«Кривавий» пастор Олег Кононенко називав себе колишнім бандитом. ФОТО

29 Листопада 2018, 11:24
Олег Кононенко 30727
Олег Кононенко

За личиною євангеліста-проповідника, який влаштував у Ковелі смертельну «бойню», розстрілявши двох чоловік та поранивши ще одного, приховувалось кримінальне минуле.

Майже десять років тому, якщо точніше, то наприкінці січня 2009 року, популярний на той час сайт «Ковельська правда» опублікував журналістське розслідування під назвою «Олег Кононенко і гроші церкви «Слово життя». Приводом стало те, що з ковельської церкви «Слово життя» (колись було «Нове покоління») вийшло 110 членів, які звинуватили пастора Олега Кононенка у марнотратстві та інших гріхах. Втім, через кілька років нові власники видання знищили резонансну публікацію.

Олег Кононенко родом із міста Любомль, що на Волині, народився у 1972 році в сім’ї військового прапорщика. Коли він був у восьмому класі, батько вийшов на пенсію і сім’я переїхала до Ковеля. Кононенки проживали у місті залізничників на вулиці Володимирській. Тут Олег потрапив до компанії однолітків з «крутим» характером, дехто з них у подальшому був засуджений.

 


 

Після закінчення ковельської школи № 5 Олега Кононенка призвали до лав Радянської армії. Служив у Казахстані. Прийшов на «дембель», влаштувався у Палац культури і техніки імені Тараса Шевченка оператором світлотехніки і навіть займався організацією концертів «зірок» естради. Там познайомився із тезкою – Олегом на прізвисько «Чорний», який і відкрив йому дорогу за «грати».

Наприкінці 1991 року Кононенко одружився і буквально через три місяці (у 1992 році) потрапив до слідчого ізолятора за те, що у Палаці, де працював, вкрав музичну аппаратуру. У камері він познайомився з відомим кримінальним авторитетом Валерієм Пікульським з Любомля. Коли обох було звільнено, Пікульський взяв Кононенка у свою «бригаду». Але через деякий час Кононенка звідти витурили за те, що він «крисятничав», тобто приховав від «своїх» чималу суму грошей.

У 1993 році Олег Кононенко вдруге потрапляє до ізолятора, цього разу – за викрадення автомобіля разом із своїм напарником Романом на прізвисько «Малий». Але і вдруге йому вдається відкупитися.

 

 

Наприкінці 90-х років Кононенко втретє потрапляє до слідчого ізолятора. Коли наш «герой» перебував у Любомлі, міліціонери вилучили з багажника автомобіля, на якому він приїхав з Сергієм Т., не зареєстрований вінчестер з патронами та іншу зброю. Кононенко слізно просив свого приятеля (за віком – меншого на кілька років), щоб той взяв усю вину на себе. Це й не дивно, бо Сергій Т. не мав жодної судимості, а Кононенку загрожував реальний строк позбавлення волі – 8 років. Сергія Т. засудили, але всього за кілька місяців його звільнили за «пом’якшуючими обставинами».

А тим часом Олег Кононенко займався дрібним злодійством: викрадав у спиртовиків і валютчиків гроші та спирт, крав у Ратнівському районі із трубопроводу солярку. Кажуть, ніби він учетверте потрапив до ізолятора за вчинення злісного опору працівникам міліції. 

Переломним в долі Кононенка став 1999 рік, коли він звернувся до правоохоронних органів, щоб з нього зняли підписку про невиїзд, так як почав відвідувати церкву «Нове покоління» та виявив бажання їхати у Ригу (Латвія) вчитися на… богослова і стати у подальшому пастором церкви. Правоохоронці, які стільки натерпілися від Кононенка, з великою радістю відпускають його, і той їде у біблійну школу відомого проповідника Олексія Лєдяєва (на фото). Потім протягом трьох років відвідує у Ковелі церкву «Нове покоління». Його сім’я жила за рахунок того, що дружина Ольга нібито їздила по базарах і продавала гуманітарку.

 


 

Пастором церкви «Нове покоління» у Ковелі тоді був Іван Вальтер. У 2003 році духовна рада церкви (щось на зразок церковної двадцятки у православному храмі) почала висловлювала своє невдоволення Вальтеру, мовляв він проявляє мало ініціативи, хоча всі відзначали його порядність та здібності проповідника. На думку духовної ради, пастор мав бути більш рішучим та енергійним. Після розмови з духовною радою Іван Вальтер погодився залишити у Ковелі служіння і невдовзі переїхав до Німеччини із дружиною та трьома дітьми.

Духовна рада «Нового покоління» прийняла рішення, що пастором має стати Олег Кононенко, якого відразу ж благословили на пасторство Іван Вальтер та пастор Анатолій Білоножко з «Посольства Божого» (м. Київ) за підтримки Сандея Аделаджи. Проте, не всі члени церкви погодились з цим вибором і говорили, що новонавернений (до того ж із такою «строкатою» біографією) не може бути пастором або просвітерем. Але Олег Кононенко навчився переконувати не тільки кулаками. Він обіцяє прозору бухгалтерію, необмежений доступ рядових членів церкви до бухгалтерських книг. І починає пасторувати.

 


 

Кононенко відразу змінив назву церкви з «Нового покоління» на «Слово життя». Через рік свого пасторства він купує в одному з автосалонів Луцька новий автомобіль Mitsubishi Lancer за 34 тисячі доларів, причому в кредит на підставну особу з числа членів церкви. 

«Моя мама поїхала до Італії і буде мені надсилати гроші, щоб я виплачував кредит», – казав він громаді. 

У той же час близько двадцяти членів церкви звинуватили його у крадіжці церковних грошей та брехні. Відбулися членські збори. Але довести факти крадіжки коштів скаржникам не вдалось. Брехню вони частково довели і навіть поїхали до Києва скаржитись на Кононенка самому Сандею Аделаджи. Тоді у Ковель приїхав пастор Анатолій Білоножко. 

«Кого не влаштовує Кононенко, тому краще вийти з членів церкви», – запропонував він. 

Одним словом, представник Сандея Аделаджи захистив Олега Кононенка. Таким чином, близько двадцяти чоловік «відкололись» від церкви.

Наприкінці 2006 року пастор дочірньої церкви у селищі Луків Петро Федорук звинуватив Олега Кононенка в тому, що він – «аферист» і «злодій», який «користується церковними грошима».

Саме тоді до церкви «Слово життя» звернувся мешканець Львова, віком до 40 років, із діловою пропозицією, начебто він може допомогти ковельчанам з будівництвом церковного приміщення за гроші Євросоюзу. Кононенко познайомився з цим ділком за більярдом у ковельському готельно-ресторанному комплексі «Наше місто», де любив проводити свій вільний час. Більярд – улюблена гра Кононенка. Хоча йому неодноразово члени церкви вказували на те, що не личить пастору проводити час у барах та більярдних клубах Луцька та Ковеля і носити масивні золоті ланцюжки.

 

Пастори Віктор Щукін, Олег Кононенко та Сергій Макаренко
Пастори Віктор Щукін, Олег Кононенко та Сергій Макаренко

 

Мова із львів’янином йшла про суму в 3 мільйона євро, яка нібито надійде ковельчанам, але для цього, за його словами, потрібно зробити «відкат». Аферист сказав, що ковельській церкві треба буде заплатити за роботу з документами «потрібним» людям з українсько-польського представництва у Львові, які займаються грантами з Євросоюзу. Сума «відкату» не називалась. Олег Кононенко погодився на запропоновану аферу. Втім, тут на його шляху став пастор Петро Федорук. Львів’янина було затримано співробітниками УБОЗу, але через брак доказів його відпустили.

Після цих «гучних» подій пастор Петро Федорук та невелика частина членів церкви «Слово життя» залишили Кононенка і створили нову церкву – «Ноєв ковчег», мотивуючи тим, що вони не можуть слухати такого пастора, як Кононенко, який на проповіді говорить одне, а у житті робить зовсім протилежне. Цей був другий «розкол» церкви «Слово життя».

Свого часу Олег Кононенко казав, що будуватиме церкву за власні кошти. Було отримано дозвіл та виготовлено всю необхідну технічну документацію. На будівницво нової церкви у 2007 році її члени та прихожани зібрали близько 60 тисяч доларів. Будівництво розпочалось. Тоді Кононенка відвідувало багато відомих у Ковелі бізнесменів – Юрій Кисіль, Роман Ляшук (тодішній депутат Ковельської міської ради від НУ-НС), Ігор Ясашний, Сергій Макаренко (згодом переїхав у Житомир) та інші, які пожертвували свої кошти на будову. Але за чотири роки ніхто не перевіряв надходженя до церковної каси грошей.

Зібраних грошей вистачає, аби закінчити цокольний цикл. Хоча за цей час Олег Кононенко робить у своїй квартирі на вулиці Володимирській євроремонт за 15 тисяч доларів, знову пояснюючи всім, що гроші він взяв у кредит. За два роки будівництва церковній громаді вдається зібрати ще близько 100 тисяч доларів на будову. Кононенко теж активно збирає гроші нібито на будівництво церкви, пропонуючи людям 3 відсотки щомісяця. Частину зібраних грошей, приблизно 50-70 тисяч доларів, він віддає на будівництво, розповідаючи всім, що це є гроші, які пожертвували інші церкви та люди, які не є членами церкви.

