Де проживає митрополит Володимир-Волинський і Ковельський Володимир

23 Листопада 2018, 17:33
Де проживає митрополит Володимир-Волинський і Ковельський Володимир 10297
Де проживає митрополит Володимир-Волинський і Ковельський Володимир

Гелікоптерний майданчик, який використовується лише тоді, коли сюди прилітають VIP-гості виявили в Успенському Зимненському ставропігійному жіночому монастирі.  

Відео відзняти із повітря, аби показати більш детальніше читачам територію Зимненського монастиря, де господарює у цих володіннях ігуменя Стефана —  кума Медведчука та подруга олігархів-опоблоківців, – пише «Волинь Online».

Територія цього комплексу вражає. Окрім будівель монастиря, тут ще є декілька нових будівель. Це готель, яким володіє монастир. Як виявилося, за монастирським готелем є вертолітний майданчик.

Як розповідають місцеві жителі, використовується він не часто. Лише тоді, коли приїжджають VIP-гості. Так, помічали приліт на гелікоптері настоятеля МП Онуфрія, який свої володіння відвідує виключно повітрянним транспортом. До речі, як і останній раз в жовтні цього року на святкування свята Всіх святих землі Волинської до своєї пастви теж прилітав до Луцька гелікоптером.

 

 




Видання також відзняло відео з будівництва будинку єпископа Нафанаїла, який також проти Єдиної Помісної Церкви в Україні. Будинок єпископ зводить у своєму рідному селі Залюття. Оскільки на Google Maps будинку ще немає, лише досі пуста ділянка, то очевидно, що будівництво розпочалося нещодавно.

 





 

Будівництво будинку триває і досі. Поруч лежать будівельні матеріали. Новозбудований будинок обкладений високоякісною та дороговартісною клінкерною цеглою. Де єпископ взяв кошти на будинок, нам особисто його не вдалося спитати, адже він заявив нам по телефону, що ніяких питань не можна.

 

 

 

Зазначається, що будівництво священослужитель проводить за кошти з продажу свічок та пожертв прихожан, які їх дають на отримання храмів, а не на покращення побуту ієрархів.

 




 

Наразі Нафанаїл орендує цей престижний будиночок у передмісті Луцька. 

 




 

Ще один противник Томосу митрополит Володимир проживає на території архітектурної пам’ятки національного значення Свято-Успенському соборі у Володимирі, де має престижну резиденцію і пересувається, як ми уже раніше писали на престижному авто 2018 року. Таке авто вартує від 61 тисячі доларів, однак як нам вдалося дізнатися, за своє митрополит заплатив 65 тисяч доларів. Нагадаємо, офіційно, воно належить єпархії.

 






 

Мар’яна МЕТЕЛЬСЬКА

Читайте також: Проросійські друзі та церковний бізнес митрополита Володимир-Волинського і Ковельського Володимира

