У Ковелі відбувся чемпіонат з настільного тенісу «Кovel Open»

18 Жовтня 2018, 17:00
У Ковелі відбувся чемпіонат з настільного тенісу «Кovel Open» 4856
У Ковелі відбувся чемпіонат з настільного тенісу «Кovel Open»

У спортивній школі Євгена Кондратовича пройшов відкритий командний чемпіонат міста Ковеля з настільного тенісу «Kovel Open».

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

13 - 14 жовтня, спортивний форум зібрав кращих представників малої ракетки. У місто приїхало чимало відомих титулованих спортсменів. Серед них – Сергій Березинський, майстер спорту, який 15 років був найкращим тенісистом Волині; Дмитро Вахта — на сьогодні перша ракетка Волині, майстер спорту України, чемпіон України серед кадетів та юніорів, дворазовий учасник чемпіонату Європи; Максим Бачурін — чемпіон України серед юніорів, член збірної України серед кадетів та юніорів.

Під час урочистої церемонії відкриття турніру його учасників привітав заступник міського голови Ігор Прокопів. Ігор Ярославович наголосив, що у Ковелі створено хорошу базу для занять тенісом, придбано нове сучасне обладнання, що дозволяє розвивати цей вид спорту та проводити змагання різних рівнів. Він побажав майстрам пінг-понгу яскравих поєдинків та позитивних емоцій від турніру.

78 спортсменів представляли 20 команд з Львівської, Рівненської, Івано-Франківської, Хмельницької та Волинської областей. Вони змагались у двох лігах – вищій та першій, відповідно до рейтингу спортсменів.

У вищій лізі впевнену перемогу здобув ковельський «МобілДім» у складі: Олега  Шевчука, Дмитра Вахти та Максима Бачуріна. Друге місце посів луцький «Хімбудпласт», третє – львівський «Прудкий м’яч».

Найкращий результат у першій лізі показали представники Нововолинська, «срібло» здобув колектив із Вараша Рівненської області, «бронзу» – теж команда Рівненщини з смт Рокитне «Камінь-Буд».

Ковельські тенісисти, три команди, вперше брали участь у такому представницькому турнірі. Дві увійшли до основного фіналу першої ліги та відповідно посіли четверте та п’яте місця. Достойно змагались і юні ковельчани – вихованці комплексної ДЮСШ імені Євгена Кондратовича (тренер Ігор Бівініс).  

 




Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39