрошені і ковельчани – члени ГО «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії» та ГО «Реабілітаційний центр».

Розпочалось святкове дійство у приміщенні торгово-розважального центру «ПортCity» з танцювальних номерів у виконанні дітей з особливими потребами, їхніх батьків. Понад 100 юних учасників представили у своїй постановці полонез та мазурку. А волинські герої-кіборги повели у вальсі чарівних дівчат на візках.

Дівчата і жінки – у вишуканих вечірніх сукнях, з чудовими зачісками та діадемами. Чоловіки – у білосніжних сорочках та чорних класичних брюках. Впевнено дефілювали танцювальні пари із різних громадських організацій. Завітали на бал «Батьки дітей із синдромом Дауна», «Сильні діти», «Ресурсний центр «Кольорова капустинка», «Янголята», «Повір у себе» та «Джерело життя».

У вальсі кружляли діти з аутизмом, синдромом Дауна. Всі вони виглядали по-особливому прекрасно у цей день, танцювали із захопленням, запалом та щирими посмішками. Наприкінці свята кожен отримав подарунок від ТРЦ «ПортCity».

Усі присутні на заході отримали невимовні та глибокі емоції. Їх приємно вразили номери від Марії Хурсенко та Антона Копитіна, а також незабутній майстер-клас від відомого хореографа Влада Ями.

 


Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром