У Ковелі збирають гроші для бійця АТО, якого автомобілем збив мажор

11 Вересня 2018, 15:22
Дмитро Голярчук 7590
Дмитро Голярчук

Вчора ввечері, 10 вересня, на вулиці Володимирській у Ковелі проводився слідчий експеримент, внаслідок чого були тимчасово перекриті вулиці.

Про це пише Ілля Лихотоп на своїй сторінці у Фейсбук.

 

Поліцейські перекрили вулицю на Володимирській для проведення слідчого експерименту
Поліцейські перекрили вулицю на Володимирській для проведення слідчого експерименту

 

Ця історія розпочалась у липні 2018-го. Постраждалий хлопець Дмитро Голярчук повертався з роботи додому на роликах, близько 22-ї години вечора. Перед пішохідним переходом зупинився та не дійшовши до середини дороги, як відчув удар машини:

«Я подивився наліво, не було нікого та направо, там їхала машина паралельно зупинці – я почав рух, за цей час можна було спокійним темпом перейти дорогу. В мене не було на думці, як винуватець зараз каже – кинутись під машину, звести рахунки з життям, мені життя моє дороге. Він збив мене, я встав підійшов до трави, я свідомість не втрачав, впав, бо почала кружитись голова. Він почав мене тягнути до машини – пропонувати там допомогу, завезти в лікарню, я відмовився, бо знаю, як потрібно поступати при аваріях», – згадує Дмитро.

Після цього Дмитро викликав швидку: «Приїхала швидка – забрала мене. На швидкій мені розрізали штани і там було видно кость, все було вивалено назовні. Мені збирали ногу, викликали лікаря. На ранок почала боліти голова, зробили МРТ – лікар сказав, що потрібно робити операцію».

Як пригадує свою операцію постраждалий вже потім: «Почали робити операцію, я почав втрачати кров. Мені приходили з роботи здавали кров. Зробили операцію, за період часу, що я був в лікарні винуватець аварії навіть не прийшов, хоча я був там аж місяць».

На момент виписки винуватець Артем Ковчегін все-таки вирішив прийти і сказав: «Я там все оплачу, розберемось». Як згадує Дмитро – ні на момент, коли він попав в лікарню, ні на момент, коли він лежав в ній – винуватця не було покарано, а навпаки його бачили за кермом вже іншого автомобіля: «Він може спокійно собі ввечері виїхати відпочити, кажуть, що його бачили вже за кермом іншого автомобіля».

«10 вересня 2018 року на перехресті вулиць Володимирська – Княгині Ольги проводились слідчі дії. Було перекрито всі дороги, які вели до перехрестя. На слідчих діях був присутній потерпілий. Як розказують люди, які допомагають потерпілому: «Винуватець прикривається татовим карманом, в останнього гроші випадають з кишень і вони можуть собі дозволити мати адвокатів, які «відмажуть» його від цього. Просто навіть не по людськи так робити», – пише Ілля.  

Дмитро також розповів про зустріч із винуватцем аварії: «Той, хто збив, хотів зустрітись, я прийшов і сказав йому – я не хочу наживатись, мені просто потрібно повернути кошти, які я позичив, потратив на лікування. За весь час він не допоміг мені ніяким чином».

 



 

Дмитро Голярчук – учасник АТО, який проходив службу в 101 окремiй бригадi і зараз Всеукраïнська спiлка учасникiв бойових дiй «Побратими Украïни» та волонтери оголосили терміновий збір грошей на операцію для 23-річного хлопця.

Про це повідомляється на сторінці Ковельського центру допомоги 51 ОМБР у Фейсбук.

«Дмитру терміново треба зібрати 20 000 гривень на пластину, щоб закрити частину черепа під час операцiі... Хлопці пишуть, що в липні з 23-річним Дімою сталася трагедія: «Наш побратим Голярчук, рухаючись ввечерi з роботи був збитий на пішохідному переході і отримав тяжкі ушкодження черепу... людина, яка скоïла ДТП та наїзд на пішохода, нiякоï допомоги постраждавшому не надає, в лікарні не з`являється ... Слiдство ще триває і ми зробимо все, щоб правосуддя все розставило на свої місця! За місяць лікування в лікарні кошти сім’ї і зібрані друзями після трагедії швидко скінчилися... А попереду знову операція на череп... Тож, просимо не лишати Дмитра сам на сам з бідою і допомогти грошима на придбання пластини... Кошти бійцю потрiбнi термiново!!!!», – йдеться у дописі.  

Небайдужі можуть перерахувати кошти на номер банківської картки у ПриватБанку:
5168 7573 6830 7619 – Голярчук Д.М. 

 

