Відставний російський майор називає себе «самим крутим ворогом України і українців»

18 Вересня 2018, 11:31
Петро Об’єдков 6457
Петро Об’єдков

У соціальних мережах пенсіонер з Москви Петро Об’єдков (він же – Petr Obyedkov, Петр Объедков) про себе пише, що народився 18 липня 1955 року, навчався у середній школі № 1 міста Ковеля (1962-1972 рр.), служив у системі Міністерства внутрішніх справ Російської Федерації (1973-1999 рр.), був начальником 148-ої пожежної частини по охороні теперішнього Всеросійського музейного об’єднання «Державна Третьяковська галерея», хоча й називає себе «бойовим офіцером».

Нещодавно у Фейсбуці в розмові з дописувачем Jeam Gokins (під цим ніком приховується колишній оперуповноважений Ковельської податкової поліції Богдан Денисюк) Петро Об’єдков дуже грубо висловився на адресу видання Район.Ковель. Нехай образа залишиться на совісті самовпевненого Петра Олександровича, але дещо з його писанини ми все ж таки процитуємо.

«Меня пару лет назад они там в таком дерьме вываляли, что я охренел. От моего имени, с ошибками в моей ФИО писали полный идиотизм. Но тебе одному по-секрету скажу, что я самый крутой враг Украины и украинцев!», – повідав він.

Наше видання вирішило трохи «освіжити» пам’ять забудькуватому відставному російському майору.

Справді, у грудні 2016 року ми опублікували статтю «Дубове: громадянин Росії живе у селі і заявляє, що зневажає Україну та її народ», в якій мова йшла про те, що Петро Об’єдков, який є засновником у Ковелі та головою правління громадської організації «Відродження культурної спадщини Волинського Полісся», зробив неприпустимі висловлювання на адресу нашої держави, при цьому наголосив, що є громадянином Російської Федерації.

 

 


Будинок у Ковелі на вулиці Академіка Кравчука, де Об’єдков зареєстрував свою громадську організацію
Будинок у Ковелі на вулиці Академіка Кравчука, де Об’єдков зареєстрував свою громадську організацію

 

Редакція нічого не вигадувала, а просто навела конкретні висловлювання самого Петра Об’єдкова з його розлогого україномовного допису на Фейсбуці: «Інтригуючі вибори Голови Дубівської ОТГ», хоч зазвичай той пише російською. Тут він розповідав, як на виборах був агітатором від «УКРОПу».

«Я погодився… Агітаційну кампанію мені було проводити дуже цікаво… Перемогла партія злодіїв. Яка громада, така і влада… активістка Левчук Н.П. нацькувала на мене поліцію, що наче я не допускаю на вибори бабуль і чіпляюсь до виборців з агітацією. На мене написали виборці заяви!... Ось демократія і справедливість по-українськи!...», – обурювався вчорашній агітатор.

Петро Олександрович (на фото – разом із своєю колишньою дружиною Валентиною) часто-густо фігурує на світлинах в білій вишиванці, синьому поясі та червоних шароварах. На перший погляд – український народний костюм. Однак черговість розміщення кольорів згори до низу практично відтворює кольорову гаму російського державного прапора-триколору – так званий «БЕСИК» (БЕлый-СИний-Красный).

 


 

У дискусію з автором вступив голова Ковельської районної ради Андрій Броїло, який підтвердив, що на Ковельщині учасники виборчих перегонів застосовували заборонені законодавством і мораллю методи. Петро Об’єдков відповів, що замість суворого дотримання і виконання законів тут бачить страх. Мовляв, «ось і вся ваша мильна демократія, від якої сім’ї розпадаються, коли дружина проміняла чоловіка на роботу, то про яке виховання яких громадян йде мова». І повідомив, що їде жити у Москву.

 


 

«Після цих виборів я перестав поважати Україну та її народ. Тут конкретне болото… На жаль, я громадянин РФ, який 5 років, як повернувся на Батьківщину і поки не маю громадянства України. Видно так його і не отримаю. Доля!» – признався він.

 


 

«Чи не здається вам, що своїми незаконними діями ви підставили пані Наталію Тхоржевську і партію «УКРОП», які на додачу в звинуваченнях у підкупі виборців отримали довісок в агітації громадянина країни-агресора?» – допитувався у коментарях ковельчанин Сергій Товкач.

«У мене є вид на проживання, тому цим питанням я і не цікавився. Та Ігор Пініс знає, що я громадянин РФ», – мовив Петро Об’єдков, згадавши голову депутатської фракції «УКРОП» у Ковельській міській раді Ігоря Пініса, який після виборів на публічні закиди переконував, що ні він, ані його міській осередок партії «УКРОП» не причетні до підкупу виборців у Дубівській об’єднаній територіальній громаді.

 

Ігор Пініс та Петро Об’єдков
Ігор Пініс та Петро Об’єдков

 

«По Ковелю я їжджу на машинах з російськими номерами», – додає Петро Об’єдков.

«Подібні письмові зізнання в прямому порушенні виборчого законодавства країни перебування, ще й з зазначенням, що голова Ковельського «УКРОПу» Ігор Пініс знав про ваше іноземне громадянство і не запобіг правопорушенню?» – дивувався Сергій Товкач говірливості росіянина.

Наостанок дискусії відставний російський майор «рубонув», що бачить нашу державу африканською країною, яка населена племенами, що українці – гниле суспільство. Дійшло навіть до маразму, коли він запросив голову районної ради відвідати судове засідання, на якому мала розглядатися справа щодо його розлучення із дружиною!

 


 

 

«От моего имени, с ошибками в моей ФИО писали полный идиотизм», – бідкався Петро Об’єдков екс-податківцю.

Тут можна погодитися із автором опусу, але тільки з приводу цілковитого ідіотизму, який саме від нього й вийшов.

Коментарі
18 Вересня 2018, 15:01
К україни і українського народу ворогів немає. Ворогів собі шукає продаж на бандитсьуа влада.
18 Вересня 2018, 15:50
Як завжди: стаття - про одне, коментарі - про інше. Жодного факту зі статті не заперечено.
18 Вересня 2018, 16:16
Маячня повна....
18 Вересня 2018, 16:17
Обьєдков особисто мені хвалив Путіна і казав що такої країни як Україна не було і ніколи не буде
18 Вересня 2018, 16:18
Дякую за інформацію. Попрацюємо над сепаратистом-обсосом Об'єдковим.
18 Вересня 2018, 16:23
Той москаль не поважає ні себе ні жінку. Назвав ''шлюхою''. Це ти шлюха і пристосуванець. Смоктав у комуністів за союзу, не получилось після революції пролізти у владу то чкурнув у Рашу. Шлюха ти обіжена.
18 Вересня 2018, 16:25
А какого перца бывший майор чтото кукарекает про Украину? Может зайти к нему в гости и поставить на колени?
18 Вересня 2018, 16:41
НЕ Бандерня-вороги україни , а олігархи коломойські, медведчуки та багато інших, які за 27 років розікрали Україну. Бандерівців на найвищих сходах влади ніколи не було.
18 Вересня 2018, 16:57
Я присягал Советскому Союзу и никогда присягу не нарушал. Мы восстановим первое в мире государство рабочих и крестьян под руководством мудрого Владимира Владимировича Путина. Слава Советскому Союзу! Ура товарищи!!!
18 Вересня 2018, 17:50
І слава Богу що бандерні на вищих щаблях влади не було. Вже б і УКраїни не було б. А так є ще шанс УКраїну врятувати. Жидомасони скоро будуть втікати з нашої святої зеслі. Слава Україні без бандерлогів і жидомасонів.
18 Вересня 2018, 18:24
А про що стаття?<br/>Його думки це одне, живе тут, якщо я правильно зрозумів.<br/>Але з точку зору логіки - усе підводиться до того який негарний Пініс, причому в кінці текста, щоб усі запамятали останню думку.<br/>Думаю замовуха під Пініса
18 Вересня 2018, 18:31
Пропозиція якщо дана особа говорить про росію і путні бити в ніс
18 Вересня 2018, 18:48
Зайшов я на сторінку Петра. І що там антиукраїнське? Навпаки! Це людина срправжній ПАТРІОТ Ураїни якого можна сміливо ставити в приклад багатьом українцям. Почитайте, що він і для кого пише! Тому його критика в адресу цього сайту і не спордобалась головному редактору, що талановита людина не підтримує його сайт. А головного редактора всі ми дуже добре знаємо, чим він займався на Сході і яку політику проводить в Ковелі. Цією публікацією ще раз заганьбив сайт і себе. А його бувшу дружину ми також знаємо на, що вона здібна і він пізно зрозумів з якою людиною живе. Вона відкрилась в справжній своїй моральній &quot;красі&quot;! Всім раджу почитати, що написано на його сторінці, в підручниках такого не знайдете. Для мене це було відкриття нашої історії. Я вдячний Петрові!
18 Вересня 2018, 18:57
А про що стаття? Перечитай її ще раз, особливо уважно останніх два абзаци:<br/><br/>«От моего имени, с ошибками в моей ФИО писали полный идиотизм», – бідкався Петро Об’єдков екс-податківцю.<br/><br/>Тут можна погодитися із автором опусу, але тільки з приводу цілковитого ідіотизму, який саме від нього й вийшов.&quot;<br/><br/>Ну от і нагадали Петі Обєдкову його ідіотизм.
18 Вересня 2018, 19:16
Петро Обьєдков то гібридний патріот. Совковий спецслужбіст намагається десь пролізти у владу. Кдбістів таких багато було в Рухові. Розвалили той Рух такі ''патріоти''-Обьєдки, от і живемо під владою колишніх кадебістів.
18 Вересня 2018, 19:21
Думаю замовуха під Пініса - А що тут кримінального на Пініса? Давно відомі факти. Ігорька якби хотіли то &quot;розмазали&quot; і без Петра Об&quot;єдкова.
18 Вересня 2018, 19:41
На фото рило об'єдкова - викапаний Горбатий з &quot;Місця встєчі&quot; І характер йому відповідає.
18 Вересня 2018, 19:43
Давно вже пора цього підірваного ватного мерина на скотомогильник...
18 Вересня 2018, 20:02
А я так не думаю! Дуже гарний мужчина. Головний редактор мабуть закохався в нього якщо нема іншої причини для цієї статі. А піар получився вдалий для пана Петра.
18 Вересня 2018, 20:24
Шото у этого Оленя морда знакомая
18 Вересня 2018, 20:36
Цікава стратегія у Укропа. Тягнуть до себе різних шахраїв. Пініс, Кікавський, Обьєдков, Харьковский та інші потвори. А нагорі обер шахрай Коломойша.
18 Вересня 2018, 20:50
А я дякую головному редактору, журналістам, усім хто долучився до створення та існування цього інтернетсайту.<br/>Якби не ви, то багато правди ми не знали б.<br/>Якби не ви, то багато нечисті повилазило б нам на голову.<br/>А ще сайт викриває брехунів, популістів, сєпарів та шахраїв. І бачимо, що їм це колить.
18 Вересня 2018, 21:18
А в чому піар получився вдалий для пана Петра? В тому, що журналісти показали його маразматичні дописи, як він обпльовував брудом Україну? В тому, що цей &quot;бойовий офіцер&quot; обізвав жінку, якою б вона не була, до того ж на той час свою дружину - &quot;простітуткою&quot;? То в чому піар поясніть мені? Нормальній адекватній людини після такого має бути соромно. Чим вихвалятися? Своїм власним ідіотизмом?! Якби не було образливого висловлювання Петра на адресу інтернет-видання, то не було би статті. Але це моє припущення.
18 Вересня 2018, 22:24
Якщо його критику влади сприймати за бруд в бік України дозвольте з вами не погодитись. Влада це ще не вся Україна й на превеликий жаль її критика вже не бере. І після чергових виборів ми переконаємося, що Петро був правий. Також як його правдивий прогноз про Троцюка. В селах всі зрозуміли, що він слабенький голова, це не його посада! А всі бойові вони прямолінійні це відомо ще за часів Афганістана та В&quot;єтнама. Тому він оцінив поведінку своєї дружини як того вона заслуговувала. За таку поведінку бойові офіцери - Три мушкетера відрубали Міледі голову і правільно поступили. В них не було подвійних стандартів моралі. І речі називали своїми іменами. А ось те, що цей сайт риється в брудній білизні людини, яка живе в Москві, працює для України це вже дійсно маразм чи антиукраїнська пропаганда. А ви тим його пропіарили, що дали його адресу і мені подобаються його насичені українством публікації в &quot;Вістях Ковельщини&quot;. Його творчістю люди цікавляться і мають з ним живу бесіду. Сайту також подяка, а пану Петрові особливо!
18 Вересня 2018, 22:59
Петро критикував не владу, а лив бруд на Україну. Це абсолютно різні речі. Ви хоч би глянули його цитати! Гібридна війна теж починалася з таких &quot;козачків&quot; у шароварах, які говорили за Україну, а потім її зрадили. Я не вважаю, що журналісти рилися, як ви пишите, в брудній білизні людини, вони просто процитували його маразми. Ото і всього. Об'єдков сам себе виставив на загальне обговорення, показавши повний ідіотизм.
18 Вересня 2018, 23:19
«Меня пару лет назад они там в таком дерьме вываляли, что я охренел. От моего имени, с ошибками в моей ФИО писали полный идиотизм. Но тебе одному по-секрету скажу, что я самый крутой враг Украины и украинцев!», – повідав він. І ви не зрозуміли, що він сміється з цього сайту? А те, що він вікдрито і не боїться їздити на російських бляхах це повага до українців в яких він вірить та довіряє! Читати й писати навчились, ще б думати почали. Влада повинна бути для народу і все вірно він каже, що влада не повинна рушити сімейні цінності. А зі слов Валентини всі знають, що її заставили з ним розвестись. Так, сховайте ваше журналістське розслідування і не сороміться. У вас і так читачів майже не залишилося.
19 Вересня 2018, 00:15
У кожної статті є свої прихильники і противники. Дебільні вислови Обєдкова ніким не спростовані і належать йому. То в чому спір, шановні? А брєдові фантазії по відбілюванню Обєдкова просто смішні.
19 Вересня 2018, 01:19
Та відчепіться ви нарешті від того Об'єдкова! Невже не шкода хворого на голову чоловіка, в якого старческій маразм? Що він пише це ж діагноз.
19 Вересня 2018, 02:23
А його ніхто не відбілює. Правду дехто бажає чути й бачити. А з нього роблять дурачка та не зовсім вдало!(
19 Вересня 2018, 12:48
то ж він і є дурачок, бо адекватна людина такого не напише
19 Вересня 2018, 13:37
Почитав сторінку пана Петра й отримав задоволення від його сторінки. З неї видно яка він людина. Рідну мову знає, могили батьків і братів не забуває. З рідними та другом дитинства контактує! Це не мало в наш час значить! Досліджує історію нашого краю, пише гарні статі й коли він встиг стати ворогом України не зрозуміло! Хіба, що комусь не сподобався його прогноз на майбутнє України в його статі «Коли Україна стане Україною», але там все вірно написано: «…Отже Україна зможе вийти з глухого кута, куди її заганяли століттями і відродитися, при умові, що стане націоналістичною державою з єдиною українською державною мовою, з відродженням традицій та звичаїв свого народу для духовного зростання населення, з однією церквою - УПЦ КП і розвинутою економікою. А для цього потрібен буде не один рік. Тоді закінчіться час розбрату і зради, і тільки тоді Україна прийде в світле майбутнє про яке сьогодні мріють мільйони українців.Слава Україні!» Він її написав в березні 2017 р., а через рік Президент підняв питання надання Томосу УПЦ КП. Робить як написав Петро.<br/> Чи може не подобається, що він написав сценарій п'єси про Св.Миколу і якраз передтим коли ця тема стала актуальна для держави. Багато питань до авторів цієї публікації які його бажають облити брудом. А з дружиною його дійсно вийшло не гарно, можновладці повели себе достатньо не етично щодо цього подружжя. Про це говорила не тільки вся Вербка, а й в інших селах була мова. А на фото видно, що вони були гарна пара, справжня українська сім'я! Поламали долю жінці, це факт. Їй зараз знайти чоловіка, щоб була повноцінна, інтелігентна сім'я буде досить проблематично. Чоловіків нормальних нема, всі вони одружені, а директору школи одружуватись з трактористом-шофером якось буде не з руки. Але якщо вона розлучилась так легко з Петром, це означає, що вона його не кохала. Як одна жінка казала, що за ним і в Сибір пішла б. Дуже приємно було читати його сторінку та розуміти, що Україна має вірних їй синів за тисячі кілометрів від неї. <br/>А редакції побажати приборкати свою гординю, прислуховуватись до критики читачів і писати побільше гарних статей про українців, а не поливати їх брудом, його й так забагато в нашому житті!
19 Вересня 2018, 15:17
Є критика від читачів, а є образи. Не плутайте одне з іншим! Журналісти не поливають брудом своїх читачів, це роблять у коментарях такі самі читачі, як ви. А наведені сайтом цитати з дописів Обєдкова справді можна вважати брудом - брудом на Україну.
19 Вересня 2018, 17:32
Він був в стані афекту! Ви прочитайте, що він пише, як її безмежно кохав, а йому не 20 років, а 60! Що в нього робилось в душі ви хоть розумієте?Добре, що хоть матюками не написав! він мабуть духовна людина, а не сучасна молодь яку не заставиш створити сім&quot;ю!
19 Вересня 2018, 18:44
А ЧИ НЕ З ДУБІВСЬКОЇ ВУЛИЦІ ВІН ВОЛИНСЬКИХ СВЯТИХ ?
19 Вересня 2018, 19:48
Враження, що він був в стані афекту і коли писав сценарій п'єси
19 Вересня 2018, 20:59
В 1979 р. нас командирували в Москву на ЗіЛ приймати новенькі авто. Там поселили нас в общазі напроти пожежної частини. Хтось каже може там наш Петро служить, пішли відвідаємо. Там з нас посміялися, що ми такі прості й не знаємо, що в Москві більше сотні частин. Але адресу його місця служби нам дали. Ми на другий день поїхали до нього, правда, взяли з собою самогоночки до нашого сала. Визвали його до нас на КПП, а в нього обличчя червоне як у рака. Ми приїхали, а він перший день з лікарняного. Тушив пожежу і взірвався маленький пропановий балон який і обпалив йому обличчя. Був він нам дуже здивований і радий. Ми в його кабінеті почали накривати на стіл. Він нас зупинив і до 17 час. йому пити не можна – дисципліна. Але попросив нас трішки зачекати. Приходить, виганяє нас з кабінету, веде в гараж, а там, мабуть з 10 пожежних машин, навіть таких, що в Ковелі і не було. Садовить нас в пожежну машину і робить нам екскурсію!!! Вживую побачили на водосховищі справжні кораблі. Покатав нас на здоровенному як торпедоносець катері, показав, що таке велотрек. Але це все ми робили швидко, бо він машину міг взяти тільки на годину. Завіз на Тушинський аеродром, походили біля «кукурузників» і ще якихось спортивних літаків потрогали їх крила. А тепер уявіть які у нас були емоції від поїздки. Він знав із нас тільки двох. Він тоді ще зовсім молодий був зам.командира роти, в них солдати служили. Присіли у нього в кабінеті, розставили по військовому кружки і тут ввалюється його командир роти. Ми зрозуміли, що нам тут буде хана, старлей 2 метра росту. А ми самогонки взяли півторачку. Не пам'ятаю, але на нашу півторачку, мабуть ще дві пішло. «За земляків», «За знайомство,,,,,!!! Ротний Петра хвалив, що всіх солдат в їх роті він зберіг і повернув матерям. У них в казармі нема тієї кроваті з портретом і тумбочкою. Це все дякуючи Петрові як бойовому заму, його заняттям з солдатами і особистим прикладом. В інших по 2-3 портрета. Ми в армії вже відслужили і розуміємо, що це за праця. Петро залишився тверезий, нас не відпустив до ранку, щоб менти не пов'язали. Ранком накормив солдатською кашею з чаєм без масла і відправив. Ось така він людина. Доля в нього була не легка, трагедія з дружиною привела до того, що він один виховував дітей. Правда, я це почув від знайомих коли на святі побачив його з цією молодицею. Він мене не впізнав, стільки років минуло, але на фото він гарно зберігся, тільки товстий став. Це справжній офіцер!!! Він не ховався за спини солдат, тому вони всі й повернулись до дому! Я написав про людину яку один раз бачив в житті не більше 17 годин і то не зовсім тверезим був, але запам'ятав його на все життя і поважаю його як командира. Виросли ви в брудові й поливаєте нормальних людей брудом. Чого ви досягли сидячи в маленькому периферійному місті? І чому навчились крім бруду?Поливати пожилу людину це у вас нормально? Це ж саме чекає і вас - &quot;правило бумеранга&quot; Боженька не відмінив!
19 Вересня 2018, 22:31
&quot;правило бумеранга&quot; стосується і Обєдкова, який свою дружину назвав &quot;простітуткою&quot;, висловив образи на адресу сайту, писав брудні слова на Україну (не на керівників, а саме на адресу Держави!)
19 Вересня 2018, 23:36
Я уважно ознайомився з матеріалом і не знайшов у сказаному паном Петром Об`єдковим ніякого криміналу. Поведінку своєї дружини він зробив з юридичної точки зору вірно і з ним я згоден. Так буває, що в сім`і один із членів мерзотник. Це я не один раз спостерігав в суді. В цій справі вона! Державу він не критикував, а владу яка порушувала Закон. На сайті публікувався не зовсім правдивий матеріал, зі смислом його висловлювання, що являлось простою брехнею - по народному. Так, що його дружина себе міцно забруднила! А сайту треба уважніше читати матеріал перед публікацією.
20 Вересня 2018, 00:17
Який ти н@хрен адвокат, хіба купив диплом. Так за &quot;простітутку&quot; жінка могла би Обєдкова в суд подати - за публічну образу. А ти кажеш, що він все правильно зробив з юридичної точки зору. Державу він не критикував. Тут ти правий. Він її облив брудом. Перечитав ще раз його писанину, &quot;адвокате&quot;!
20 Вересня 2018, 00:19
Який ти н@хрен адвокат, хіба купив диплом. Так за &quot;простітутку&quot; жінка могла би Обєдкова в суд подати - за публічну образу. А ти кажеш, що він все правильно зробив з юридичної точки зору. Державу він не критикував. Тут ти правий. Він її облив брудом. Перечитай ще раз його писанину, &quot;адвокате&quot;!
20 Вересня 2018, 00:29
Та все село знає, що вона повія та алкоголічка. При Петрові її привозили і відгружали як непотріб. Він терпів півроку надіявся, що схаменеться і в кінці кінців втік. Тут суд уже їй не допоможе - народжена вона такою. Ми йому в очі тикали, що вона робить, як себе веде. А ти в суд! Божий суд її россудить! Не потрібна вона людина й це знають всі. Позорила чоловіка та дітей на скільки могла. Ще такого у нас на селі не було! А тут янгола з неї роблять, а шановну людину брудом поливають! Читати бридко ваші думки!
20 Вересня 2018, 01:08
Вже взагалі подуріли, приписали Об'єдкову подвиг в Афганістані. Почитайте його біографію, яку він сам виклав в соцмережі- служба в МВД з 1973 по 1999 роки. Яка нах... армія? Та й з Афгану війська вивели в 1989-му. Нах..я брехати?
20 Вересня 2018, 05:09
Ти правий! Їй потрібен чоловік, щоб працював по відрядженням. Заробітчанин в Польщі, а краще дальнобойщик, щоб він десь там пив, наркоманівта гуляв, а вона робила теж саме дома. Діти й совість таким жінкам заважати не будуть. Але, щоб чоловік регулярно привозив гроші. І повинен бути дурніший неї, бо розумний подумає за, що їй віддавати гроші!) Такого чоловіка як Петро мала пропила та прогуляла, то зовсім нікчемна жінка. Про такого сімейного чоловіка кожна жінка тільки мріяти може. До її дітей відносився як до рідних, таке рідко зустрінеш в наш час. Але ж дурнувата поліха цього не розуміє.
20 Вересня 2018, 08:28
От вже нє*уй про що писати, то пишуть про недоумка огризкова. Напрпвду дибілкувате видання.
20 Вересня 2018, 09:49
Людині приписують злочин, що не являється злочином. Вже дішли до маразму, що за професію мона судити!!!!! Читай: &quot;Так за &quot;простітутку&quot; жінка могла би Обєдкова в суд подати - за публічну образу&quot;. А на справді: Проститутка - жінка легкої поведінки, представниця найдавнішої професії з обмеженою соціальною відповідальністю, одноразовий сексуальний партнер, за замовчуванням - жінка, звільняє від спермотоксикоза за гроші. В країнах, де проституція легалізована, може бути конкретним гешефтом країни, як, наприклад, у Німеччині. Де не легалізована, приносить конкретний гешефт мафії. І який в цьому злочин?
20 Вересня 2018, 12:52
Ото й всього? То тре на польську таможню в суд подавати. Як українка попадає на таможню, то до неї перше питаня: Цо пані є курва? На польській мові курва це простітутка. Видно їм нема чим займатися вот дурне і пишуть. А коли чоловік свариться ще не такі слова вживають, а то й по мордякі стукне, або вона гранату йому підкине. Дійсно відривають від нас час на оцю дурну жінку.
20 Вересня 2018, 16:02
Так вона дурнувата і є! Перший чоловік Валентин лупив її по голові, щоб не пила та не гуляла - вибив останній розум. А цей відходив її, вивів в люди, а вона за старе взялась. Отака вона людина не цікава. Жінкою, дружиною та матір'ю бути їй не подобається. Зате працює як кінь, як кінь п'є та гуляє! Своє життя коню під хвіст пускає!
20 Вересня 2018, 17:46
Це не видання, а деякі коментатори дибільні, такі як ти недоумки, що пишуть тут всяку гальматью і позорять сайт.
20 Вересня 2018, 21:33
А мені приємно було читати біографію пана Петра. Тут багато дурного було написано про нього, але він наш земляк з Ковельщини в Москві займав таку відповідальну посаду в одному з найбільших музеїв світу. Я в галереї був років 10 назад, був міцно вражений шедеврами світового мистецтва які там зберігаються. А він міг любуватися ними щодня, з написаного я зрозумів, що він цього заслужив працювати на тій посаді. Мені прикро та соромно за наших жінок, які виходять заміж за іноземців, а потім зраджують їм. Виходить гнилі у нас жінки, заміж йдуть не по коханню, а ради їх гаманця! Дуже негарно вийшло! А він «настоящий полковник» який заради кохання залишив столицю і переїхав жити в наше невелике місто. Мабуть, в Москві вулиці прибрані, вода тепла в крані є завжди, вандали не хазяйнують в парках і все як в столиці! Проміняв комфорт на кохання до жінки яка виявилась негідна цього. Прикро і соромно за неї! Редакції сайту порадив би писати про людей гарне, а не видумувати про них дурне. Тим паче при сучасних технічних умовах зв'язатися можна з гарною людиною в любому місці Землі й взяти в неї інтерв'ю. На мою думку читачам було б приємно читати такі статі, а не будити в них злобу й ненависть до людей.
20 Вересня 2018, 22:37
А хто попередній? І скільки ви того Обєдкова вже будете відбілювати? Не набридло ще? Журналісти нічого не видумували, просто передрукували маразматичні уривки з його дописів, особливо ті, де він ображає Україну. Шкода дядька, лікуватися би йому, а не п'єси &quot;писати&quot;.
21 Вересня 2018, 02:53
Ніхто його не відбілює бо нема потреби. Він і так від життя білий та пухнастий. Скоріше йде діалог між поколіннями. Тими кому уже за 50 і тими кому ще на їх думку довго до 50 років. Молоді виражають нетерпіння швидко судити та розстріляти людину як злочинця за те, що він радянсько-російський офіцер построїв допризовника Броїла в порушеннях Закону. На їх думку він і є держава. Старші сміються тому, що знають життя, знають правду про людину і фальсифікат написання статі. Помітно, що вони праці Леніна-Маркса вивчали, а стаття якраз в тому стилі й написана с завданням обманути людей, створити не вірне враження. Для чого? Виховувати у людей не вірну думку про реальний стан речей в суспільстві, зробити їх моральними уродами. Це вже пройшли при совєтах і старшим не цікаво наступати ще раз на ті граблі. А ось з якою ціллю таке пишуть молоді не зрозуміло. В Європах з таким мироглядом ви не потрібні. Тому краще писати нейтральні статі, начебто у баби Фросі кішка народила 4 ципляток. Сподобається всім і буде весело. &quot;Отцы и дети&quot;, Тургенева И.С. в ХХІ столітті! Якраз хворі на голову люди цей діагноз всім оточуючим і ставлять!
21 Вересня 2018, 11:12
Цікаво ви думаєте! Ми повинні приймати людину про яку ви пишете вашими очима та розумом? Тоді навіщо ви даєте посилання на його сторінку? Мабуть, щоб ми повірили на ваше слово правди з надією, що ми туди не зайдемо і ваші слова будуть правдиві. А я взяла і зайшла на сторінку Об'єдкова П.О. І що я там побачила? Штірліц відстій повний! Раз в рік як громадянин великого СРСРа й офіцер, в пригороді Берліна, у каміні запікав картоплю на 23 лютого. А у пана Петра в Москві, на стіні висить наш прапор. Я більш ніж впевнена, що у вас писарів його в хаті й близько нема. Зате горлопаните, що ви патріоти України, а він ні тому, що розкритикував нашу владу. А те, що влада прогнила наскрізь, то вам наплювати. А він сидить й мовчки працює на Україну, на її народ у Москві! Я «Вісті» не виписую, тому з задоволенням почитала його статі, зміст його сценаріїв. Від його сторінки в ФБ йде духовне тепло, добро і помітно, що він не проста людина. Вродливий, підтягнутий, відчувається порода, я б сказала. А де працював? В самій Третьяковки!!!Ах вернісаж! Ах вернісаж! Які там світські тусовки! Ви навіть собі уявити не можете з ким він там міг спілкуватися. Я по телебаченню бачила якось вернісаж в Третьяковській галереї. На відкритті виставки картин якогось художника зібрались художники, поети, письменники, артисти, розуміється і політики. А як гарно були одіти, а які сукні! А потім показали в Києві вернісаж. Краще б московський не показували! На сторінці мені вдалось підмітити, що він талановита, духовно розвинута, творча людина, а ви чомусь не помітили! На радянсько-російського офіцера він явно не схожий. Мені він зовнішньо, а побачивши його рівень освіти та культури нагадав царських офіцерів-дворян 19 ст. Так, що піар ви йому самі того не розуміючи зробили міцний. І як завжди, мабуть, так в Україні заведено, щоб людина стала відома її спочатку потрібно облити брудом! Дякуючи вам тепер я бачу, що у нас є багато друзів у всіх країнах. Чисто жіноче привело мене на сторінку його бувшої, побачити жінку яку він так міцно кохав. О Боже! Перша фотографія, а на ній у жінки каналізацію прорвало і весь двір, вибачте, в говні. Сміялась від душі. Ото дружина в нього була! Правда потім розібралась, що це в іншої жіночки. Але культуру його бувшої дружини побачила. Свої враження не буду описувати, але їй чоловік потрібен слюсар-сантехнік, а не офіцер. До пана Петра вона явно не доросла, ні культурою, ні освітою і поведінкою дружини, а зі слюсарем їй буде гарно жити. Нап'ються якого не будь шмурдяку і на підлозі будуть валятися та пісні горланити на свята, а в будні дні пити мовчки. Звичайна сільська пянь, дешева шлюшка, та ще й дебілізмом там пахне. Це її рівень! Промахнулись ви з ним явно, заказ не виконали.
21 Вересня 2018, 11:31
Людей вже нудить від ваших білих і пухнастих казок про Обєдкова. Який &quot;заказ не виконали.&quot;? Чий? Образив сайт - отримав відповідь. Тут правильно написав хтось від 19:37 20.09.2018 &quot;Журналісти нічого не видумували, просто передрукували маразматичні уривки з його дописів, особливо ті, де він ображає Україну.&quot; І на мою думку правильно зробили.
22 Вересня 2018, 23:55
