Петро Об’єдков

Відставний російський майор називає себе «самим крутим ворогом України і українців»

18 Вересня 2018, 11:31

У соціальних мережах пенсіонер з Москви Петро Об’єдков (він же – Petr Obyedkov, Петр Объедков) про себе пише, що народився 18 липня 1955 року, навчався у середній школі № 1 міста Ковеля (1962-1972 рр.), служив у системі Міністерства внутрішніх справ Російської Федерації (1973-1999 рр.), був начальником 148-ої пожежної частини по охороні теперішнього Всеросійського музейного об’єднання «Державна Третьяковська галерея», хоча й називає себе «бойовим офіцером».

Нещодавно у Фейсбуці в розмові з дописувачем Jeam Gokins (під цим ніком приховується колишній оперуповноважений Ковельської податкової поліції Богдан Денисюк) Петро Об’єдков дуже грубо висловився на адресу видання Район.Ковель. Нехай образа залишиться на совісті самовпевненого Петра Олександровича, але дещо з його писанини ми все ж таки процитуємо.

«Меня пару лет назад они там в таком дерьме вываляли, что я охренел. От моего имени, с ошибками в моей ФИО писали полный идиотизм. Но тебе одному по-секрету скажу, что я самый крутой враг Украины и украинцев!», – повідав він.

Наше видання вирішило трохи «освіжити» пам’ять забудькуватому відставному російському майору.

Справді, у грудні 2016 року ми опублікували статтю «Дубове: громадянин Росії живе у селі і заявляє, що зневажає Україну та її народ», в якій мова йшла про те, що Петро Об’єдков, який є засновником у Ковелі та головою правління громадської організації «Відродження культурної спадщини Волинського Полісся», зробив неприпустимі висловлювання на адресу нашої держави, при цьому наголосив, що є громадянином Російської Федерації.

 

 



 

Редакція нічого не вигадувала, а просто навела конкретні висловлювання самого Петра Об’єдкова з його розлогого україномовного допису на Фейсбуці: «Інтригуючі вибори Голови Дубівської ОТГ», хоч зазвичай той пише російською. Тут він розповідав, як на виборах був агітатором від «УКРОПу».

«Я погодився… Агітаційну кампанію мені було проводити дуже цікаво… Перемогла партія злодіїв. Яка громада, така і влада… активістка Левчук Н.П. нацькувала на мене поліцію, що наче я не допускаю на вибори бабуль і чіпляюсь до виборців з агітацією. На мене написали виборці заяви!... Ось демократія і справедливість по-українськи!...», – обурювався вчорашній агітатор.

Петро Олександрович (на фото – разом із своєю колишньою дружиною Валентиною) часто-густо фігурує на світлинах в білій вишиванці, синьому поясі та червоних шароварах. На перший погляд – український народний костюм. Однак черговість розміщення кольорів згори до низу практично відтворює кольорову гаму російського державного прапора-триколору – так званий «БЕСИК» (БЕлый-СИний-Красный).

 


 

У дискусію з автором вступив голова Ковельської районної ради Андрій Броїло, який підтвердив, що на Ковельщині учасники виборчих перегонів застосовували заборонені законодавством і мораллю методи. Петро Об’єдков відповів, що замість суворого дотримання і виконання законів тут бачить страх. Мовляв, «ось і вся ваша мильна демократія, від якої сім’ї розпадаються, коли дружина проміняла чоловіка на роботу, то про яке виховання яких громадян йде мова». І повідомив, що їде жити у Москву.

 


 

«Після цих виборів я перестав поважати Україну та її народ. Тут конкретне болото… На жаль, я громадянин РФ, який 5 років, як повернувся на Батьківщину і поки не маю громадянства України. Видно так його і не отримаю. Доля!» – признався він.

 


 

«Чи не здається вам, що своїми незаконними діями ви підставили пані Наталію Тхоржевську і партію «УКРОП», які на додачу в звинуваченнях у підкупі виборців отримали довісок в агітації громадянина країни-агресора?» – допитувався у коментарях ковельчанин Сергій Товкач.

«У мене є вид на проживання, тому цим питанням я і не цікавився. Та Ігор Пініс знає, що я громадянин РФ», – мовив Петро Об’єдков, згадавши голову депутатської фракції «УКРОП» у Ковельській міській раді Ігоря Пініса, який після виборів на публічні закиди переконував, що ні він, ані його міській осередок партії «УКРОП» не причетні до підкупу виборців у Дубівській об’єднаній територіальній громаді.

 

 

«По Ковелю я їжджу на машинах з російськими номерами», – додає Петро Об’єдков.

«Подібні письмові зізнання в прямому порушенні виборчого законодавства країни перебування, ще й з зазначенням, що голова Ковельського «УКРОПу» Ігор Пініс знав про ваше іноземне громадянство і не запобіг правопорушенню?» – дивувався Сергій Товкач говірливості росіянина.

Наостанок дискусії відставний російський майор «рубонув», що бачить нашу державу африканською країною, яка населена племенами, що українці – гниле суспільство. Дійшло навіть до маразму, коли він запросив голову районної ради відвідати судове засідання, на якому мала розглядатися справа щодо його розлучення із дружиною!

 


 

 

«От моего имени, с ошибками в моей ФИО писали полный идиотизм», – бідкався Петро Об’єдков екс-податківцю.

Тут можна погодитися із автором опусу, але тільки з приводу цілковитого ідіотизму, який саме від нього й вийшов.