Втім, переважна більшість членів церкви бачила зовсім інше: Кононенко витрачає на свої потреби щомісяця по декілька тисяч доларів, живе як вареник у маслі, основний час проводить у більярдних і боулінг-клубах, на полюванні, купує для себе золоті прикраси по кількасох грамів. Вдома у нього – хороший арсенал зброї: самозарядна рушниця «Сайга 410К», розроблена на базі автомата Калашникова, ще кілька рушниць. Пастор також придбав для власних потреб водного скутера, моторного човна, дошку для серфінгу. Відносно відпочинку за кордоном, то Кононенко лише за один рік відвідав Єгипет, Турцію, Литву, Німеччину, Італію.

 


 

Зрозуміло, що довго так тривати не могло. На засіданні духовної ради церкви «Слово життя», до якої входило 7 чоловік, пастору-марнотратнику запропонували надати звіт про фінансовий стан церкви за останні роки.

«Тільки через мій труп!» – зухвало відповів Олег Кононенко.

Після тижня словесних перепалок між пастором і основною частиною церкви, Кононенко таки змушений був надати бухгалтерські книги для перевірки. Спеціально створена церковна комісія виявила у документах численні виправлення, були видатки, походження яких Кононенко так і не зміг пояснити. Для багатьох це вже була «крапка».

У церкві відбулися збори. 110 чоловік (з 160-ти) своїми підписами запропонували Олегу Кононенку звільнити місце пастора через марнотратство. Обов’язки касира виконувала Наталія Наконечна, яку теж дуже серйозно критикували. Кононенка також звинуватили в тому, що він своєю брехнею розбивав подружні пари… Олег Кононенко спершу казав, що він кається перед усіма і готовий частково визнати свої провини, але, коли виходив перед громадою на сцену, то про все це «забував» і знову починав виправдовуватися.

 

 

До Ковеля були запрошені представники «Посольства Божого» із Києва. Приїхала група пасторів від Сандея Аделаджи – все той же Анатолій Білоножко, Олександр Маломедов, Павло Федоров (на фото) і Роман Трохін. Знову ж таки, вони приїхали, аби захистити Олега Кононенка.

«Хто не згідний, що Кононенко – пастор, просимо залишити церкву. Навіть якщо залишиться за ним двадцять чоловік, то він все-одно буде пастором», – оголосили «вердикт» кияни на сцені Народного дому «Просвіта».

 


 

Основна частина церкви, а це – 110 чоловік, була проголомшена і обурена такою «розв’язкою». Адже, церкву треба зберегти для громади, а не пастора – для церкви.

На зборах стали відомі факти, які давали відповідь на запитання: чому так діяли пастори з Києва? За підрахунками громади церкви, Олег Кононенко зібрав близько 230-250 тисяч доларів нібито на будівництво церкви. Частину від цієї суми, начебто, завіз до Києва для того, щоб вкласти їх у компанію, подібну до сумнівної «Кінгс Кепітал», яка була у середовищі церкви «Посольство Боже», під 3-5 відсотків щомісяця. За словами Кононенка, він передав безпосередньо через пастора Анатолія Білоножка приблизно 60 тисяч доларів. Інша, дуже велика сума коштів, просто витрачалася ним для власних потреб.

Наслідуючи «приклад» Кононенка, кілька членів церкви «Слово життя» взяли у банках великі кредити (під заставу віддавали навіть свої квартири) та вклали ці кошти, за його ж порадою, в «Кінгс Кепітал». Деякі з них особисто давали гроші Кононенку. Після численних усних звернень своїх прохожан, Кононенко коротко відповідав: «Я вам поверну!» І обіцянки тягнулися місяцями, але не виконувалися. З усіх тих кредиторів розписку від Кононенка отримав тільки один чоловік, який не є членом церкви, що він надав йому, Кононенку, 30 тисяч доларів. Пастор із Любомля Віктор Щукін (на фото) був одним із найкращих друзів Олега Кононенка, але теж піддався на його агітацію і напозичав нібито близько 70 тисяч доларів.

 


 

Стає зрозуміло, чому Київ так завзято підтримував Олега Кононенка. Гроші, гроші й ще раз гроші…

Якби «Посольство Боже» у Києві визнало, що Кононенко був неправий, тоді похитнулася сама думка про непогрішність самого пастора, хто б це не був – якийсь там Кононенко чи Сандей Аделаджа. 

У січні 2009 року із Кононенком залишилось близько 40 чоловік, деякі з них не втрачали надії, що він все-таки поверне їм кошти, бо під заставою у банках перебували квартири. Інших 110 членів церкви вийшли з церковної громади під «головуванням» Кононенка.

Такий ось «портрет» колишнього бандита і вчорашнього пастора церкви на прізвисько «Йожик», який у чужому помешканні безжально розстріляв людей, вбивши двох та поранивши одного чоловіка.

Як же тут не згадати колишнє кононенкове: «Тільки через мій труп!»…

Читайте також: До кривавої «бойні» у Ковелі причетний пастор церкви на прізвисько «Йожик»

 