1


1

Коментарі
11 Вересня 2018, 19:59
Ім»я мажора чому не називають???<br/>Хай стане відомим!
11 Вересня 2018, 20:05
А чому не каже правди про те, що він ВИЛЕТІВ на пішохідний перехід НА РОЛИКАХ тоді , коли автомобіль ВЖЕ ЇХАВ по пішохідному переході, при чому на швидкості не більше 40 кілометрів і при великому бажані шофер не зміг різко затормозити перед цим оленьом, що вискочив на неосвітлену дорогу ще й одягнутий у все темне. Швидку викликала пасажирка &quot;мажора&quot;, який їздить на Мерсі-124 і який працює простим шофером. Винуватець прикривається татовим карманом, в останнього гроші випадають з кишень і вони можуть собі дозволити мати адвокатів, які «відмажуть» його від цього- батько &quot;мажора&quot; працює шофером на фурі. А правила дорожнього руху писані і для бійців АТО і якщо він їх не дотримується то його проблеми і його здоров'я. До речі Артем оплачував лікування. Так що статя- повна заказуха і брехня.
11 Вересня 2018, 20:51
Ставлюся до атовців з великою повагою але є такі випадки де треба подумати чия вина бо якщо стається щось з атовцем то всі винні тільки не він якщо атовець то це не означає що він правий
11 Вересня 2018, 21:06
101 бригада це мажорний підрозділ. Охорона генштабу. Сидять в краматорську і не воюють.
11 Вересня 2018, 21:06
Хто мажор де прізваїище?
11 Вересня 2018, 21:07
Так він давно не хворий а гроші ще збирають??? Нема за що побухати з братанами?
11 Вересня 2018, 21:40
1.Ніякий він не мажор, а простий шофер. <br/>2.Батько так називаємого &quot;мажора&quot; більше 20-ти років працює &quot;далекобійником а не баригою з мусарки, або якимось чиновником-хапугою. Він свої гроші заробляє чесно. 3. На роликах через неосвітлювальний пішохідний перехід в темну пору доби без спецжилета навіть АТОвцям неможна переходити.Попробуй так зробити в Європі чи Білорусії. 4.На роликах, велосипедах, ковзанах і т.д. через пішохідний перехід можна рухатись тільки в пішому порядку. Запам&quot;ятай!!!!! 5.АВТОРЕ!!! не бреши як собака а пиши правду, бовдуре!!! Все сказане легко перевірити.
11 Вересня 2018, 22:07
Знаючи все це про цю сім&quot;ю, я просто в шоці від писаки-брехуняки &quot;АВТОРА СТАТІ&quot;. СОВІСТІ --- НОЛЬ. Про себе: Я також далекобійник і на всяких дебілів, в тому числі на роликах, надивився достатньо. А ТИ &quot;ХЕРОВИЙ ПИСАКО&quot; сідай на фуру, покатайся років 20, і в тебе будуть гроші вилітати з карманів, і сина твого будуть називати &quot;мажором&quot;. Може і тобі колись якийсь дебіл на роликах переїжатиме дорогу. Будеш мати за що нанімати адвокатів.
11 Вересня 2018, 23:04
А тепер перейдіть на фейсбук і подивіться де у мене є хоч одне слово - мажор.<br/>Перш ніж поливати брудом - перечитайте.<br/>Я не перевірену інформацію - не пишу.<br/>Усе,що сказано записано на диктофон зі слів потерпілого .<br/>Тому попрошу самих спочатку перевіряти інформацію!<br/>Дякую
11 Вересня 2018, 23:42
Прочитай УВАЖНО назву статті на цьому сайті. Фейсбук мені до одного місця.
12 Вересня 2018, 01:14
То що батько i синок брехуни це однозначно.....нiякоï допомоги нiразу не вiдвiдали це точна iнформацiя....при зустрiчi вони нагло брехали що допоможуть а самi сховалися за адвоката i думають що вiдмажуть...нееее..справа пiде до суда....а якщо хтось сумнiваеться в наших словах ми готовi зустрiтися i з батьком i з сином i решта i подивитися в глаза щоб вони розказали як же це вони допомагають??? БРЕХУНИ
12 Вересня 2018, 01:47
Платити гроші неадеквату за те шо сам на роліках вискочив під колеса машини?Не дитина яка не отдає отчот своїм діям, а мужик якому 23 роки!!! На роліках! Через неосвітлену дорогу з інтенсивним рухом! В темному одязі без світловідбивачів! Треба йому головою думати як і куда він їде, а не жо...ю. Тепер пацан ще за такого придура проблеми має.
12 Вересня 2018, 03:21
Гіллюшко, дістав ти вже своєю писаниною..... Займистою чимось корисним, *атавісте* хреновий.
12 Вересня 2018, 03:23
Дивись, мій сину любий:<br/>Сто алкоголіков стоять єдиним фронтом.<br/>В очах – звитяжні кольори червоно-чорні<br/>Блищать, як блискавиці.<br/>Руки сильні танцюють, як китайські баядери<br/>В бардаках Шанхая.<br/>Люди славні. Багато ветеранів сивочубих.<br/>І їх падруг, кремезних і негордих. –<br/>Вони, слухняно, з дотепом кмітливим<br/>В момент ісполнять всі бажання ваші.
13 Вересня 2018, 17:56
Якщо прізвище мажора скривають значить є що скривати
14 Вересня 2018, 04:21
Ти дурень чи читати не вмієш? То розкрий свої очиська і прочитай виділене чорним шрифтом.
14 Вересня 2018, 14:30
Немає різниці вина водія ,постраждалий був на пішохідному переході. Вина водія.
14 Вересня 2018, 14:30
Немає різниці вина водія ,постраждалий був на пішохідному переході. Вина водія.
14 Вересня 2018, 14:30
Немає різниці вина водія ,постраждалий був на пішохідному переході. Вина водія.
15 Вересня 2018, 20:33
А як він туди потрапив тобі похеру. Чи на роликах з швидкістю 20-30км. чи на двох лапах.
16 Вересня 2018, 00:57
Оголошується конкурс - безплатна відмазка для всіх, хто позбиває нах...й всіх нациків та інших потвор, співчуваючих бандерлогам.
18 Вересня 2018, 20:16
Все порешаем
02 Жовтня 2018, 16:14
Хто був у Польщі, а якщо не був ,то запитайте в тих , що були і вам скажуть , якщо ви будете бігти через пішохідний перехід , а не йти, то матимете штраф 80 злотих.До патріота - стаття 4.14 правил дорожнього руху - пішоходам ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ = пункт б= раптово виходити, ВИБІГАТИ на проїзну частину,в тому числі на ПІШОХІДНИЙ ПЕРЕХІД !!!!!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024