Придбати квартиру в Луцьку та Ковелі буде дешевше, ніж орендувати

11 Жовтня 2017, 18:38
4561

Лучани та ковельчани можуть придбати житло в кредит на вигідних та простих умовах під акційну відсоткову ставку 10%. Також на покупців квартир у сучасних будинках чекають додаткові сюрпризи.

Про це стало відомо 10 жовтня на прес-конференції, присвяченій спільній програмі кредитування будівельної компанії «Інвестор» та ПАТ «Кредобанк», – повідомляє «Район.Луцьк».

Директор Будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський та регіональний директор ПАТ «Кредобанк» Катерина Фурманюк розповіли присутнім про спеціальні умови іпотечного кредитування, яке відтепер стає більш доступним і простим.

 

Андрій Разумовський і Катерина Фурманюк
Андрій Разумовський і Катерина Фурманюк

 

З жовтня 2017 року «Інвестор» та «Кредобанк» пропонують придбати житло в кредит за акційною відсотковою ставкою. Лише для клієнтів Будівельної компанії діють спеціальні умови кредитування:

  • доступний місячний платіж – від 3 500 гривень;
  • у перший рік виплат акційна відсоткова ставка – 10%;
  • перший внесок – від 30% від загальної вартості;
  • простий пакет документів;
  • термін кредитування – від 5 до 20 років;
  • можливе дострокове погашення кредиту.

 


 

Андрій Разумовський пояснив, що оренда житла у Луцьку сьогодні є надто дорогою. До прикладу, винаймати хоча б однокімнатну квартиру в центрі Луцька вартуватиме до п’яти тисяч гривень. Компанія-забудовник разом із «Кредобанком» пропонує уже за власне житло щомісячно сплачувати від 3500 гривень.

 


 

Усі кредити видають у національній валюті. Ставка – фіксована, тому не залежить від інфляційних процесів. Це означає, що, не зважаючи на економічну ситуацію в країні, ніяких додаткових надбавок чи переплат покупцю не нараховуватимуть.

Як зауважила Катерина Фурманюк, в середньому люди погашають кредит протягом п’яти-семи років. Навіть, якщо іпотека взята на 10 чи 20 років, за дострокову виплату кредиту банк також не стягує додаткових відсотків. Це регламентовано законом України.

Андрій Розумовський розповів ще й про сюрпризи, які чекатимуть на потенційних власників житла від «Інвестора». У ЖК «Супернова» розпочалася суперакція – 5 двокімнатних квартир можна придбати за ціною 740 тисяч гривень.

 


 

Також «Інвестор» пропонує безвідсоткове відтермінування виплати за житло площею від 80 метрів квадратних. Якщо покупець вносить 50% від вартості квартири одразу, то на виплату іншої частини йому дають рік, а то й два. Забудовник намагається дослухатися до потреб кожного та підібрати найоптимальніший варіант, який гарантував би мешканцю максимальний комфорт та впевненість у вдалій житловій інвестиції.

 


 

«Інвестор» – прогресивна компанія, яка за 2-3 роки є лідером ринку в будівництві сучасного житла. Їхні квартири та таунхауси яскраві, неординарні, модернові, прогресивні…», – пояснила вибір конкретного забудовника Катерина Фурманюк.

За спеціальними умовами кредитування можна придбати квартири у житлових комплексах «Супернова» (Луцьк), «Юпітер» (Луцьк) та «Парковий Квартал»(Ковель).

 

2

2

1

1

 

Для оформлення кредиту на квартиру необхідно мати наступні документи:

  • паспорт громадянина України;
  • ідентифікаційний код;
  • довідка про офіційні доходи.

Якщо квартиру у кредит купує подружжя, то такий пакет документів потрібен від обох, а також свідоцтво про шлюб. Братимуть до уваги сукупний дохід сім’ї. Якщо ж купує квартиру молода людина, то можливий варіант, що батьки стануть поручителями.

Додаткову інформацію щодо умов придбання квартир можна отримати у відділі продажів на вул. Коперника, 13в, або ж за телефоном: (096) 030 20 10. 

Дізнатися детальніше про іпотечну програму можна у відділеннях «Кредобанку» на проспекті Волі, 42, вул. Кривий Вал, 31 та Лесі Українки, 28а, або ж за телефоном: 0 (332)77 65 11; (050) 506-43-49.

19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром