Тендер на 11,5 мільйонів у Ковелі ледь не виграла ексчиновниця з району. ФОТО. ДОКУМЕНТИ

06 Квітня 2020, 17:15
Галина Коляда 15289
Галина Коляда

Фірма із села змагалася у тендері на ремонт міських доріг та прибудинкових територій, вартістю понад 11 мільйонів гривень, хоча немає ні своєї спецтехніки, ані власної виробничої бази.

Управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконкому Ковельської міської ради провело 1 квітня цього року тендер на поточний ремонт доріг та прибудинкових територій. Очікувана вартість була встановлена в сумі 16 мільйонів 700 тисяч гривень. Причому джерело фінансування не вказується, а всі роботи мають бути виконані вже до 31 грудня 2020 року.

ПЕРЕМОГУ ОРЕНДАРКИ ВЛАДА НЕ ЗАТВЕРДИЛА

Нагадаємо, на апаратній нараді у виконкомі 27 січня 2020 року ковельський мер Олег Кіндер сказав, що потрібно освоїти 10 мільйонів гривень, які народний депутат України Степан Івахів виділив на новий фонтан в центрі міста, а перед тим дарував сертифікат на 2 мільйони на проєкт грандіозної реконструкції парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Читайте також: У Ковелі знесуть фонтан, натомість збудують неподалік новий пішохідний

«У нас парк практично «не закритий», оця головна площа, тому що десять мільйонів, які виділив народний депутат на фонтан, нам потрібно їх освоїти. Це сьогодні так, не на часі. І у нас практично немає ні однієї копійки в бюджеті, передбаченої на благоустрій центральної частини, то єсть будемо помалесеньку…», – мовив Олег Кіндер.


 

Читайте також: У Ковелі освоять мільйони, які Степан Івахів подарував на новий фонтан

Як би там не було з «великими» грошима у період безгрошів’я та об’єктами робіт, участь у відкритих торгах зголосилися взяти чотири фірми – ТОВ «Єврошляхбуд Ковель», ПрАТ «Ковельське ШБУ-63», ТОВ «Волиньдорбуд» та ТОВ «АМіЛа».

Відносно учасників скажемо, що ТОВ «Волиньдорбуд» зареєстроване в селищі Голоби Ковельського району, основний вид діяльності – виробництво бетонних розчинів, готових до використання. Директором відомого в області ТОВ «АМіЛа» (смт Турійськ) є колишній начальник Волинської митниці, нині депутат Волинської обласної ради від партії «Наш край» Роман Микитюк, який займається в основному будівництвом доріг. Документи від ТОВ «АМіЛа» чиновники ковельської мерії відхилили.

Під час аукціону найменшу цінову пропозицію запропонувало ТОВ «Єврошляхбуд Ковель» і, починаючи з 1 квітня, очікувало на рішення від влади. 6 квітня рішення організаторів аукціону виявилося негативним.


 

Відповідно до протоколу № 19 засідання тендерного комітету, пропозицію ТОВ «Єврошляхбуд Ковель» відхилено. Через електронну систему закупівель учасником завантажено заповнену форму «Тендерна пропозиція», в якій вартість пропозиції становить 11 657 110,55 грн. без ПДВ. Однак в кінцевому результаті після проведеного аукціону в електронній системі закупівель зафіксовано остаточну вартість пропозиції в розмірі 11 567 110,55 гривень з ПДВ.



 

ТОВ «Єврошляхбуд Ковель» зареєстроване у селі Білин Ковельського району на вулиці Лесі Українки в будинку № 6 у квартирі № 8. Засновницею товариства та його директором є місцева жителька Галина Коляда – заступниця голови Ковельської районної ради шостого скликання, яка була обрана депутаткою від «Фронт Змін» та входила до складу цієї політичної партії.


 

Як і належить під час проведення аукціону, Галина Коляда подала його організаторам довідку про наявність обладнання у своїй фірмі. З’ясувалося, що в оренду Галині Степанівні колісний екскаватор здає ковельський підприємець Олександр Ковальчук, основний вид діяльності якого це – оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням. Решту спецтехніки директорка ТОВ «Єврошляхбуд Ковель» орендує в дочірнього підприємства «Волинський автодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» – два автогудронатори, асфальтоукладчик, два бульдозери, екскаватор, три котки, а також три машини – дорожньо-ремонтна, маркірувальна та для холодного фрезерування.


У гарантійному листі від 23 березня Галина Коляда пише, що під час виконання робіт по ремонту доріг та прибудинкових територій вся орендована та власна техніка, яка чомусь не зазначена, перебуватиме в Ковелі на вулиці Володимира Кияна, 82 – на виробничій базі ТОВ «Єврошляхбуд Ковель», де за радянських часів була міжгосподарська будівельна організація, а в подальшому – Ковельський райагробуд.

КОЛИШНЯ ВИРОБНИЧА БАЗА НАГАДУЄ «КОМУНАЛЬНУ КВАРТИРУ»

Згідно відкритих публічних даних, за вищевказаною адресою значиться ТОВ «Ковельагробуд», засновниками якого є ковельчани Юрій Яринчук (розмір його внеску до статутного фонду становить 398 250 гривень), Валентина Яренчук (398 250 гривень) та Ірина Самчук – лікарка-невропатолог Ковельського МТМО (796 500 гривень), дружина колишнього головного лікаря МТМО Самчука Олега Максимовича та мама також колишнього головлікаря цього медичного об’єднання Самчука Олега Олеговича.

Є тут ТОВ «Захід-інвест-ліс», яке заснували вже згадана Ірина Самчук, ковельчани Ірина Смаль та Сергій Яринчук, а також мешканка міста Ківерці Алла Дейна.

Базується за цією адресою ТОВ «Галактика Авто» (пасажирські автоперевезення), засновником і керівником якого офіційно вважається житель села Ружин Турійського району Сергій Корсак.

До речі, у своїй трудовій біографії за часів роботи в Ковельській районній раді Галина Коляда писала, що з 2007 по листопад 2010 років саме вона була засновником та директором ТОВ «Галактика Авто».

Читайте також: 

У 2015 році видання «Волинські новини» розповідали про Сергія Корсака у журналістському розслідуванні «Чоловік заступниці голови райради привласнив гектари землі, прикинувшись учасником АТО».


 

Зареєстроване в будинку № 82 на вулиці Володимира Кияна і МПП «Агат-ексім», яке заснував громадянин Польщі, мешканець міста Хелм Вацлав Яблонський, основний вид його діяльності – оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнання. Керівником є ковельчанин Володимир Ташликов.

«Прописана» за даною адресою навіть Ковельська міська партійна організація Народної партії, якою з 31 серпня 2010 року керує заступниця тимчасово виконуючої обов’язки головного лікаря Ковельського МТМО з економічних питань Валентина Корецька.


 

В стані припинення перебуває зареєстроване тут приватне підприємство з іноземними інвестиціями «Д.Е.С.», засновниками якого є чи то один, чи то два громадянина Франції (внесок до статутного фонду становить 127 535 гривень), основний вид діяльності – посередництво в торгівлі деревиною та будівельними матеріалами. Причому в стані припинення фірма перебуває з жовтня 2008 року, згідно рішення господарського суду Волинської області про неподання протягом року державній фіскальній службі податкових декларацій та інших документів фінансової звітності.

А колись ще тут було ТОВ «ВІК» ЛТД (основний вид діяльності – надання інших індивідуальних послуг), яке заснували один громадянин Литви та житель села Вербка Ковельського району Валентин Музиченко.

ОРЕНДОВАНА СПЕЦТЕХНІКА І ЛІЦЕНЗІЯ ВІД ДАБІ

27 березня 2019 року ТОВ «Єврошляхбуд Ковель» отримало ліцензію від Державної архітектурно-будівельної інспекції України на господарську діяльність з будівництва об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з середніми та значними наслідками. Очевидно, чиновники ДАБІ перевірили наявність орендованої спецтехніки, офісу та гаражу з підсобними приміщеннями на вулиці Володимира Кияна, які також перебувають в оренді.

На аукціон директорка Галина Коляда подала також довідку про освіту, кваліфікацію та досвід роботи своїх працівників. Загалом же, разом з нею, в ТОВ «Єврошляхбуд Ковель» налічується 14 осіб. Якщо вірити офіційному документу, то найбільший досвід роботи у галузі будівництва має саме Галина Коляда – аж 44 роки! Знаючи короткі біографічні дані колишньої заступниці голови Ковельської районної ради, то можна припустити, що у 1976 році вона народилася вже з кельмою в руці.


 

Читайте також: Ковельський прокурор звернувся до суду з приводу махінації Коляди із землею

Коментарі
06 Квітня 2020, 21:26
Гальопа рідкісна шельма, ніяких комплексів та принципів. Головне бабло.
06 Квітня 2020, 22:51
Доброго дня. Повідомляю, що цю статтю замовив я, адже думав, що ТОВ «Єврошляхбуд Ковель» буде переможцем даного тендеру, а «відому фірму » в області ТОВ АМіЛа в якій я є зацікавленою особою взагалі не допустили до участі в аукціоні, всього лиш за неправильну складену тендерну документацію. Витративши немалу суму коштів на замовлення цієї статті вона, на превеликий жаль, виявилась недоцільною, оскільки ТОВ «Єврошляхбуд Ковель» все ж не став переможцем.<br/>Звертаюсь до редакторів, статтю дозволяю видалити, гроші - не повертати.
06 Квітня 2020, 23:11
Доброго дня. Повідомляю, що цю статтю замовив я, адже думав, що ТОВ «Єврошляхбуд Ковель» буде переможцем даного тендеру, а «відому фірму » в області ТОВ АМіЛа в якій я є зацікавленою особою взагалі не допустили до участі в аукціоні, всього лиш за неправильну складену тендерну документацію. Витративши немалу суму коштів на замовлення цієї статті вона, на превеликий жаль, виявилась недоцільною, оскільки ТОВ «Єврошляхбуд Ковель» все ж не став переможцем. <br/>Звертаюсь до редакторів, статтю можна видалити, гроші - не повертати.
06 Квітня 2020, 23:23
Пахне заказухою
07 Квітня 2020, 10:14
Видно малий процент дали Навпові та Прокопу
07 Квітня 2020, 11:34
Отак не маючи власних належних обладнань та техніки і виграють тендери,що цей Єврошляхьуд Ковель,що так само Галактика Авто немає чим їздити і торгує маршрутами. <br/>А це все є спільне сімейне гніздо..<br/>Це є «прозорі умови» для ведення бізнесу..
07 Квітня 2020, 12:24
Фірма &amp;quot;Рога і копита&amp;quot; з Білина не пропаде, гальопа виграє інший тендер, її від бюджетного корита за вуха не відтягнеш.
07 Квітня 2020, 14:10
Не розумію що тут незаконного, якщо за умовами тендеру можна брати техніку та устаткування в оренду
07 Квітня 2020, 17:36
Ти коли надумаєш робити ремонт у власній квартирі найми будівельників які не мають інструментів і якими керує Остап Бендер. Це якщо про дану ситуацію в двох словах.
07 Квітня 2020, 22:27
Я не буду перевіряти чи в них власний інструмент чи взятий в оренду, головне що він є.
07 Квітня 2020, 22:27
Я не буду перевіряти чи в них власний інструмент чи взятий в оренду, головне що він є.
07 Квітня 2020, 22:28
Я не буду перевіряти чи в них власний інструмент чи взятий в оренду, головне що він є.
07 Квітня 2020, 22:28
Я не буду перевіряти чи в них власний інструмент чи взятий в оренду, головне що він є.
07 Квітня 2020, 22:28
Я не буду перевіряти чи в них власний інструмент чи взятий в оренду, головне що він є.
07 Квітня 2020, 22:35
Звичайно вигідніше віддати тендер за 15 лямів чим за 11. Відкат помітно більший буде, можна й дачу побудувати
07 Квітня 2020, 22:37
Звичайно вигідніше віддати тендер за 15 лямів чим за 11. Відкат помітно більший буде, можна й дачу побудувати
07 Квітня 2020, 22:38
Звичайно вигідніше віддати тендер за 15 лямів чим за 11. Відкат помітно більший буде, можна й дачу побудувати
08 Квітня 2020, 00:42