Коментарі
29 Листопада 2018, 13:59
Оце справжня творча робота! В сучасних виданнях тепер практично відсутній жанр журналістського розслідування.
29 Листопада 2018, 14:26
Лохі!! Приходьте до мене, несіть бабло, і буде вам щастя...Алілуя!!!!))))
29 Листопада 2018, 14:36
Дуже цікава стаття. Думайте коли ідета в такі секти
29 Листопада 2018, 15:12
Пастором він був 10 років тому, а що він робив останні 10 років, коли не був пастором? Може найомніком яким був? Не вишло в його з пасторством, люди роскусили і вигнали. Але чомусь ніхто нічого не каже, чим він займався останніх 10 років, пробіл в біографії?
29 Листопада 2018, 15:17
Вчора знову бігали по вулиці ті поклонінці і бумажки роздавали
29 Листопада 2018, 15:26
Люди,які ходять в лжецеркви до лжепросвітерів,ви нормальні? чи ви дійсно зомбовані під дією наркотичних речовин? Від одного його погляду страшно,подивіться на фото,очі налиті кров*ю,а вираз пики-психопат!!! А ще страшно від того,що матері віддавали цим психопатам своїх дітей в літні табори,добре,що ця погань не розстріляла ваших дітей,на майбутнє думайте,читайте,запитуйте куди і до кого їдуть ваші діти,і де гарантія того,що вже не порушили психіку дітей дурними настановами вбивці!!! Що воно могло проповідувати? Одним словом-жах!!!
29 Листопада 2018, 15:48
Автору метеріалу - повага. А про Кононенка..... Одне можна сказати - ну й мордяки на фото в статті!!!! Дійсно - "пастори"....
29 Листопада 2018, 15:48
О ,Серьожа Макаренко! Воєнний офіцер.))))) Втік в Ізраєль.,)
29 Листопада 2018, 16:00
переправляв нелегалів через кордон
29 Листопада 2018, 16:14
Де поховали цю собаку?
29 Листопада 2018, 16:42
Да кто вы такие,что развели здесь обсуждения?????!!!!Нормальный человек,даже и читать это не будет,я уже не говорю о том,кто это написал!!!Каким это надо быть гнилым человеком,чтоб копаться в чужой жизне и тем более горе!!! Смотрите за собой!!!!Вы мало того ,что не зделала ничего хорошего в этой жизни,так вы ещё не и не прожили её...Есть Высшие силы и только Он имеет право давать какую либо оценку!!!А автору и вдохновителю хочется сказать одно...Если ты это считаешь достижением,написав эту статью,то мне тебя жалко!!!Ведь в твоей жизни нет ничего более интересного,чем копаться в грязном белье!!!Ты даже пиаришь себя на имени человека,о котором,тебе кажется ты знаешь все!Но я огорчу нормальные люди ,эту статью не читают и не хватит комментариев, чтоб описать , сколько всего хорошего было сделано Олегом Кононенко!!!!Но людям свойственно помнить и искать только всё плохое!!!Следите за собой!!!А он для многих остаеться человеком с большим сердцем!!!!И я могу смело сказать:"Покойся с миром,наш дорогой друг!!!Мы тебя помним и скорбим!!!"
29 Листопада 2018, 16:42
Да кто вы такие,что развели здесь обсуждения?????!!!!Нормальный человек,даже и читать это не будет,я уже не говорю о том,кто это написал!!!Каким это надо быть гнилым человеком,чтоб копаться в чужой жизне и тем более горе!!! Смотрите за собой!!!!Вы мало того ,что не зделала ничего хорошего в этой жизни,так вы ещё не и не прожили её...Есть Высшие силы и только Он имеет право давать какую либо оценку!!!А автору и вдохновителю хочется сказать одно...Если ты это считаешь достижением,написав эту статью,то мне тебя жалко!!!Ведь в твоей жизни нет ничего более интересного,чем копаться в грязном белье!!!Ты даже пиаришь себя на имени человека,о котором,тебе кажется ты знаешь все!Но я огорчу нормальные люди ,эту статью не читают и не хватит комментариев, чтоб описать , сколько всего хорошего было сделано Олегом Кононенко!!!!Но людям свойственно помнить и искать только всё плохое!!!Следите за собой!!!А он для многих остаеться человеком с большим сердцем!!!!И я могу смело сказать:"Покойся с миром,наш дорогой друг!!!Мы тебя помним и скорбим!!!"
29 Листопада 2018, 16:43
Таке почитаєш і задумаєшся, чого українець така тупа людина і бажає вірити в чудо? Мали президента зека, чим закінчилось всі знають! Був зек зробили пастором саністської церкви - проснувся зек!) Зараз зечка рветься до влади - проголосують, оберуть, благословлять на грабування себе! Невже не зрозуміло, що після буцигарні людина ку-ку і як крала так і буде красти. Вони ж не за політику і свої ідеї на шконкі срок відпочивали.
29 Листопада 2018, 16:59
Дійсно, хто ми такі аби обговорювати тут масове вбивство ковельчан? Це ж так природно позбавити життя кількох людей? Це ж так традиційно для священика самогубством приректи свою душу на вічні муки? Це якою має бути "норма" аби звинувачувати інших в ненормальності лише за те, що обурюються вчиненим. "Чєловєк с большім сєрцем" всього лиш розстрілював Добивав впритул. Десятком пострілів. Трьох людей. "Нєт нічєго болєє інтєрєсного"? Один вижив, дякуючи Всевишньому. І якими моральними виродками мають бути "нормальниє люді" аби виправдовувати вбивцю
29 Листопада 2018, 17:07
Анна,для вас всі хто застрелив людей,це люди з великим серцем?)))Завжди буду казати,що це все секти!!!Не буває колишніх бандитів як і наркоманів...
29 Листопада 2018, 17:12
Лайк за комент
29 Листопада 2018, 17:16
Хто пише такі паскудства горитиме в пеклі.а хто читае матиме безсоння.дурні людини .а чого непишете скільком помиг?застрелив гріх.зробив.але яка сила духу.ВО.а за вірменськіх шахрайів.дякуемо.якби його зять не грав в карти то може булоб інакше все.в 2017 програв моему куму 700 баксів встав і розрахувався.во дде зло.карти.а бильярд це вид спорту.і хінка в пастора теж в італіі на заробитках була.і мама .і він в талию прийіжав не на відпочинок а до дружини.а те що розумний і сильний душею.це факт.
29 Листопада 2018, 17:16
Хто пише такі паскудства горитиме в пеклі.а хто читае матиме безсоння.дурні людини .а чого непишете скільком помиг?застрелив гріх.зробив.але яка сила духу.ВО.а за вірменськіх шахрайів.дякуемо.якби його зять не грав в карти то може булоб інакше все.в 2017 програв моему куму 700 баксів встав і розрахувався.во дде зло.карти.а бильярд це вид спорту.і хінка в пастора теж в італіі на заробитках була.і мама .і він в талию прийіжав не на відпочинок а до дружини.а те що розумний і сильний душею.це факт.
29 Листопада 2018, 17:20
Хто пише такі паскудства горитиме в пеклі.а хто читае матиме безсоння.дурні людини .а чого непишете скільком помиг?застрелив гріх.зробив.але яка сила духу.ВО.а за вірменськіх шахрайів.дякуемо.якби його зять не грав в карти то може булоб інакше все.в 2017 програв моему куму 700 баксів встав і розрахувався.во дде зло.карти.а бильярд це вид спорту.і хінка в пастора теж в італіі на заробитках була.і мама .і він в талию прийіжав не на відпочинок а до дружини.а те що розумний і сильний душею.це факт.
29 Листопада 2018, 17:24
був моральний урод ! Я вже не говорю про смерті людей ,воно кончене коханок додому водило покі ти там в садіку пахала! А за те що воно зробило з людьми ,його як собаку треба було зарити в канаві! А воно сцикло тюрми злякалися і застрелилось
29 Листопада 2018, 17:29
А що ти собаку захищаєш? На зятя накинувся? Це зять в нього гроші спиздив і прийшов до хати з автоматом? Ви виблядкі- сектанти коли вас викривають вбивати йдете ! А те чмо в церкву пішло пластиром щоб не робити ! Казав : хай лохі на мене роблять ! А ви там дальше моліться на нього ! Предлагаю мощі откопати і дрочити всім вашим адептам на них !
29 Листопада 2018, 17:44
Упокой Господи всіх штунд
29 Листопада 2018, 17:55
Всі бандити мають бути в одному секторі
29 Листопада 2018, 17:58
Вім мав здохнути років десять тому
29 Листопада 2018, 18:14
НА ОБЩАК ПАЦАНАМ МАЛО БРОСАЛ
29 Листопада 2018, 18:22
Яка сволота віруючих обкрадав
29 Листопада 2018, 18:54
Да.Это правда
29 Листопада 2018, 19:05
Як би там не було,а вбивати своїх-це неприпустимо...да будь кого...ми ж люди... давайте залишатись людьми.
29 Листопада 2018, 19:16
Мені цікаво чим він допомагав людям????якщо перестати пити і курити і колотись...то для цього є наркологи , психологи. Різні реабілітаційні центри.<br/>Сама знаю коли мене на ті зібрання кликала знайома....це зомбі,це неможна слова вставити.Вона просила у своєї матері пенсіонерки гроші (бо на кожному їхньому зібранні треба дань давати).Знайомим втирала так що і ті їй давали гроші на церкву.<br/>А коли секта їм знаходила роботу то вони мали якійсь процент від суми давати церкві!!!<br/>Це просто смішно!Люба нормальна людина зрозуміє що це дурня...і що всі сектанти просто з запудреними головами!Одумайтесь.Станьте вдома перед іконами і попросіть в Бога що вам треба і покайтесь...толку більше буде!
29 Листопада 2018, 19:28
У нас с ним тоже было
29 Листопада 2018, 19:31
Тепер все що непосильно нажив за рахунок громади віруючих експріпрійувати.Хатинки, машинки ,зброю ,моциклєтки, спіднє родичів...
29 Листопада 2018, 19:46
Грамотна стаття журналістського розслідування. Це констатація факту а не копання у брудній білизні, як нас хоче переконати підписник під ніком &quot;АННА&quot;. То така Анна як я Тетяна. Вона в захваті &quot;какой хороший человек&quot; той вбивця, який може зі зброєю ввірватись у чужий дім. Одне кримінальне минуле багато що каже за нього. В тюрьмі його теж би не жалували. А за &quot;крисятництво&quot; сидів би біля параші на свому місці. Злякався. А яких вірменів вбили? Чим вони займались?
29 Листопада 2018, 19:55
Він вбив зятя і його батька ! Свого внука залишив без батька ! Бо дебіл ,в якого не має нічого святого ! Він в дочки вкрав гроші ,а коли зять з дочкою його викрив він не витримав ганьби і вбив їх ! Але ж падло вбив себе і всім стане легше .. так ні він ще й дочці наостанок горя наробив!
29 Листопада 2018, 19:55
Обізвалася головна курка з відомого курятника «слово життя».Та вже визнайте і покайтеся за свої діяння,бо за ваші «добрі діяння» ще довго будуть ваші діти,внуки і т.д. перед Богом відповідати,ви вже прокляті давно і надовго.
29 Листопада 2018, 19:58
Льоша, ще б всі українці мали таких характер і людяність як вірмени!!! Не нормальна людина, Ви, якщо не розумієте очевидних речей! Яким моральним виродком треба бути щоб обікрати доньку та зятя. Як потрібно не любити свою дочку щоб лишити в такому віці вдовою з маленькою дитинкою на руках! І навіть якщо він грав в карти, то, Ви, самі написали, що гроші віддав. Де логіка називати його шахраєм! Якщо Олег був &quot;класний пацан&quot;, то чому жінку на заробітки відправив? Треба було самому їхати! Не мужик він!
29 Листопада 2018, 20:11
Бо покі та дурна курка, його жінка пахала на нього в Італії, він таких краль до дому водив! Браслєтікі і колечкі їм дарив! А ті сліпі прихожанки тепер дупу рвуть на всіх сайтах! Вчора всі коменти видалили на сторінці &quot;Слово життя&quot; ! Лишили тільки &quot; соболєзнуванія &quot; лучшему пастору &quot; от Бога &quot;<br/>Алілуя курки ! Отямтесь і покайтесь !
29 Листопада 2018, 20:39
Був пастером у Варшаві,там найо... людей
29 Листопада 2018, 20:47
Стаття стовідсотково правдива. Нема прихованого нічого і, головне, чиста правда.. А Анні скажу, що Олег Кононенко, він же Йожик, він же вовк в овечій шкурі, не буде покоїтися в Царстві Небесному... Бо вбивці і самогубці Царства Божого не наслідують... Сьогодні Йож кочегар в пеклі. Туди і йому дорога. Просто дуже шкода Артура Оганісяна і його батька, в яких це Падло вкрало гроші, а потім пристрелило. І ще ви його називаєте пастором. Йожик - гандон. І добре, що сам пристрелився. Бо це для нього легка смерть. А ось за сина і батька скажу - земля вам хай буде пухом. І хочеться вірити, що ваші душі в Царстві божому.
29 Листопада 2018, 20:58
Петруху падлу до компанії
29 Листопада 2018, 21:19
А Петруха-це той пастор який років 6 чи 7 назад на геліку їздив?)
29 Листопада 2018, 21:21
Порядна людина Артур і ставився з розумінням до того КРИСАКА.
29 Листопада 2018, 21:24
Когда чёрт придет в облике пастыря, тогда настанет конец света!!!
29 Листопада 2018, 21:26
Автору похвала!
29 Листопада 2018, 21:32
Чого варте &quot;Слово життя&quot; яке руками свого пастиря сотворило Діло Смерті?!!
29 Листопада 2018, 22:29
Цікаво , де була Дана у той момент коли цей демон пристрелив Артура і арсена. Бо кажуть що під’їхав він туди зі своєю мамою в жінкою . Невже вони не знали що в нього на думці і що їде він туди не з пустими руками . Як взагалі жити після цього рідним і близьким ? Ціле місто на вухах стоїть , тяжко повірити що їх вже нема .. а як дочці тепер з дитиною на руках це все пережити ??? І дитина все ж таки колись дізнається , що рідний дід лишив життя батька, через якісь гроші .
29 Листопада 2018, 22:48
Цій зомбованій б на секунду уявити що відчуває мати,яка втратила найдорожче-дитину,що відчуває жінка,яка втратила люблячого чоловіка.як цим покаліченим душам далі жити?про яке серце йдеться?вбивцям є виправдання?я,знаючи Артура ну зовсім трохи,вже котрий день не можу спокійно спати,бо в голові не вкладається,як далі?як далі жити його жінці,яка його народила і яка його поховала?!а пастор Кононенко хіба авторитет для такої гнилі як сам.знаю таких,які живуть в гріху,а потім щонеділв замолюютьїх,падаючи в церкві на коліна.та кому треба ця показуха?!
29 Листопада 2018, 22:56
Він свою маманьку і жінку відправив геть і пішов за автоматом , а дочка бачила все тільки зробити нічого не змогла ....вона напевно і подумати не могла що до такого дійде. А на дочку йому було насрати, бо нормальний в дитини своєї не вкраде ! І не забере батька й діда в свого внука! Це диявол! І церква їхня сатанинська! Бо коли люди пишуть правду їм ,то вони видаляють! То які вони віруючі? Вони слуги сатани ! Нормальні б взагалі б мовчали і признали що церква не від бога точно !
29 Листопада 2018, 23:05
&quot;Слово життя&quot; самоудалилось з фейсбук! Ще б з Ковеля це гімно зійшло як сніг повесні! Бо ті наркомани ( хоть і бувші) які побрали в жони шалав ковельських і є адепти Слово життя ! Ними убогими було добре керувати пастору - злодюзі!
29 Листопада 2018, 23:33
Нажаль не самоудалилось!Вони блокують людей які писали коментарі не на їхню користь і тому не видно.Тепер воно відкрито не для всіх.Але з п'ятої спроби в мене вийшло.
29 Листопада 2018, 23:41
В 96 мы танцевали С ним Коко Джамбо парнишка был огонь
29 Листопада 2018, 23:41
В 96 мы танцевали С ним Коко Джамбо парнишка был огонь
29 Листопада 2018, 23:41
В 96 мы танцевали С ним Коко Джамбо парнишка был огонь
30 Листопада 2018, 00:37
Вы все о Ежике, вот мне интересно, неужели жена и дочь не в курсе были откуда ремонт, поездки и тд??? Они уже заведома покрывали преступника. Машина за 34 к, да тут только неадекват не поймет что деньги ворованные, но его семья все благосклонно принимало, так что &quot;к каждому сапогу по паре&quot; . Не будет вам счастья на ворованных деньгах облитых слезами, подумайте об этом.............
30 Листопада 2018, 00:52
Дружину дуже шкода,була хорошою вихователькою у 8 садочку,Оля!
30 Листопада 2018, 00:52
Дружину дуже шкода,була хорошою вихователькою у 8 садочку,Оля!
30 Листопада 2018, 01:34
А як він умудрився так гроші вкрасти? Ще Й таку суму
30 Листопада 2018, 01:34
А як він умудрився так гроші вкрасти? Ще Й таку суму
30 Листопада 2018, 02:15
Якій бред ,всі на себе зі сторони подивіться,несете хрень,дибили.
30 Листопада 2018, 02:23
А що нам на себе дивитись?! Бачу для Вас Іване вбивсто це так ...нічого не сталось...всрали тіпа просто Йожика...???!!!
30 Листопада 2018, 09:06
Дивишся на писки таких пасторів і думаєш коли ж ви повиздихаєте
30 Листопада 2018, 09:09
Всі кореша та друзі Йожика такі самі суки йдіть до нього чи з ним
30 Листопада 2018, 10:05
Крапка
30 Листопада 2018, 10:06
Я ЙОГО ДАВНО ЧЕКАЛА
30 Листопада 2018, 10:20
Мир вам стадо моє
30 Листопада 2018, 11:24
Не можна чорних пускати на Україну
30 Листопада 2018, 11:53
Сатана в тих сектах живе. Покайтесь та йдіть до Храму Божого, куди ваші батьки, діди та прадіди ходили. Не спокушайте Бога!
30 Листопада 2018, 12:12
Сатана не тільки там живе, але й править колишніми наркоманами та повіями -хоча колишніх не буває...
30 Листопада 2018, 12:39
Тут все очевидно- ніякій він не пастор.. просто вовк в овечій шкурі.. пішов в церкву бо прощупав де грошей можна назбирати..<br/>Той хто знайлмий з ним, той знає як гарно він вмів говорити.. його навіть слухались пацани в молодості: сказав що хоче браслета золотого за 1000 баксів і всі пацани скінулись і купили( хоча він тоді і не був пастором)<br/><br/>А на рахунок штунд то ви так сильно не пеньтесь.. <br/><br/>Абідно канешно шо тепер всі думають що всі такі верующі.. а таке гамно попадеться тількі 1 на паро мільйонів..
30 Листопада 2018, 12:45
А ТИ ШТУНДІВСЬКА МОРДО ДОВЕДИ ЗВОРОТНЄ
30 Листопада 2018, 13:12
А ти чия морда? Православна чи католицька? Чия б не була, а бачу, що свою релігію представляєш &quot;порядно&quot; і &quot;культурно&quot;.<br/> Ви шо, народ???!!! Схаменіться!! Дебілів хватає скрізь, президент який?? Православний? То тепер всі такі?? При чом тут всі штунди??
30 Листопада 2018, 14:46
Та вони там всі одним миром були мазані. І Кисіль - як він побудував свій &quot;Декор&quot; і Ляшук - теж ще той &quot;перл&quot;, та й інші. Такі секти - це &quot;корпорації по зароблянню грошей&quot; - так було сказано в розслідуванні ще в середині 2000-х чи то на П'ятому чи на ІСТВ (не пам'ятаю точно). Мало того, вони ще і владу сунулись. І я навіть бачив книжки по психологічному впливу на толпу, які читалися в тій секті (я в ній не був), та був знайомий який кликав і теж закликав &quot;вкластись&quot; у ті кредити (правда не мене). Це жах ще той.
