Модель XL: пишнотіла ковельчанка Катерина Ващук конкурувала із стандартними моделями

18 Жовтня 2018, 10:13
Катерина Ващук 9850
Катерина Ващук

У новому випуску проекту «Модель XL» танцівниця з Ковеля Катерина Ващук разом із командою пишних та розкішних моделей змагалася із конкурентками, професійними моделями із стандартними модельними формами.

Про це пише Таблоїд Волині.

Першим випробуванням для учасниць проекту став батл черлідерок на баскетбольному матчі збірної України. Дівчата із пишними формами об’єдналися в команду «XL», капітаном якої стала Анна Вєрьовкіна, а команду «XS» очолила Міс Україна 2017 Поліна Ткач.

«Всі там вже, як перелякані кури. Я не перелякалася, бо в принципі виступаю деколи з дітьми, але мандраж всередині якийсь був», – поділилася враженнями ковельчанка.

Вони станцювали запальний танець під час тайм-ауту, а переможців визначили судді проекту актор Богдан Юсипчук та модель плюс сайз Тетяна Мацкевич за потужністю аплодисментів глядачів. Відтак перемогла команда пишнотілих красунь.

 




 

Наступним конкурсом для учасниць стало змагання рекламних кампейнів команд «XS» та «XL» в музеї авіації, в якому перемогли моделі «стандартних форм».

Вирішальним змаганням тижня оголосили спільне дефіле моделей XS та XL у вечірніх сукнях червоною доріжкою перед суворими суддями Богданом Юсипчуком, Тетяною Мацкевич та Андре Таном. Під час фінального конкурсу дівчатам довелося також виконати неочікувані завдання від журі: продати жакет Андре Тана, звабити найкрасивішого чоловіка світу Богдана Юсипчука, а також позувати фотографам, які оточать їх під час дефіле.

У цьому конкурсі ковельчанка краще за свою конкурентку працювала з партнером і заробила один бал для команди.

«Вона як кішка, дуже сексуально», – відзначив роботу Катерини Ващук Андре Тан.

Зрештою, ковельчанка не стала найкращою моделлю цього тижня, але залишилася у шоу, аби продовжувати доводити собі та оточенню, що краса не обмежується параметрами.

 

Коментарі
18 Жовтня 2018, 15:48
Моцна кобіта
18 Жовтня 2018, 16:34
Вже точно візьмуть заміж
22 Жовтня 2018, 13:48
Я не розумію як постійно у неї виходить займатись танцями і набирати вагу? Як правило танцори худнуть .
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39