Коментарі
23 Листопада 2018, 20:27
І що ви показали? Якусь небувалу розкіш? Скромний будинок, ще й недобудований. Ви-но заїдьте в район Сільмашу, на Зелену, Обїзну. Там побачите справжні будинки, і не тільки митників, а й контрабандистів з прокурорами та суддями.
23 Листопада 2018, 21:35
Заказуха!!!! Покажіть хоч раз як живуть ,,єпископи,,КП!!! Слабо?!?!?
23 Листопада 2018, 22:29
Сміх, та й годі! Зараз дуже велика кількість простих українців живе набагато заможніше. А тут звичайне необхідне житло. От ніяк не вгамуєтесь. Знайшли ворогів. Чим вам віра з діда-прадіда не до вподоби? Служать там наші українські батюшки, ходять до храмів щирі українці, моляться за ваше здоров"я і благополуччя. Хоча як би ви не скакали від злості, істинна церква є і буде до закінчення віку, і ворота пекла не здолають її. Бо так сказав Господь! Вже совєти нищили церкву і замурдували сонми священослужителів, ну і де вони? Де той, хто збирався показати нам останнього попа? А церква процвітає, і молиться за мир і любов між всіма людьми! Бережіть собори ваших душ!
23 Листопада 2018, 22:37
Ото скромний з вертольотними майданчиками! А - це ж монастир! Мабудь монашки на послух літають. Вже всяку совість втратили!
23 Листопада 2018, 22:48
Оце звичайне необхідне житло? Це монастир - чи вілла. І до чого тут віра і Господь?
23 Листопада 2018, 22:52
А що таке вертоліт? Засіб пересування. В наш час цим нікого не здивуєш. Скільки олігархів мають власні літаки.
23 Листопада 2018, 22:58
Особливо він потрібний, цей вертоліт, для монашок з РПЦ в Україні! Напевно для майбутньої евакуації
23 Листопада 2018, 23:07
Ото скільки у вас ненависті до своїх же українців. А може ви на літак і за океан?
23 Листопада 2018, 23:11
А в монастирі вертольоту нема. Є місце для парковки за межами монастиря для високих гостей.
23 Листопада 2018, 23:19
У Патриарха МП Кирила два авиалайнера на одном из них летал в кругосветку <br/>Стюардесы любые модели отдыхают видел что бы Вы понимали и тех и других счет в пользу <br/>кирилянок<br/>Диспут можно пробовать вести что с этого будет время покажет<br/>Ведь только же Оне истынные и праведные и уже стоят у Врат Господних <br/>так и хочентся сказать редкостные дурики Прости Господи<br/>Но все вершится по воле божей пусть беснуются и злобствуют а Украинская Православная Церковь<br/>будет и мы Братья будем на своей родной Земле не роскольниками а просто прихожанами <br/>и СВЯТОЕ ПРИЧАСТИЕ уже ждет нас в храмах Вселенского Патриархата и Святая Гора Афон ждет нас<br/>и Храм ГРОБА ГОСПОДНЕГО <br/>СЛАВА СПАСИТЕЛЮ СЛАВА УКРАИНЕ
24 Листопада 2018, 01:32
Нехай собі буде і на швейній фабриці відновлять синагогу,а ще збудують мечеть.Не чіпайте нікого- живіть своїм життям і не вказуйте кому де і як молитися.А то гірше атеїстів .100 років назад бігали атеїсти і де вони,а сьогодні - активісти.Історія повторюється.А держава нищиться і люди через ненависть також.
24 Листопада 2018, 02:01
Атеїсти-активісти вчать людей як молитися і де. Вже мали уроки історії,але ж нічому не навчилися.І КП і МП до цього року уживалися між собою,а передвиборчі гонки іудеїв посіяли ненависть.Євреї зберегли свою віру,хоч були змушені через переслідування прийняти чужу,а ви дурні травите один одного.Схаменіться!
24 Листопада 2018, 02:01
Атеїсти-активісти вчать людей як молитися і де. Вже мали уроки історії,але ж нічому не навчилися.І КП і МП до цього року уживалися між собою,а передвиборчі гонки іудеїв посіяли ненависть.Євреї зберегли свою віру,хоч були змушені через переслідування прийняти чужу,а ви дурні травите один одного.Схаменіться!
24 Листопада 2018, 14:42
Хто кого травить,хто кого гонить,хто кого переслідує? Це тобі убогому ідіоту так хочеться. Тут матеріал про розкоші московських прихвостнів. І не має чого із хворої голови ,та на здорову перекладати.
24 Листопада 2018, 19:47
Непогано постять за рублі Путіна
24 Листопада 2018, 19:52
Нормально худенькі батюшки живуть-головне славити Путіна та царя батюшку
24 Листопада 2018, 19:54
Я З МОНАШКАМИ ДАВНО СПІВПРАЦЮЮ-РОБИЛА ЇМ ВИЧИТИ,БІСА ГНАЛА
24 Листопада 2018, 21:23
Иуда Искариотский тоже очень переживал, что на Христа потрачены деньги и Господа дорогим миром одарили. Автор похож на Иуду
24 Листопада 2018, 21:43
Скоріше на іуду схожі єпископи і монашки РПЦ в Україні бо так само зраджують Христа. Мамона є мамона!
24 Листопада 2018, 23:29
ЕХ ВИ ВСІ БЕЗБОЖНИКИ НЕЗНАЇТЕ ЯК В ЦЕРКВІ ДВЕРІ ОТКРИВАЮТЬСЯ,А МОНАШОК СУДИТИ ТО У ВАС ПОЛУЧАЄТЬСЯ. ОБДУМАЙТЕСЬ І ПОКАЙТЕСЬ БО СКОРО КОЖНИЙ З ЦИХ ХТО ПИСАВ ПРИПОВЗУТЬ ДО ВОРІТ СВЯТИНЬ І БУДУТЬ СЛЬОЗАМИ ВІД ГОРЯ ОМИВАТИ ЗЕМЛЮ.
24 Листопада 2018, 23:30
ЕХ ВИ ВСІ БЕЗБОЖНИКИ НЕЗНАЇТЕ ЯК В ЦЕРКВІ ДВЕРІ ОТКРИВАЮТЬСЯ,А МОНАШОК СУДИТИ ТО У ВАС ПОЛУЧАЄТЬСЯ. ОБДУМАЙТЕСЬ І ПОКАЙТЕСЬ БО СКОРО КОЖНИЙ З ЦИХ ХТО ПИСАВ ПРИПОВЗУТЬ ДО ВОРІТ СВЯТИНЬ І БУДУТЬ СЛЬОЗАМИ ВІД ГОРЯ ОМИВАТИ ЗЕМЛЮ.
25 Листопада 2018, 01:32
100%
25 Листопада 2018, 02:11
По-перше, а хто ми такі, щоб судити когось? Не ставте себе за Бога, ми не маємо права судити кого небуть. Ви переймайтесь за гріхи свої, а не чужі... Кожна овечка за свій хвостик буде підвішана.<br/>По-друге, РПЦ це територія Російської Федерації. УПЦ це територія України яка об*єднує навіть територію окупованого Криму і ЛДНР. Московський Патріархат існує в Москві, в Києві ж Київська Митрополія. Не плутайте. А ті хто стверджують, що йдуть гроші на Москву, ви спочатку докажіть, а потім говоріть. Киівський Патріархат всі облачення і сосуди купляють в Москві, в магазині &quot;Софрино&quot;.<br/> Нас стравлюють одне на одного, щоб розколоти суспільство, Блаженніший Онуфрій покаує приклад стійкості в вірі, що ми маємо бути єдиними, а не вестись на політичні првокації....<br/>Ви ж дорослі люди і маєте то розуміти....
25 Листопада 2018, 12:05
Ну і дура ти!!! Бичкою була , свинею здохнеш, опудало ти горохове , що ти про себе возомнила? Актівістка-анархістка. Господи прости!
25 Листопада 2018, 15:43
Митрополит Володимир проживає там де віками жили єпископи! Якщо ви мар’яно такі дурненькі ну ніяк невіриться ! Білоруський вірш» в адном сяле неведам гдце, жыв баран у чардзе такых баранов немнога, а гэты так дурный дурнога непазнае своих варот и галавою лоп и лоп... и получыв дыплом негалавой а лбом « вам в сам раз, хоча мені про вас відзивались позитивно не можу щось сказати бо вас незнаю ,а ви так все знаєте про Владику.. диво баба на язика до срак.и липка!
25 Листопада 2018, 15:44
Митрополит Володимир проживає там де віками жили єпископи! Якщо ви мар’яно такі дурненькі ну ніяк невіриться ! Білоруський вірш» в адном сяле неведам гдце, жыв баран у чардзе такых баранов немнога, а гэты так дурный дурнога непазнае своих варот и галавою лоп и лоп... и получыв дыплом днегалавой а лбом « вам в сам раз, хоча мені про вас відзивались позитивно не можу щось сказати бо вас незнаю ,а ви так все знаєте про Владику.. диво баба на язика до срак.и липка!
25 Листопада 2018, 16:04
Побійтеся Бога! Всі, хто гнав з нашої землі канонічну церкву ну дуже погано закічили свій вік, ще й призвали прокляття на своїх нащадків до сьомого коліна. Нічому історія вас не навчила. Та чи ви її знаєте, іісторію? Лізете на свою голову куди не слід, нічого не знаючи і ні в чому не розбираючись.
25 Листопада 2018, 17:32
А риторика і вислови у вас істинно&quot; православні&quot; і &quot;канонічні&quot;.Лізете,баби,сраки...це вас так попи московські навчили про ближнього свого говорити.Рабе Божий ну якщо ти не тямиш - нелізь у чужий монастир із своїм уставом.Україна це територія Київської митрополії тільки матері - церкви Константинопольської. І особливо у московському софрино купують грецьке облачення у якому служать священники Української церкви... Проснись чучало!
25 Листопада 2018, 19:54
Ті що пишуть гидоту на інших, прискають ненавістю певне в Церкву загалі не ходять не в яку, бо якщо ходили, то чули сьогодні Євангеліє яке згідно за календарем читається сьогодні в храмах, та проповідь свого священика то почули би сьогодні про милосердного самарянина, якій зжалевся та проявив любов та заботу до людину з якою по політичним принципам мав, не тільки не говорити, а ще і добити того нещасного, але він зробив навпаки, цьому зі сторінок Біблії вчить Христос. Такими треба бути!!! Терпіти, прощати, любити ворогів, не писати брат на священиків, який би він правдивий не був, та один на одного! А Ви тут що робити, християни, віруючі! ???
25 Листопада 2018, 19:56
Тіштеся своїм останнім словом!
25 Листопада 2018, 20:20
Уточнюю: слова&quot;Тіштеся своїм останнім словом &quot;адресовані тому, хто писав до ПОПЕРЕДНІХ.
25 Листопада 2018, 20:53
Про які ти&quot; політичні принципи&quot; чешиш?
25 Листопада 2018, 22:49
Дякую Степане
25 Листопада 2018, 22:55
Цигани на базарах області торгують іконами з московії-яка наруга над вірою,ПОРА НАВЕСТИ ПОРЯДОК
25 Листопада 2018, 23:00
Московських попів-кегебістів разом з циганами на вихід
25 Листопада 2018, 23:03
Я коли бачу циган то чомусь згадую Київ та Львів і так зі всіма ворогами народу
26 Листопада 2018, 14:12
Не може бути напівворог від Путіна
26 Листопада 2018, 23:01
Моліться і вам Бог подасть.
02 Грудня 2018, 21:01
Це йому Бог таке житло дав?..
10 Грудня 2018, 14:44
Будинок як будинок Ото богатство Що він повинен жити в палатці . Покажіть де живе простий митник., Кіндер, Михаіл Чого ви вчепилися за тих батюшок немає більше проблем.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024