30 Листопада 2018, 15:10
А скільки він вкрав у своєї дочки ? Цікаво скільки коштувало життя двох людей за вкрадене.
30 Листопада 2018, 15:10
А скільки він вкрав у своєї дочки ? Цікаво скільки коштувало життя двох людей за вкрадене.
30 Листопада 2018, 15:29
Зять Олега Кононенка сказав, що не буде з його донькой більше жити, адже довіри більше не має, після того як тесть гроші вкрав у нього, казав буде грошима допомагати сину. Той почав просити щоб не кидав доньку, але не вговорив, мабуть тому і вирішив, що хай краще вдовою буде ніж кинутою з дитиною.
30 Листопада 2018, 15:30
Він раз вкрав чимало, ніхто на нього й не подумав! Коли поняв що сходить з рук ,пішов ще і взяв все ...не знаю скільки там було люди кажуть 3 кімнатну квартиру мали купити...Падло вкрало в дочки ...це вже пиздець!!!
30 Листопада 2018, 17:00
Можно всегда скинуть всьо на церкву! Но то-что он небыл членом церквы уже 10 лет всем всьоравно!
30 Листопада 2018, 17:06
Тварь не підписуйся братом!!!! <br/>І не пиши дурного!!!!!!
30 Листопада 2018, 17:16
Ти дебіл ?! Він не хотів жити з жінкою і дитиною через гроші ?! Шо ти там куриш ? Зять його викрив !!! Його злодюгу матьорого якийсь малалетка! Думаю його це найбільше зацепило !!! Він же думав що завжди все з рук сходитиме...А тут такій позор, обікрав рідну дочку ! Це падло переймалося тільки собою! І в тюрму страшно було ,от і застрелився! А вбив інших бо вони були свідками його позора!!! Кончаний і все шо тут базарити
30 Листопада 2018, 17:19
Зайди в &quot; Слово життя &quot; він в них був пастором по той день коли здох ! Вони ще й пишуть який золотий человек був !
30 Листопада 2018, 18:52
Так Артур жив останній час дома в батьків, Кононенко і дружину і мати привозив щоб вговорили повернутись його до доньки, сказав що не повернеться, та ще й інши армяни знали про його злочин, ось все разом і навалилось.
30 Листопада 2018, 19:12
То чому дочка Єжа не пішла на похорони до батька ? І чому живе у хаті Артура? От якраз з батьком вона не спілкувалась особо ! А зараз і з мамою та бабою, бо вони були на стороні Кононенка- люцифера! Харош придумувати історії, всерівно свого пастора не відбілите адепти секти люцефера
30 Листопада 2018, 19:17
Він пішов вмовляти зятя?! Щоб не кидав дочку ?! Ви йобнулись всі ? Та йому насрати було на дочку ! Абсолютно ! Він в неї гроші вкрав !!! Він любив себе і тільки себе любімого !!!
30 Листопада 2018, 19:36
Можливо він пішов за свою жопу просити,а не за дочку. Правельно тут сказали вовк в овечій шкурі. Шкода Дану як їі з цім жити. А Артуру вічна память,хай земля буде пухом. Він був хорошою людиною.
30 Листопада 2018, 19:36
Можливо він пішов за свою жопу просити,а не за дочку. Правельно тут сказали вовк в овечій шкурі. Шкода Дану як їі з цім жити. А Артуру вічна память,хай земля буде пухом. Він був хорошою людиною.
30 Листопада 2018, 19:49
Донька до останного дня спілкувалась з батьком. В кожній родині є світлий і темний період, але батько завжди залишається батьком, а живе в Артура тому що за себе переживає,це ж і за квартиру треба платити і дитину годувати, свекруха все зробить, грошенята там водяться. Забула скільки їй батьки допомогали, мена нічого святого в доньки, прийде час син їй відплатить. Ось такі вони сучасні Павліки Морозови.
30 Листопада 2018, 20:17
Якій ж то батько . вкрав гр ,залишив вдовою.З такіми родачами і ворогів не потрібно.Для того вони і батькі,щоб допомагати. За що син має їі відплатити? За те що думає про його майбутне. Ви вже геть там зомбіровані тим пастором . Горіти йому в пеклі,а тим хто за нього захищаеться поряд.Думаєте вимолите йому прощення,а хрен там. Є закон божий -Не вбий!!!
30 Листопада 2018, 20:33
Не знаєш не пізди! Дочка живе біля свекрухи бо внук тепер єдина розрада !!! А в дочки є своя квартира ,да маленька ...тому й збирали гроші на більшу ! Що не знав ?А твій сучий пастор гроші вкрав! Його подоброму просили віддати ,але ж в нього панти ! Тіпа як це хтось його улічів ...Ви можете сектанти видумувати різні версії але правда одна ! Ваш пастор вбивця ! І хоронити його з нормальними людьми не положено! Зарити десь як собаку
30 Листопада 2018, 21:06
У доньки не було квартири, то квартира її бабусі, донька гола й боса.
30 Листопада 2018, 21:44
Звідки інфа що з мамою в бабушкою вона не спілкується ?
30 Листопада 2018, 21:44
Звідки інфа що з мамою в бабушкою вона не спілкується ?
30 Листопада 2018, 21:50
Дочка гола боса бо класного батька мала ! Який обкрадав інших і жив на широку ногу! А потім Ще й зятя обікрав! Ви виблядкі шукаєте оправданія для свого монстра ,а його не має ! Вбивцю і злодюгу не виправдаєш ніяк!!!
30 Листопада 2018, 22:07
Донька ща сама нічого не заробила, спочатку за батьками жила, потім за чоловіком, хоча деякі люди з 18 років на роботу ходять, а ця не привикла робити
30 Листопада 2018, 23:37
Ви багато знаєте людей, які в 24 роки заробили на квартиру ?
30 Листопада 2018, 23:45
Хоча добре падлу штундівську прикопали не вилізе непотріб
01 Грудня 2018, 00:03
Люди схаменіться! Навіщо ці всі коментарі? Навіщо ці плітки? Невже вам це приносить задоволення? В Дани велике горе, і не дай Боже комусь таке пережити. Я думаю це !!!аморально!!!! обговорювати де вона живе і чого вона там живе. Цій сім’ї зараз дуже не легко, тому давайте побажаємо їй сили, терпіння і мудрості, щоб пережити таке горе і поставити синочка на ноги.
01 Грудня 2018, 00:26
Разговоры уже идут что Еж украл 31 000 баков у зятя, не подскажите где честно в 25 лет так заработать можно?
01 Грудня 2018, 00:28
Якій ж то батько . вкрав гр ,залишив вдовою.З такіми родачами і ворогів не потрібно.Для того вони і батькі,щоб допомагати. За що син має їі відплатити? За те що думає про його майбутне. Ви вже геть там зомбіровані тим пастором . Горіти йому в пеклі,а тим хто за нього захищаеться поряд.Думаєте вимолите йому прощення,а хрен там. Є закон божий -Не вбий!!!
01 Грудня 2018, 01:03
Зайвий доказ - релігія - опіум для народа.. всі ті пастори, проповідники, попи - покидьки які наживаються на слабких духом баранах.
01 Грудня 2018, 03:54
&quot;Шануй батьків своїх&quot;. Ну добре батько так поступив, а мати що зробила? Це рідня, яку треба підтримувати в тяжку хвилину. Баба Іра їй квартиру дала жити, мабуть теж не вгодила, мені навіть лячно думати що бувають такі діти, я не виправдовую батька, меня в голову не може поміститися його вчинок, але мати, бабуся, це найдорожчі люди, які не раз виручали і допомагали. Донечка схаменись пока не піздно, ніяка свекруха тобі матір не заміне.
01 Грудня 2018, 07:13
Ну це просто не вкладається в голові . Якось це все не логічно . Людина застрелила за таку смішну суму. І що він цим доказав ? Це не такі великі гроші насправді . Тим більше зі статті вже зрозуміло те , що кононенко « витягнув « з церкви більші гроші ... де логіка ? Його так спровокувало те що рідна дочка заяву накатала? В при чому тут арсен з Артуром ?
01 Грудня 2018, 11:26
Згоден з вами, думаю що донька зіграла головну роль.
01 Грудня 2018, 11:38
Ну по перше,гроші не малі ...по друге викручуватись перед його послушніками і відбрехуватись це одне ! Вони там як зомбовані його слухались і до кінця не вірили що їх коханий пастор іх кіданув на бабло ,навіть в статті пише ,що деякі ждали до кінця ...що все таки верне гроші ! А дочка приперла фактами і доказала що це він ! Ще й ментам здала ...І вкрасти в дочки це не просто позор ....це самісіньке дно !
01 Грудня 2018, 11:47
А мати бігала за своїм чоловіком як дурна ...коли Єж втік з Ковеля і подався вбега ,вгадайте що зробила мати ?! Вона залишила малу саму ,а сама поїхала за чоловіком труси йому стірати їй пофіг було на дитину ! А коли той чорт застрелив людей то мати обвинила дочку ! Мол як можна в тата вимагати гроші назад, це ж тато ,ну вкрав ,ну може треба було ! Здорова і адекватна дочка як має реагувати ?! Вот і залишилась з свекрухою, бо наданий момент їй болить ...А мати з бабою замість поспівчувати дитині ще й винуватять її
01 Грудня 2018, 12:17
Люди альо ви подуріли?! Чого ви всі переключились на дочку ?! Шукаєте оправданіє тому нелюду?! Його не має! А те що Дана з свекрухою лишилась так це нормально ! Їх може як ніколи об'єднало спільне горе ...обоє лишились без коханих...що не можна зрозуміти?! До мами ..До баби ...чого ви Вчепилась! Чому мама з бабою не підтримують її , вона сама ще тільки недавно з дитячого віку вийшла ...і вже вдова ! Люди залиште її і дайте спокій ,а потім вона сама розбереться з ким їй жити !!! І навіть якщо залишиться з свекрухою не нам її судити!!! Не приміряйте її горе на себе і не давайте совєтів!
01 Грудня 2018, 15:34
