Міжміські автобуси не зупиняються у селі Гішин, – мешканці

14 Жовтня 2018, 15:08
Міжміські автобуси не зупиняються у селі Гішин, – мешканці 5718
Міжміські автобуси не зупиняються у селі Гішин, – мешканці

Голова Ковельської районної ради Андрій Броїло провів зустріч з мешканцями Доротищенської громади. 

Про це повідомляється на сайті Ковельської районної ради.

11 жовтня за участю заступника голови районної ради Олександра Пасенковського, начальника управління Держгеокадастру  у Ковельському районі Волинської області Андрія Олексюка, Доротищенського сільського голови Ніни Лукашик Андрій Петрович розглянув питання, які озвучили жителі сіл  Гішин та Доротище.

Окрім особистих проблем мешканців, які потребували нагального вирішення, жителі цих сіл висловили одноголосний протест з приводу того, що міжміські автобуси, які проїжджають повз Гішин, не зупиняються громадянам, яким треба доїхати до міста Ковеля чи інших місць призначення. В зв’язку з цим, мешканці села не можуть своєчасно прибути на роботу, доправити дітей до школи, садочка. Заслухавши думку кожного, хто звертався  під час особистого прийому, Андрій Петрович відповів на всі запитання, виклавши своє бачення у вирішенні цих питань.

Перебуваючи на території села Гішин, керівник представницької влади району також побував у місцевій школі та ФАПі, де поспілкувався з їх працівниками.

 


Коментарі
14 Жовтня 2018, 19:31
Псигологічній і економічний прессінг перевізників починає проявляти своі негативні результати<br/>тут і ціни на паливо і податки і навьязування пільговиків на тендерах<br/>Це тільки початок<br/>ДОІЗДИЛИСЯ
14 Жовтня 2018, 20:41
В члму прикол, плпи*дів голова якоісь ради і шо
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024