Тендер треба дати НАГУЛЯНОМУ з с.МАЙДАН
08 Квітня 2020, 00:54
Та треба Громадськості трохи бути пильнішими на рахунок тих відкатів Мавпу!!!!<br/>Колхоз прийшой в міськраду-це вже ОПАСНІСНІСТЬ!!!<br/>...М'якота Петя це іграшки...
08 Квітня 2020, 03:45
&amp;quot;Віктор Козак 20:11 06.04.2020 ....Повідомляю, що цю статтю замовив я.....&amp;quot; - Гарна спроба, Галино! Ви дуже гарна жінка, може краще зустрінемось в неформальній обстановці, так би мовити, обміняємось досвідом?
08 Квітня 2020, 10:22
Без власної техніки, без власної виробничої бази, без досвіду роботи , без належної освіти. Але з досвідом розпилення бюджетних коштів і гордою назвою Єврошляхбуд Ковель. Не бачити Ковелю європейських доріг . Можливо тільки в Білині.
08 Квітня 2020, 12:06
Я бачу що БАТЯ ,що КОВЕЛЬЧАНИН дуже нервують з приводу опублікування своєї підтримки.Не турбуйтеся так міцно ,вас видно і під вашими «псефдонімами«.Суть логіки не в неможливості використанні орендованої техніки ,а у вашій звиклій практиці :дурити та вигрібати.Може це практика життя ,але не в такій практиці суть життя-повірте...
08 Квітня 2020, 16:04
ТАКЕ ВІДКРИТЕ ЩИРЕ ОБЛИЧЧЯ У ГЕРОЇНІ - МАЙЖЕ ЯК В ПОРОШЕНКА
08 Квітня 2020, 17:29
Хлопці, що курите, Козак-,, Аміла,, яким боком вяжуться?
08 Квітня 2020, 22:56
А наша Галя балувана..........
09 Квітня 2020, 01:12
І в чому сенсація, все в межах закону
09 Квітня 2020, 04:58
Сміхолюднику ви спостерігаче.. <br/>отак ви і будуєте країну ,де одному не можна те що іншому ,лише тому що він немає зв’язків порішати. <br/>А на цей раз вийшла «осєчка» <br/>Бідний ЄврошляхбудКовел ,скільки людей вас не згадує добрим словом,а треба жити правильно ,але для вас це дуже не природньо..
10 Квітня 2020, 11:55
Покайтеся у гріхах пані Коляда-вас чекають у лаврі. Братія Києво-Печерської Лаври отримала результати тестів на коронавірус, проведених 4 квітня. Про це повідомляє ICTV з посиланням на журналістку Ірину Заславець.<br/>За інформацією ЗМІ, 30 духівників із 44 отримали позитивні результати. Над результатами тестів працювали в лабораторії Діаген.
10 Квітня 2020, 17:26
Не гнівіть Господа, а то вам доведеться каятись, не судіть і несудимі будете
10 Квітня 2020, 22:46
Коронавірус чомусь вчепився до московських путінських попів
11 Квітня 2020, 01:08
Краще бути нагуляним, таким як КОЗАК, ніж з батьком, таким ДЕБІЛОМ, як ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11 Квітня 2020, 01:10
Краще бути нагуляним, таким як КОЗАК, ніж з батьком, таким ДЕБІЛОМ, як ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11 Квітня 2020, 01:10
Краще бути нагуляним, таким як КОЗАК, ніж з батьком, таким ДЕБІЛОМ, як ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11 Квітня 2020, 19:47
Взагалі то МОСКОВИТІ монахи хворіють на СНІД ЧЕРЕЗ СВОЮ ОРІЄНТАЦІЮ,а тут коронавірус
12 Квітня 2020, 22:48
Як би втручались в процеси проведення цих тендерів правоохороні органи із застосуванням Статті 358 Підроблення документів, ч.4. Використання завідомо підроблених документів, Статті 366. Службове підроблення Кримінільного кодексу України, то такого безладу в цій діяльності не могло б бути. <br/> Під офіційним документом у статті та статті 366 цього Кодексу слід розуміти документи, що містять зафіксовану на будь-яких матеріальних носіях інформацію, яка підтверджує чи посвідчує певні події, явища або факти, які спричинили чи здатні спричинити наслідки правового характеру, чи може бути використана як документи - докази у правозастосовчій діяльності, що складаються, видаються чи посвідчуються повноважними (компетентними) особами органів державної влади, місцевого самоврядування, об'єднань громадян, юридичних осіб незалежно від форми власності та організаційно-правової форми, а також окремими громадянами, у тому числі самозайнятими особами, яким законом надано право у зв'язку з їх професійною чи службовою діяльністю складати, видавати чи посвідчувати певні види документів, що складені з дотриманням визначених законом форм та містять передбачені законом реквізити.