де його поховали
01 Грудня 2018, 17:50
не можливо читати весь цей брєд,дай боже сили цим жінкам не з'їхати з глузду,а бути підтримкою і опорою один для одного.винити когось це взагалі нонсенс.батьків не обирають.кожен відповідає сам за себе.винуватець один.вбивця.виправдань нема.і жінка його не винна,і мати його.Артур лишив на цій землі надцінний скарб,який неодмінно виросте чудовою людиною.наше завдання,при можливості,допомогти,або хоча б не заважати цій сім'ї прийти до тями
01 Грудня 2018, 19:31
Молодець Я не Я!
01 Грудня 2018, 20:31
01 Грудня 2018, 20:31
01 Грудня 2018, 20:37
Дії доньки довели батька до такого
01 Грудня 2018, 21:09
Подружись з мозгами,це не батько і не пастор , це -САТАНЮГА!!!!!!!!!!
01 Грудня 2018, 21:15
Нелюда нікто не виправдовує, але батько є батько. Ще дурна донька, пожила б с чоловіком років с 10, почалися б коханки, гулянки от тоді б батьків оцінила, А так привикла що не робівши їй все і так давали, вже землі під собой не чуяла, нагла, всі їй щось винні, це однозначно її відношення до батька змусили його вчинити таке
01 Грудня 2018, 21:29
Пекар ти дебіл ? Дочка винна що батько в неї гроші вкрав ?
01 Грудня 2018, 21:34
Ти по собі судиш? Чого зразу чоловік бе гуляв? Якщо ви сектанти блядуни, наркомани і прастітуткі, то всі такі ? Ваша секта блядське кодло! Невиправдаєте свого садюгу вбивцю хоч як її брудом поливайте! Він вбивця !!!! ВБИВЦЯ!!!!!!!
01 Грудня 2018, 21:37
згоден з вами
01 Грудня 2018, 21:41
пекар++++++++++100500
01 Грудня 2018, 21:42
В мене таке враження що про неблагодарну дочку пише або мама або баба або ті курки з слово жизни! Мамі з бабою хочу сказати одне - схаменіться ! Якби ви не любили того мостра він таки монстр ! А дочка і внучка у Вас одна ....і їй треба підтримка!!! А тим поблядухам пастора скажу - закрийте чорнороті роти ,ви всій час тими ротами щось інше робили ! Йдіть і сосіть дальше і не трогайте людей ! Мало Вам гріха ?!
01 Грудня 2018, 21:58
Я тоже думаю, что то да сподвигло его это сделать, присоединяюсь к отношениям с дочкой.
01 Грудня 2018, 22:06
Бачив інтервью якогось армяна після вбивста, говорив ща Арсен хотів все &quot; по сімейному вирішити по красотє&quot;, навіть смішно стало, ото по сімейному, що знали всі знайомі, друзі друзів, друзі друзів друзів, сусіди і тд))))))))
01 Грудня 2018, 22:22
А чого злодюгу прикривати? Да прибити його не хто не хотів ...віддай бабки і йди ....але ж стрьомно, як його Єжа і вичіслили і прижали....Одне шкода що колись його не прибили за долгі! Забили б тоді ,собака людям біди б не наробив
01 Грудня 2018, 22:26
Дії дочки ? Які ? Вона справоцировала його вкрасти в неї бабло? Обкурився? Йдіть коліться знову сектанти з Слово Жизни
02 Грудня 2018, 00:19
Їй ітак дісталось.Заяву не хотіла забирати покі гр не відасть,його б посадили бо вже судимий був .цього він і боявся. І в сімі у неї були сварки за того що гр вкрав. Покалічів падло життя дитині. Це тількі криси у своїх крадуть.Не вкрав би гр нічого не було б. Один він винен. Наробив скількі біди. Дай їм Бог сили це все пережити
02 Грудня 2018, 03:49
Думаю что если бы отец с дочкой полюбовно двое, без &quot;зятя, друзей, соседей соседей, соседей соседей соседей&quot; обговорили эту ситуацию, они бы что то да решили, а так уже пошло в массы.... Согласен что дочка могла все решить мирно.
02 Грудня 2018, 05:07
Какая вам вообще разница с кем она живет и с кем общается ! Это взрослый человек и она сама решит как ей жить ! ... уже до тошноты противно читать ваши осуждения!!! <br/>Это был семейный конфликт ... в каждой семье они происходят , но разве в каждой стреляют и убивают ?<br/> И не пишите как нужно было прступить его дочери , это вас не касается . Она поступала , как считала нужным<br/>P.s Если человек верует он не будет держать в одной руке библию а во второй Калашникова и посередине ещё проповедовать. Так что штундеи, перестаньте оправдывать этого зверя! Из за вашего святого пастора 3 женщины и матери овдовели .. вы хоть на секунду задумывались как после такого жить ? Как объяснить потом ребёнку, что дедушка завалил родного отца и второго дедушку ???
02 Грудня 2018, 11:53
Это уже народное достояние, а не семейный конфликт!!!!
02 Грудня 2018, 12:43
А чому вини дочку?Давайте тоді винити матір ,що виховала такого сина-бандита і вбивцю.Давайте винити жінку ,що не змогла постояти за свою дитину і вравити йому розум і щоб повернув чужі гроші.Чи можливо вони його знали як свої 5 пальців і боялись що ще їх постріляє?В чому винна дочка?що знайшла своє щастя і була щаслива,а батько бандюга і крадій і вбивця?Всі нормальні батьки роблять для своїх дітей тільки найкраще і дають все що зможуть.Бо це їхня кровиночка.І не важливо скільки дитині років,5 чи 25...А цей батько видно як дуже сильно любив свою доньку,що зіпсував їй все життя!!!
02 Грудня 2018, 13:48
Ніхто не знає як там наспраді було, але знаю що батько доньку любив, жив для неї, тому теж думаю, що дончина повединка сприяла для того що він зробів
02 Грудня 2018, 13:56
Ніхто не знає як там наспраді було, але знаю що батько доньку любив, жив для неї, тому теж думаю, що дончина поведінка сприяла для того що він зробів
02 Грудня 2018, 14:03
ТОЖ согласен, если бы действительно семьей решали, а то всем армянам рассказали и тд
02 Грудня 2018, 14:22
Слухайте,вкрасти в доньки гроші-то нормал но?а розказати друзям,родичам про ситуацію,що склалась-то вже занадто?Ковель-маленьке місто,хто там живе,той знає,що не &quot;встиг пукнути,а вже сказали,що всрався&quot;.тому чи від доньки,чи не від доньки,рано чи пізно це все вилізло б.у доньки тепер своя сім'я,тим більше вже й дитинка є,чому вона повинна була мовчати???значить була не перша ситуація,раз аж до поліції дійшло.рідного батька ж не зупинило те,що він краде в рідної дрньки,у свого внука!!!тому давайте не будемо обзивати нікого павліками морозовими,а дивитись на ситуацію тверезо.хтось каже:то ж батько є батько,як там не було б.так от я не згідна.люблячий батько є батько,а той,що дав життя і майже забрав його,то батько???ви б собі чи своїм дітям хотіли б такого батька?ворогу не побажаєш.є такий вислів народний,що не завжди батьком є той,хто тебе зробив!тому харе розврдити демагогію і винити ту бідну дівчину в тому,в чому її вини немає.
02 Грудня 2018, 14:47
умнікі закрийте роти своі смердючі
02 Грудня 2018, 14:51
буду все рішати
02 Грудня 2018, 18:05
Просто так людей не стреляют,а почему никто непишет что зять заяву написал.
02 Грудня 2018, 21:03
Ви напевно хотіли сказатт,що просто тоак заяв не пишуть,але вас біс попутав.якби стріляли кожного,хто пише заяву,то вже б половини з нас не було.треба вміти признавати свої помилки в свою вину,а не перти як трактор проти всіх
02 Грудня 2018, 21:58
Поддерживаю Ивана, должно быть что то веское, чтоб стрелять, может зять занимался не тем чем надо?????
02 Грудня 2018, 22:34
А вже Вам зять винен? А батько зятя теж винен? Якби те хуйло не вкрало то й не стріляло б !
02 Грудня 2018, 22:41
Хтось на рускай мове все цепляє тут то дочку то зятя...то армяни винні....Харе виправдрвувати того звіра! І шукати зацепкі! Їх не має ! А є правда! Пастор- злодюга! І ще гірше він вбивця!!!!
02 Грудня 2018, 22:49
Це САТАНЮГА!!!!Це по людських і по біблійних законах!!!!
02 Грудня 2018, 23:25
Могу и по аглийском и по французском написать, только не всякое быдло поймет, а зять тоже аферюга еще тот.
02 Грудня 2018, 23:34
Секта. А всім хто був членом цієї секти потрібно пройти психіатра, а то може їм теж захочеться взятися за зброю.
02 Грудня 2018, 23:39
А ще в фейсбуці сумують за ним. Вихователька садочка виклала на своїй сторінці пост про страшну втрату. Гнати таку виховательку від дітей.
02 Грудня 2018, 23:40
А ще в фейсбуці сумують за ним. Вихователька садочка виклала на своїй сторінці пост про страшну втрату. Гнати таку виховательку від дітей.
03 Грудня 2018, 00:41
А зять чого вже аферист ? Якісь аргументи може ? <br/>Чи то вже так Релігія вас засліпила , що будете таке лайно виправдовувати .
03 Грудня 2018, 01:46
Семейка еще та
03 Грудня 2018, 01:57
Пастор тоже все по рускі базарив! І дивлюсь всі хто його захищає і гонить то на дочку то на зятя ...теж па рускі! Ви сукі сектантські хоч шифруйтесь ! Кодло сатанинське! Чі Ваш Аделаджа з пособніками только па рускі?
03 Грудня 2018, 03:41
По англійском і по французком-звучить як погроза від бидла,яке жодної мови толком &quot;не бе не ме&quot;.але не в цьому суть.Суть в тому,що аферист тут один,і він покалічив житті.і тільки тупорилі ідіоти шукають йому виправдання.всі знають,що кращий захист-напад.тому можете продовжувати,цікаво до чого вм дійдете в своїх убогих судженнях
03 Грудня 2018, 10:49