Ми вам дуже міцно вдячні, за те, що ви нам своїю монументальною творчістю відкрили очі на Т.Шевченка, Л.Українку, О.Коцюбинську та інших світових зірок. Стріміться й ваші імена ввійдуть в шедеври міжгалактичної літератури! Якщо ви думаєте, що ви 4 влада і щось маєте. То видуже міцно помиляєтесь! Я пропрацював в прессі багато років при Радянській владі і знаю, що таке тираж і багато дечого, що вам не знайомо. Був коментар, який ви стерлм, а це була перлина яку я скопіював: Яке жахіття! 6 років прожила з чоловіком без кохання! Яка жінка так може? Раніше видавали заміж і казали: Стерпиться – злюбиться! В цьому була життєва мудрість. За 6 років могла покохати такого мужчину, та не один раз. Навіть між тваринами кохання існує. А тут він сказав правду, що вона проститутка, так вона ще й обідилась. Дійсно вона дибілка, або алкоголічка у якої нема ніяких моральних цінностей та серця з душею! Як дальнобійник! Виїхав з двору і в кабіні вже сидить нова подорожня дружина. Який бруд! Люди куди ми йдемо? Редакція сайту, я так розумію, ще й захищає її честь? Так у проституток нема честі! Там гроші! І чим більше, тим краще! Що ви захищаєте? Які людські цінності? Невже світ перевернувся, а я зі своїм коханим за 20 років цього не помітили. Ото люди стали жити та нові моральні норми встановлювати. Геть про Бога забули! А ми за це будемо відповідати. Тут життя коротке, а там набагато довше. Бридко таке читати про жінку яка чиясь донька, сестра, мама, бабуся і їй не 20 років. Дуже бридко! Я з чоловіком прожила 20 років, тяжко було, але кохання берегли. А тут як Жучка під любого ляже за гроші, шмаття та посади. А на фото яка гарна пара, була! Я, аж залюбовалась ними. Що ж за батьки в неї були, що таке виховали? Це плач душі людини! А ви, що зробили? Стерли!!! Наше завдання завжди було донести до людей інформаію, а далі хай вони самі думають.
23 Вересня 2018, 13:57
Який ти нах.. журналіст, коли стільки помилок у тексті! І що з того всього хотів сказати - взагалі незрозуміло. Пенсію треба проводити на свіжому повітрі, на дачі, а не перед комп'ютером, поширюючи маразм.
23 Вересня 2018, 16:13
Зайдіть на його сторінку в ФБ вас там він вже покохав. Починайте все з початку!)
24 Вересня 2018, 02:48
Саковська прямо зірка! Я її пройдоху знаю більше 10 літ, ще й чуть не подружилась. Але ляпнула одне слово і це насторожило мене стриматись товаришувати з нею і не помилилась. Зустріла знайому з Вербки та розповідає, що вона чоловіка знайшла москвіча, 3 роки живуть в злагоді. Такого гарного за нею і за дітьми турбується, всім розповідає як вона міцно його любить не ходить, а літає! Я відразу сказала, що мужик мабуть з грішми, тому вона його тако і любить. Закінчаться гроші і вигонить. Так і вийшло. Це дуже страшна людина, вона дуже підла й любити вона тільки себе може. Вона ж мені потім гадість зробила, хоч я стосунки з нею перестала підтримувати. Чоловіка жалко, дійсно гарний мужчина. Фотографії гарні. А від неї потрібно триматися подальше, бо до своєї цілі вона по трупам людей піде не задумуючись. Правильно тут писали, що гуляща й алкоголічка та ще й на гроші міцно падка. Якщо чоловік не пив, не гуляв, дома все робив, то нормальна жінка проживши 6 років з таким чоловіком ніколи не розведеться, а тут ще й кричала, що любила. Та за нього тре руками, ногами і зубами триматися. Добре, що чоловік живий залишився від її кохання.
24 Вересня 2018, 12:00
Що ви вчепилися за нашу Миколаївну! Все, забудьте про неї! Їй потрібно створити молоду сім'ю. Влітку, вечорами, підробляла на МАВЕКСІ, познайомилась з чудовим чоловіком Сашком із Житомира. Він шофер-дальнобійник й у них незабаром весілля. Не мішайте гарній жіночці влаштувати своє життя. З тим вашим хвайним офіцериком і дітьми сиділа вдома й світу білого не бачила, а то і на морі побувала і заміж йде. Життя налагоджується!
24 Вересня 2018, 12:43
Образив сайт - отримав відповідь. Журналісти нічого не видумували, просто передрукували маразматичні уривки з його дописів, особливо ті, де він ображає Україну. Шкода дядька, лікуватися би йому, а не п'єси &quot;писати&quot;.
25 Вересня 2018, 01:12
Ось дивлюсь я на рідну Україну і дивуюсь! Який у нас нікчемний нарід! Зробили Майдан, загинули люди. Все! Йдемо у світле майбутнє. Підіймаємо економіку, інвестори зі всього світу біжить до нас. Прибігли! Почули вимоги корупціонерів. Втекли! Ой! Війна до нас прийшла, захищаймо кордони! ЗСУ нема! Наші добробати сформувались на Майдані й майже без зброї тримали рубежі. Приїхали з іноземних держав молоді хлопці готові віддати своє життя за нашу Батьківщину. Путін пальчиком поманив і віддають ФСБ Тимура Тумгаева. Де це бачено? Той же російський майор-пенсіонер Петро Об'єдков бачить, що Україна в небезпеці, бере свої гроші організовує культурні заходи, щоб підняти моральний дух населення. Відроджує народні українські традиції, пише статті в газету. Бореться за незалежність України Словом і Пером, що часом важливіше штика! Виводить мирне населення з депресії, зменшує матерям біль втрати синів, підіймає патріотичний запал населення на захист своєї Батьківщини. Це все у нього на сторінці в ФБ, відкрийте очі! Зрозуміло, що як громадянин РФ він не все може показати відкрито, але там є на що подивитися і подумати. Але владі мало крові на Сході й вона як Сталін пхає свій ніс в сім'ю російського пенсіонера, а у Броїло шнобель те, що треба! І добре розуміють, що у майора дружина з забитого села, батьки страждають алкоголізмом і розпутством, ці дві складові не розлучні й рушать його сім'ю. Об'єдков не тільки інженер, в нього, мабуть є ще одна освіта, дякуючи якій він у 20 словах зробив аналіз нашої країни. А від вас хотілось би почути чим ми кращі США, Німеччини чи Японії? На рівні Африканських племен і все! Він порівняв нашу країну реально, а не так, як ми бажаємо. І це злочин? «Після цих виборів я перестав поважати Україну та її народ. Тут конкретне болото… А тут народ не за гречку та гривні свої голоси продає? Може це в Америці? За це потрібно поважати наш народ? А потім плачемо чому ми сидимо в болоті. Самі винуваті! Чи не наш земляк Г.Сметюх пише листи не давати Томос УПЦ КП. І це держава? Думаюча людина також скаже, що це не держава, а якісь племена проживають на Українській землі. Ви тоді влізли в його сім'ю, а зараз навіщо? Образив сайт! Це як? Мабуть, також як стовба образити, він образився і ліг. Як він буде реагувати на образу? Сайт неможливо образити, не меліть дурницю! І що ми маємо від вашої сепаратистської діяльності? Коли з України населення масово їде за кордон, до нас приїхав не гастарбайтер з молотком, а людина з мізками! Ви облили його брудом, він зібрався і як всі інвестори втік. Директор школи, депутат бігає по Мавексу торгуючи своїм тілом. Її колеги по цьому бізнесу обіцяють їй швидке замужество за Сашка з Житомира, забуваючи додати, що того Сашка в кожному місті чекає така Саковська. А відповідь майора мене аж здивувала. Він переступив через вас як купу лайна і продовжує працювати на Україну! Оце сила духу, оце стержень! Справжній офіцер, майор, який вартий 10 наших генералів! Вам потрібно перед ним вибачитися, щоб Україна для нього була приваблива. Щоб він сюди повернувся. Нам потрібні такі люди як він, щоб формувати націю. А ви їдьте до Росії, нам сепаратисти не потрібні!