Ну теперь то понятно стало, сидит одно быдло в сети, имена меняет ответы дает, ущербный человек, форумный нагибатор без роду без племени.
03 Грудня 2018, 11:49
Я просто в шоці, як людям можна залити гавно у вуха, а вони будуть просити ще, і я зараз кажу про цю &quot;правдиву&quot; статтю.<br/><br/>Без образ, та автори статті явно хворіють даунізмом. То даунята, ви писали, що часто ніби-то в чого словах не вистачало доказів, А ЩО НА РАХУНОК ЦІЄЇ СТАТТІ?? Це ж просто суцільний текст, без ніяких доказів! Дивіться, я теж так можу: але наші &quot;герої&quot;, тобто всі автори цієї статті так і не змогли вилікувати свій раз мізків, який виник в них через їхнього минулого, пов'язаного з гомосексуалізмом, вони так і не віддали <br/>100 000 $, які заборгували своїм друзям з невизначеною орієнтацією, тому їм доводиться писати гавно-статті, щоб якось заробити гроші. <br/><br/>Будьласка, ось вам і стаття, хоча моя стаття навіть виглядає як правда.<br/><br/>Ваші докази - фото з лижного курорту? Браво! Тут я вже не сумніваюся у вашій здоровій голові. Так, у нього було важке минуле, фактично тут ТРОШКИ написано про те, ким він був ДО пасторства, все інше вимисел для сенсації. Ви що, не знаєте, як працюють журналісти?? Там кожен друге слово - брехня. Чому не пишуть про все те, що він зробив хорошого, будучи пастором, а не минулим бандитои, яким він був ДО того, як став пастором. Як він допомагав таким же хлопцям з поламаною долею, їздив у тюрми до неповнолітніх затриманих, побудував будинок для групи таких підлітків, яким допомагав, давав житло! І ще купу всього! Чому чого немає в статті ?!?! Не вигідно таке писати?!?!? Лицеміри. Навіть останні речення брехливі - ви ж нічого не знаєте, ублюдки, що сталося в той вечір. &quot;Безжально розстріляв&quot; ??? ну ви і мразі.
03 Грудня 2018, 11:56
Я просто в шоці, як людям можна залити гавно у вуха, а вони будуть просити ще, і я зараз кажу про цю &quot;правдиву&quot; статтю.<br/><br/>Без образ, та автори статті явно хворіють даунізмом. То даунята, ви писали, що часто ніби-то в чого словах не вистачало доказів, А ЩО НА РАХУНОК ЦІЄЇ СТАТТІ?? Це ж просто суцільний текст, без ніяких доказів! Дивіться, я теж так можу: але наші &quot;герої&quot;, тобто всі автори цієї статті так і не змогли вилікувати свій раз мізків, який виник в них через їхнього минулого, пов'язаного з гомосексуалізмом, вони так і не віддали <br/>100 000 $, які заборгували своїм друзям з невизначеною орієнтацією, тому їм доводиться писати гавно-статті, щоб якось заробити гроші. <br/><br/>Будьласка, ось вам і стаття, хоча моя стаття навіть виглядає як правда.<br/><br/>Ваші докази - фото з лижного курорту? Браво! Тут я вже не сумніваюся у вашій здоровій голові. Так, у нього було важке минуле, фактично тут ТРОШКИ написано про те, ким він був ДО пасторства, все інше вимисел для сенсації. Ви що, не знаєте, як працюють журналісти?? Там кожен друге слово - брехня. Чому не пишуть про все те, що він зробив хорошого, будучи пастором, а не минулим бандитои, яким він був ДО того, як став пастором. Як він допомагав таким же хлопцям з поламаною долею, їздив у тюрми до неповнолітніх затриманих, побудував будинок для групи таких підлітків, яким допомагав, давав житло! І ще купу всього! Чому чого немає в статті ?!?! Не вигідно таке писати?!?!? Лицеміри. Навіть останні речення брехливі - ви ж нічого не знаєте, ублюдки, що сталося в той вечір. &quot;Безжально розстріляв&quot; ??? ну ви і мразі.
03 Грудня 2018, 11:56
Я просто в шоці, як людям можна залити гавно у вуха, а вони будуть просити ще, і я зараз кажу про цю &quot;правдиву&quot; статтю.<br/><br/>Без образ, та автори статті явно хворіють даунізмом. То даунята, ви писали, що часто ніби-то в чого словах не вистачало доказів, А ЩО НА РАХУНОК ЦІЄЇ СТАТТІ?? Це ж просто суцільний текст, без ніяких доказів! Дивіться, я теж так можу: але наші &quot;герої&quot;, тобто всі автори цієї статті так і не змогли вилікувати свій раз мізків, який виник в них через їхнього минулого, пов'язаного з гомосексуалізмом, вони так і не віддали <br/>100 000 $, які заборгували своїм друзям з невизначеною орієнтацією, тому їм доводиться писати гавно-статті, щоб якось заробити гроші. <br/><br/>Будьласка, ось вам і стаття, хоча моя стаття навіть виглядає як правда.<br/><br/>Ваші докази - фото з лижного курорту? Браво! Тут я вже не сумніваюся у вашій здоровій голові. Так, у нього було важке минуле, фактично тут ТРОШКИ написано про те, ким він був ДО пасторства, все інше вимисел для сенсації. Ви що, не знаєте, як працюють журналісти?? Там кожен друге слово - брехня. Чому не пишуть про все те, що він зробив хорошого, будучи пастором, а не минулим бандитои, яким він був ДО того, як став пастором. Як він допомагав таким же хлопцям з поламаною долею, їздив у тюрми до неповнолітніх затриманих, побудував будинок для групи таких підлітків, яким допомагав, давав житло! І ще купу всього! Чому чого немає в статті ?!?! Не вигідно таке писати?!?!? Лицеміри. Навіть останні речення брехливі - ви ж нічого не знаєте, ублюдки, що сталося в той вечір. &quot;Безжально розстріляв&quot; ??? ну ви і мразі.
03 Грудня 2018, 11:56
Я просто в шоці, як людям можна залити гавно у вуха, а вони будуть просити ще, і я зараз кажу про цю &quot;правдиву&quot; статтю.<br/><br/>Без образ, та автори статті явно хворіють даунізмом. То даунята, ви писали, що часто ніби-то в чого словах не вистачало доказів, А ЩО НА РАХУНОК ЦІЄЇ СТАТТІ?? Це ж просто суцільний текст, без ніяких доказів! Дивіться, я теж так можу: але наші &quot;герої&quot;, тобто всі автори цієї статті так і не змогли вилікувати свій раз мізків, який виник в них через їхнього минулого, пов'язаного з гомосексуалізмом, вони так і не віддали <br/>100 000 $, які заборгували своїм друзям з невизначеною орієнтацією, тому їм доводиться писати гавно-статті, щоб якось заробити гроші. <br/><br/>Будьласка, ось вам і стаття, хоча моя стаття навіть виглядає як правда.<br/><br/>Ваші докази - фото з лижного курорту? Браво! Тут я вже не сумніваюся у вашій здоровій голові. Так, у нього було важке минуле, фактично тут ТРОШКИ написано про те, ким він був ДО пасторства, все інше вимисел для сенсації. Ви що, не знаєте, як працюють журналісти?? Там кожен друге слово - брехня. Чому не пишуть про все те, що він зробив хорошого, будучи пастором, а не минулим бандитои, яким він був ДО того, як став пастором. Як він допомагав таким же хлопцям з поламаною долею, їздив у тюрми до неповнолітніх затриманих, побудував будинок для групи таких підлітків, яким допомагав, давав житло! І ще купу всього! Чому чого немає в статті ?!?! Не вигідно таке писати?!?!? Лицеміри. Навіть останні речення брехливі - ви ж нічого не знаєте, ублюдки, що сталося в той вечір. &quot;Безжально розстріляв&quot; ??? ну ви і мразі.
03 Грудня 2018, 11:57
Я просто в шоці, як людям можна залити гавно у вуха, а вони будуть просити ще, і я зараз кажу про цю &quot;правдиву&quot; статтю.<br/><br/>Без образ, та автори статті явно хворіють даунізмом. То даунята, ви писали, що часто ніби-то в чого словах не вистачало доказів, А ЩО НА РАХУНОК ЦІЄЇ СТАТТІ?? Це ж просто суцільний текст, без ніяких доказів! Дивіться, я теж так можу: але наші &quot;герої&quot;, тобто всі автори цієї статті так і не змогли вилікувати свій раз мізків, який виник в них через їхнього минулого, пов'язаного з гомосексуалізмом, вони так і не віддали <br/>100 000 $, які заборгували своїм друзям з невизначеною орієнтацією, тому їм доводиться писати гавно-статті, щоб якось заробити гроші. <br/><br/>Будьласка, ось вам і стаття, хоча моя стаття навіть виглядає як правда.<br/><br/>Ваші докази - фото з лижного курорту? Браво! Тут я вже не сумніваюся у вашій здоровій голові. Так, у нього було важке минуле, фактично тут ТРОШКИ написано про те, ким він був ДО пасторства, все інше вимисел для сенсації. Ви що, не знаєте, як працюють журналісти?? Там кожен друге слово - брехня. Чому не пишуть про все те, що він зробив хорошого, будучи пастором, а не минулим бандитои, яким він був ДО того, як став пастором. Як він допомагав таким же хлопцям з поламаною долею, їздив у тюрми до неповнолітніх затриманих, побудував будинок для групи таких підлітків, яким допомагав, давав житло! І ще купу всього! Чому чого немає в статті ?!?! Не вигідно таке писати?!?!? Лицеміри. Навіть останні речення брехливі - ви ж нічого не знаєте, ублюдки, що сталося в той вечір. &quot;Безжально розстріляв&quot; ??? ну ви і мразі.
03 Грудня 2018, 11:57
Згодом дойде до дочки що свекрусі вона непотрібна, до матері повернеться, доречі, бабуся в дочки дуже поважаєма і добра людина.
03 Грудня 2018, 12:33
Хоча добре падлу штундівську прикопали не вилізе непотріб