25 Вересня 2018, 05:06
Але які ми люди, українці! Аж соромно стало, що я також українка, як і ті, що тут про росіянина, офіцера, патріота України таке дурне написали! Замість подяки – облили брудом. Чия це робота? Фігурує Бруїло! Значить його. Заздрість взяла, що пану Петру тільки до ширки виріс і на все життя допризовник! А то сайт образили! А ще в Європу бажають. Вас свиней на поріг хати пускати не можна. Пише людина сценарій на нашого земляка Б.Ружинського, бажає прославити Ковельщину і тут треба зачепити. Ви не хвилюйтесь в Україні нема кіностудій, щоб випустити це кіно. Зроблять росіяни, або поляки. Навіть молдовани, він там написав. Всю країну просрали, а охочих допомогти, щоб жили як люди з країни вигнали. Ото влада! Які виродки! Як соромно! Зовсім совість розгубили!
25 Вересня 2018, 12:06
Людей вже нудить від ваших білих і пухнастих казок про Обєдкова! До чого тут стільки мови про голову райради і колишню дружину, яких ви просто топите в бруді? Висловив образу на адресу сайту - отримав відповідь. Брудом вашого БеСиКа журналісти не обливали! Вони взагалі нічого не видумували, просто передрукували маразматичні уривки з його ж дописів, особливо ті, де він ображає Україну. Шкода пенсіонера з Москви, лікуватися би йому, а не п'єси &quot;писати&quot;.
25 Вересня 2018, 22:05
Те, як ви гостро зреагували на його відношення до вашого сайту являється ознакою того, що ви його поважаєте і воно для вас важливе! Аби ні, то ви й не помітили б цього та не збирали стільки матеріалу. Він дійсно талановита людина і як кожного митця всі сірості бажають образити й обідити його. Але він поступає мудро і не звертає на це уваги, тільки сміється над людською дурістю. Він пише про Україну, а це значить, що він її безмежно кохає. Почитайте Шевченка Т.Г. він ще й не таке писав. А цих двох людей ніхто не топить брудом – вони в ньому живуть. Ще раз читайте як він відносився до своєї дружини – БОГИНЯ! Багато чоловіків в цьому признаються на весь світ? А вона виявилась звичайною жабою з болота, не гідною його кохання. Вам слід перейти на щось більш легке, щоб перед очима не БІСИКИ стояли, а БІЛКИ скакали.
26 Вересня 2018, 01:35
Шо, шо, а Божествене кохання наші деякі жіночки вміють швидко гасити, а потім все життя каятись і жалітись новому чоловікові, що він її не любить! Такі помилки життя не пробачає!
26 Вересня 2018, 11:01
ваш Обєдков та подібні до нього ряжені козачки ще до подій в Криму і війни на Донбасі писали як люблять Україну, ходили у шароварах по типу кацапського прапора БеСиК, таких називають хохлами. Якщо журналісти відреагували на образу, то це не означає, що вони його поважають, а от по шиї дали, то правильно зробили. Хоча до &quot;самородка&quot; це не дійшло, бо на ФБ знову помиї виливає на видання.
26 Вересня 2018, 12:58
Недолугі! Відстаньте від чоловіка, який висказав своє враження про сайт, а для вас ціла світова трагедія. Зробили йому піар - молодці! Можете висунути його в депутати ВР чи Президенти. Як безмозглі товчетеся кругом нього, а йому до лісу. Не доросли ви до нього, одним словом - селюки! Прямо він вам це не сказав, а з відповіді становиться зрозуміло. Моська гавкає, а караван йде своїм шляхом! Сайт відхлестав сам себе! Відчепіться від нього і вас за розумних будуть рахувати. І колишню дружину в багні валяти ніхто не буде, чи це з-за неї ви його зачепили. Щоб була ручною, та нагадуєте їй, що ви зробили з неї шлюху і знову можете зробити, що забажаєте. Йому наплювати, він далеко, та ще такий гарний, представний мужчина може вже й забув її, мабуть, вона йому вже давно не цікава стала.
26 Вересня 2018, 16:58
Зайшов я у ФБ на сторінку твого Обєдкова, так він зараз тільки те й робить, що плює на цей сайт, навіть цитує коментарі на свою користь. Ти напевно строчиш, а він постить твою писанину. Ото придурки! Якщо зневажаєте це видання, то чого тут обоє товчетеся?
27 Вересня 2018, 00:08
Колгоспнику, що тут таке дурне ти мелеш. На цей сайт посилань в нього на сторінці я не знайшов, але ти зрозумів, що це може бути тільки цей сайт – здогадливий. Я побачив цікаву розповідь про гетьмана Романа Ружинського з показом його місця перебування в 1608 р. А ти ні? Інший пост - пошук автора. І все-таки трішки в голові мізків треба мати, щоб здогадатися для чого він це передрукував з правкою. Почитав зміст його сценаріїв і зацікавився. Що про п'єсу, так це зараз актуально, духовно й достатньо патріотична тема з історії нашої держави. А кіносценарій так зовсім бомба! Для нашого суспільства, коли розпадаються сім'ї, замість кохання між подружжям, на першому плані стало кохання до грошей. Поїхали на заробітки й сім'ї нема, діти виростають не зрозуміло ким. Захист Батьківщини на даний момент це найбільш актуально. Все це є в його сценаріях. Для нього розлучення з Валентиною пішло на користь, хоть і гарна вони були пара, але з такою дружиною, мабуть, спився б. Краще нехай спивається сама одна. А цьому майорові честь і хвала! А ваш сайт дійсно сепаратистський.
27 Вересня 2018, 04:57
А дійсно це видання баранів для баранів. Дивитися його фото на сторінці ФБ дуже цікаво. Вони заставляють задуматися, навіщо він поміняв ситу, комфортну, культурну Москву на Ковельщину. Невже така сила кохання до України й цієї негідної жінки, в якій він так міцно помилився? На цьому ресурсі нема, що робити!
27 Вересня 2018, 12:17
ти вже в десятий раз пишеш, що на цьому ресурсі нема що робити і ніяк не можеш звідси здриснути. Припиняй писати про Обгризкова хвалебні оди! Нудно одну і ту саму писанину читати! Але то може і сам Огризков про себе пише?!
28 Вересня 2018, 00:28
За які гроші ви його повісили на постійно противно уберіть його нах
28 Вересня 2018, 11:00
Я, щось пропустила? Чи не зрозуміла? Писали, що вона забрала його з Москви, вони зійшлися й в них зараз «медовий місяць». Я його вчора в бібліотеці бачила як він працює, бібліотекарка в нього автограф брала. Городський депутат Косьцовят на щось жалівся йому. Нічого не зрозуміло з цієї писанини!
29 Вересня 2018, 00:48
А що тут не зрозуміло? Забита поліха виграла Джек-Пот й успішно його пропукала. Деградувала до того, що з дальнобійниками спить! Мала чоловіка з яким духовно розвивалась, але проміняла його на наркоту, алкоголізм і розпутство. Тому, що донька алкоголіка й байстрючки. Ось і все! Тупе наше поліське бидло яке хоче, але не може! Кожен раз наші вибори це демонструють!
02 Жовтня 2018, 00:04
Виявляється це працює! Бидло з інтелігентним чоловіком жити ніколи не зможе і навпаки, він-вона. Оце наочний приклад. Вона росла і виховувалась в одному середовищі, де пиячили, гвалтували, а він в іншому. Її хватило на декілька років і пішла до далекобійників, до свого середовища. Не дивіться серіали де служанка йде заміж за господаря. Жити вони будуть не довго! Скільки, питаємо саковську.
02 Жовтня 2018, 04:19
Бидло не здібне до кохання! Згадую, коли Саковська жила з Петром, вона бігала і волала на кожному перехресті як вона міцно його кохає. А розлучатися побігла якомога швидше, щоб вернутися до свого середовища п'янства та розпусти. На те воно й бидло, дно нашого суспільства! Всім показала на скільки вона фальшива людина, оточення та друзі здивовані таким перемінам. Довго носила личину людини!
03 Жовтня 2018, 01:13
Ніяке вона не бидло! Просто жіночка хвора на голову від народження. Народилась дебільною, ось так і йде по життю. Таке часто буває! Голова не розуміє, що руки роблять. Подивіться кругом себе і ви таких дур навколо себе багато побачите! Духовний розвиток їм зовсім не потрібний, головне, щоб були гроші, випивка, наркотики, випадковий секс в чому в них не все гаразд(Господь таких жінок не бажає бачити дітей) та інші задоволення. Бог дав їй чудового чоловіка, але він їй зовсім не цікавий, він не її кола інтересів. З неї навіть сміятися якось грішно!
03 Жовтня 2018, 02:20
Дійсно! Вона виграла в лотерею і ми були за неї раді! Але після її розлучення ми перестали її поважати, якось стараємось з нею навіть не привітатися. А Петро зараз був в селі, йому повага. Дійсно як тут пишуть, що він справжня ЛЮДИНА. Діти йшли зі школи, побачили його, зупинили і про щось спілкувались з ним. Уявляєте? Два роки минуло, а вони його памятають! Не буду його хвалити, але він те, що треба для життя. З ним спілкуватись одне задоволення. У нього є така енергетика, що життя стає чудовим і жити хочеться! Без нього село неначе осиротіло. Якби вона була жінкою, людиною, то пробачилась за те, що скоїла і повернула його у свою сім'ю. Але! Дійсно вона не здатна до кохання, кохає тільки гроші, навіть кажуть, що краде аби їх пропити. Тут уже нічого не зробиш, це хвороба! Я виразила свою думку може вона не співпадає з думкою людей які його не знають.
04 Жовтня 2018, 03:38
Які ви всі наївні! А він прямо побіжить до цього «золотка»! Якщо вона його не любить, то жоден чоловік не повернеться до такої жінки. Єдине, що може послужити доказом, що вона дійсно вміє любити - це вона їде до нього в Москву. Бере літрачку перваку, банку огірків, грибів. Їде до Москви, поки ходять поїзди і своїм приїздом вже переконує. А що робити з шафьор-дальнобойщик? Йому вже доложили на що вона проміняла його. Гарно він сказав, що якщо людина бажає деградувати, то їй ніхто не допоможе спастись крім неї самої. З болота я її витягнув, відмив від бруду який вона збирала до мене, люди почали її поважати, але їй подобається в болоті жити! Нічим допомогти їй не можу і не зобовязаний. Таке життя їй подобається. Аби вона була тільки бидлом, то одне, але вона ще трішки й придуркувата. Ще до Петра згрішив я з нею, ну буває, рідна допікла пішов до шлюх. Взяв бутилку, вилив їй душу, вона щось дурне плела, сама сміялась, а я тільки дивився і не зовсім розумів. Але ж гроші заплатив я і нехай відробляє, пішли в ліжко. Це було щось! Хотів їй сказати, щоб заплатила мені 50грн. сотенною і здачу не просила. З хлопцями цілий місяць сміялися, але після неї я став цінувати свою жіночку. А жінки після поліцаїв і дальнобойщиків це щось нижче дна. Для життя вони не потрібні. А ми порахували ким вона всім хвалиться і зійшлись на одному нарваному. Коли він приїзжає додому весь Ковель знає. В нього жінка стає світлофором. На обличчі синій, жовтий і червоний кольори нарисовуються. Лупить матір своїх дітей як пролетаріат буржуїв в 17 році. За Петром вона розцвіл, але голову він не здатний вилікувати. Так що незабаром на Вербці почнеться веселе життя.
04 Жовтня 2018, 12:36
Причому тут його колишня дружина? У статті всього лише одним реченням її згадано, і то коли цитувався допис самого Обгризкова, а помиїв ви на неї вилили відрами. Стаття абсолютно її не стосується. Писали про дурня Петра, його образи на адресу сайту та України. Наводилися конкретні факти: його недолугі дописи. А ви тут з нього ліпите &quot;генія&quot; всіх наук і народів. Сміх та й годі!!! Відчепіться ви вже нарешті від цього кацапського пенсіонера, йому лікуватися треба.
04 Жовтня 2018, 13:32
Обєдков придурок, хватить обливати брудом Саковську.
04 Жовтня 2018, 17:47
А з чого все почалося? Хто знав, що москвіч живе на Вербці, має дружину? Ніхто! Писав статі якийсь Обєдков, то хай пише, вони нам подобаються чи ні то наша справа. Прочитали й забули. А багно підняла Саковська, вона винна у всьому і те, що їй тут перепадає не випадково, вона отримала те, що хотіла. Обєдков живе своїм життям і ні на кого, ні на що не звертає уваги. Молодець чоловяга! Поважаю таких мужиків!
04 Жовтня 2018, 20:17
Обєтков та ти хрон самий натуральний кацап єба.й
04 Жовтня 2018, 20:24
Чмо обєтков про сарая забув написати.ха ха ха
11 Жовтня 2018, 10:44
Це взагалі законно? Так обливати брудом людей. За наклеп і приниження людської гідності є стаття.<br/>Читаю, жахаюсь.......
12 Жовтня 2018, 00:16
&lt;p&gt;[ВИДАЛЕНО ЗА ОБРАЗИ]&lt;/p&gt;
28 Жовтня 2018, 20:53
Вікторія! Та не переживай ти так міцно за них. Це гарні люди й бруд пролетів мимо них. Майорша зробила трагічну помилку в своєму житті й пристосується до нового стану, а він мужчина з військовим характером. Мабуть, її вже й забув! Я думаю, що він жіночою увагою балований.
05 Грудня 2018, 17:24
ДепортуваТи із України.Де наше СБУ?
18 Січня 2019, 14:05
І при чому тут СБУ? Ти прочитав і не зрозумів, що людина вже живе в Москві, бо дружина курвою виявилася. А статті про кого пишуть? Про популярних, відомих й талановитих людей. Почитав його сторінку, так там він виступає за українську мову та церкву. Він, мабуть, письменник, бо гарно пише. Це означає, що москвич патріот України! А у нас таких людей цькують, так завжди було.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024