03 Грудня 2018, 12:53
Гамно в вуха тут нам ти заливаеш. Якщо ти такій вже освідомлений ,що сталося в той вечір) то це був ден,а не вечір.Ніхто і не спорить можливо і допомагав комусь. То що ти хотів щоб тут оду посмертну йому накатали??? Якщо статья не правда то Чому тоді церква розпалась? Чому ті хто вийшли з церкви з ним судилися? Чому він втік в польщу? Де брав гр на все при цьому не робивши? І ще дуже багато таких питань. Як пастор якій проповідуе слово боже взагалі може цікавитися зброею? Куди він дів вкрадені гр,не долгі часом свої перекривав? І щоб там не сталось в той день,це не повод вбивати. Його не в ліс вивезли і ногі отстрелювали,що він мусив спасатися. Його собаку в хату поклили і по нормальному просили відати те що він вкрав. Вкрав у власної дитини!!!! Так що можливо ви погано його знали.
03 Грудня 2018, 13:10
То йому пороблено...
03 Грудня 2018, 13:11
Горілка тобто лівий шмурдяк була неякісна з Классік от йому і в голову дало
03 Грудня 2018, 13:14
Потрібно відробляти!!!
03 Грудня 2018, 13:17
Яблуко від яблуні далеко не падає
03 Грудня 2018, 13:18
Всі гнилі яблука на переробку
03 Грудня 2018, 13:29
Карти таро показують що незабаром багато однодумців Йожика прєднаються до нього
03 Грудня 2018, 14:25
А деж ви були коли він живирй був???Чому мовчали?? А зараз розкаркалися .... (йожики не захищаю але ж.....)
03 Грудня 2018, 14:51
Тільки Емануїл та Ковчег Спасіння дасть вам вічне життя і спасіння
03 Грудня 2018, 15:09
А донька була розписана з тим армяном???
03 Грудня 2018, 15:09
А донька була розписана з тим армяном???
03 Грудня 2018, 15:10
І В НАС ЩЕ НІКОГО НЕ ЗАСТРЕЛИЛИ!!!
03 Грудня 2018, 18:08
Смішно робиться, коли люди пишуть коментарі по типу: &quot;сектанти, отямтесь, краще моліться іконам Ісуса Христа або в звичайну церкву ходіть, моліться богу думками і все буде прекрасно&quot;... Навіть розуміння не мають, що християнство це відгалуження від іудаїзму. А що таке іудаїзм шукайте інформацію самі, вже великі і розумні.
03 Грудня 2018, 21:14
Запрошуємо постріляти в тір від церкви під час зібрання та молитов-тільки у нас є така можливість
03 Грудня 2018, 21:17
Але й бандюжна харя нехай він ще раз здохне
03 Грудня 2018, 23:02
ого то ви найперші, у вас майбуть і місце в раю найкраще?
04 Грудня 2018, 00:00
Якщо подарувати нам квартиру,або пару тисяч баксів то відразу можна стати спасенним і отримати місце в раю
04 Грудня 2018, 00:26
Люди, пізнайте Господа та Його Боже Слово - Біблію!
04 Грудня 2018, 00:39
У нас місця в раю в першому ряду
04 Грудня 2018, 01:01
якщо я вам гараж відстігну то на рай хватить ?
04 Грудня 2018, 01:48
Висновок один, цей пастор Олег служитель сатани, а люди, що захищають його вчинок послідовники цієї секти.
04 Грудня 2018, 01:49
Артур і Арсен царство вам небесне, і вічна пам`ять .
04 Грудня 2018, 03:01
Наскільки я знаю донька з батьком до останного бачились постійно, а може батько своім вчинком хотів захистити доньку, хто зна які в неі відносини буля з тим армяном, а так би гроші хоч дитині остались.
04 Грудня 2018, 03:38
Петя та вона так любила свого Артура а він її ,що тобі й не снилось! А батько її завжди тюкав і ображав ! А гроші батько спиздив в дочки то так захищав ? А внука від кого захищав від батька ?! Петя не будь дебілом, покайся!!!! І кидай секту! Шкода що Єжа не завалили раніше...сходняк навіть був ...пожаліли тоді сатанюгу! А зря ...люди б безневинні остались би живі
04 Грудня 2018, 03:44
Дорогі товаріщі довбойоби! Вас найобували різні Єжикі і Аделаджі а ви всерівно соболезнуєте вбивці і тянете за нього мазу ! <br/>Ну що я хочу сказати...ви такі довбойоби! Бо Вам сци в очі ,а вам дощ іде !!! Признайте вину свого пастора кривавого і відхрестіться від нього ! Бо нестимете цей гріх разом з ним !
04 Грудня 2018, 10:26
Гоніть поки не пізно і Петруху таке саме падло
04 Грудня 2018, 10:34
Ніякого особливого кохання там не видно було, а ось що в них не складалося то може бути, доречі я не виправдовую Єжа, але щось то спонукало на такий вчинок.
04 Грудня 2018, 12:26
Я Ж КАЖУ ЙОМУ ПОРОБЛЕНО
04 Грудня 2018, 14:11
То йому поробили колишні одновірці котрих він розвів на гроші
04 Грудня 2018, 14:36
Ти їм свічку тримав? Кохання в них не було ... Все в них було ...вони за три дні до трагедії з моря повернулись.. і все в них було класно ! А причину знають всі ! Батько спиздив гроші в рідної доньки, зятя і єдиного внука!!!! Падло! Прижали і стало стрьомно, бо прижали доказами! От його і вкурвило! Вже 100 разів писали . .а ти Петруха все причину шукаєш! Іди покайся!
04 Грудня 2018, 14:50
І ЧОГО ВІН РАНІШЕ СОБІ У ЛОБА НЕ СТРІЛИВ
04 Грудня 2018, 15:52
Казали мама не бери чужого
04 Грудня 2018, 16:00
Ось до чого призводить мракобєсіє( так шо кінчать треба з мракобєсієм - релігія ніяке це не &quot;спасіння...&quot;, а глобальний бізнес-проект.
04 Грудня 2018, 18:29
Я ВЖЕ СПАСЕННИЙ
04 Грудня 2018, 18:53
Як церква кровавого пастора може називатися &quot;Слово Жизни &quot;???<br/>Предлагаю змінити назву на &quot;Слово диявола &quot; чи Слова із пекла пастора- сатани &quot; ....ну якось так ! Бо як церква може називатися слово жизни коли пастор забрав ті жизні в невинних людей???
04 Грудня 2018, 19:27
Церква Еммануїл всіх спасе...
04 Грудня 2018, 19:30
На зібрання приходьте зі своєю горілкою та закускою
04 Грудня 2018, 21:31
В хорошому шлюбі коханок не шукають...............
04 Грудня 2018, 22:00
Люди,що ви несете???не судіть по собі!якщо ваші жінки вам зраджують чи чоловіки то не всі ж такі як ваші....<br/>Що ви зробите коли у вас в дома пропадуть гроші?підете в міліцію напевно,а міліція знайде того хто це зробив.От і вони незнали ,поки поліція їм не сказала ....
04 Грудня 2018, 22:00
Люди,що ви несете???не судіть по собі!якщо ваші жінки вам зраджують чи чоловіки то не всі ж такі як ваші....<br/>Що ви зробите коли у вас в дома пропадуть гроші?підете в міліцію напевно,а міліція знайде того хто це зробив.От і вони незнали ,поки поліція їм не сказала ....
05 Грудня 2018, 00:26
Якби тобі Петя не хотілось виправдати злодюгу і вбивцю....А не стиковочка! Не було в Артура коханки! В старого пастора була ! І частенько з Польщі приїздила ...покі та його убога дружина в 8 садочку батрачила! Скільки грязи б не лили тільки от все проти пастора ! А знаєш чому ? Бо правда !
06 Грудня 2018, 02:38
Коханки були в Артура, в карти пограє, секс, а тоді додом, все казав що малий підросте розведеться з жабою, багато ви не знаєте про нього.
06 Грудня 2018, 11:50
За карти це всі знають,він цього і не скривав. А за коханок щось слабо віриться. Але навіть якщо й так,то це не повод вбивати. Якби всі в кого є коханкі вбивали,то б вже пів Ковеля перевалили.
06 Грудня 2018, 22:09
Нехай всі подібні суки Йожику здохнуть
07 Грудня 2018, 04:00
Люди,схаменіться і перестаньте писати фігню різну.коханки,секс,розвод...ви серйозно???людина загинула трагічно і писати наклепи або цьому подібне-просто зло!!!<br/>А якщо це все почитає та молода,вбита горем,жінка?ви впевнені що вона зможе уе перенести?нащо взагалі обговорювати особисте?краще свічку поставте в церкві,може толку більше буде
07 Грудня 2018, 11:22
А як та жінка гроші рахувала нечесно зароблені з нею все добре було?
07 Грудня 2018, 17:53
краще бабосами, у нас свічки неканають
07 Грудня 2018, 19:51
Все ви знаєте,хто з ким спав,хто що рахував.тьху ти.
08 Грудня 2018, 04:34
Завтра ще одну свічечку Петрухе поставимо
08 Грудня 2018, 04:43
Как говорила тетя Циля, женщина была создана для того, чтобы мужик не умер от счастья.
08 Грудня 2018, 21:05
ПЕРЕХОДИМО ДО МОСКОВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ
09 Грудня 2018, 20:42
Нада его запечатать!!!Ато он всех нас заберет
10 Грудня 2018, 07:43
А ЦЕЙ ЙОЖИК З ЯКОГО ПАТРІАРХАТУ
10 Грудня 2018, 14:53
Він з нашого кодла
17 Грудня 2018, 15:57
На все Воля Божа.
20 Грудня 2018, 20:33
ВІН ІНОДІ КАРАЄ І ЗЛОДІЇВ І ЇХ БЛИЖНІХ, ЩО МОВЧАЛИ, ЧИМ ПОТУРАЛИ ІУДІ!
24 Грудня 2018, 15:27
А доньку зараз прозвали &quot;Весёлая вдова&quot;, не минуло і 40 днів, счаслива, посміхнута, хустки чорноі не вділа, кавалери почалися, немає слів, як так можна, невже нічого святого в людині нема..
01 Лютого 2019, 12:48
Ви там знаєте яка вона вдова! Точно! чорна хустка це показник щє той,звикли всі до показухи...Вам всім легше від того б було?Справжнє горе ніякого відношення немає до всієї цієї атрибутики, 40 днів або 30 днів, чорна або червона! так само як віра в Бога не має відношення до кількості поставлених вами свічок і інших ритуалів.А те що усміхнена, то це пагано??Кращє б було щоб змарніла і почорніла, тоді б вам було легше?Кожен переживає по своєму.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024