12 Квітня 2020, 23:07
Як би правоохоронні органи хотя би один раз втручалися в процес проведення цих тендерів із застосуванням до учасників Статті 358. Підроблення документів, ч.4 Використання завідомо підроблених документів, Статті 366 Службове підроблення Кримінального кодексу України, то в цьому процесі не змогло б бути такого безладу. Під офіційним документом у статті 366 слід розуміти документи, що містять зафіксовану на будь-яких матеріальних носіях інформацію, яка підтверджує чи посвідчує певні події, явища або факти, які спричинили чи здатні спричинити наслідки правового характеру, складаються особами органів державної влади, місцевого самоврядування, юридичних осіб незалежно від форми власності та організаційно-правової форми, а також окремими громадянами, у тому числі самозайнятими особами, яким законом надано право у зв'язку з їх професійною чи службовою діяльністю складати, видавати чи посвідчувати певні види документів, що складені з дотриманням визначених законом форм та містять передбачені законом реквізити.
12 Квітня 2020, 23:07
Як би правоохоронні органи хотя би один раз втручалися в процес проведення цих тендерів із застосуванням до учасників Статті 358. Підроблення документів, ч.4 Використання завідомо підроблених документів, Статті 366 Службове підроблення Кримінального кодексу України, то в цьому процесі не змогло б бути такого безладу. Під офіційним документом у статті 366 слід розуміти документи, що містять зафіксовану на будь-яких матеріальних носіях інформацію, яка підтверджує чи посвідчує певні події, явища або факти, які спричинили чи здатні спричинити наслідки правового характеру, складаються особами органів державної влади, місцевого самоврядування, юридичних осіб незалежно від форми власності та організаційно-правової форми, а також окремими громадянами, у тому числі самозайнятими особами, яким законом надано право у зв'язку з їх професійною чи службовою діяльністю складати, видавати чи посвідчувати певні види документів, що складені з дотриманням визначених законом форм та містять передбачені законом реквізити.
12 Квітня 2020, 23:09
Як би правоохоронні органи хотя би один раз втручалися в процес проведення цих тендерів із застосуванням до учасників Статті 358. Підроблення документів, ч.4 Використання завідомо підроблених документів, Статті 366 Службове підроблення Кримінального кодексу України, то в цьому процесі не змогло б бути такого безладу. Під офіційним документом у статті 366 слід розуміти документи, що містять зафіксовану на будь-яких матеріальних носіях інформацію, яка підтверджує чи посвідчує певні події, явища або факти, які спричинили чи здатні спричинити наслідки правового характеру, складаються особами органів державної влади, місцевого самоврядування, юридичних осіб незалежно від форми власності та організаційно-правової форми, а також окремими громадянами, у тому числі самозайнятими особами, яким законом надано право у зв'язку з їх професійною чи службовою діяльністю складати, видавати чи посвідчувати певні види документів, що складені з дотриманням визначених законом форм та містять передбачені законом реквізити.
12 Квітня 2020, 23:10
Як би правоохоронні органи хотя би один раз втручалися в процес проведення цих тендерів із застосуванням до учасників Статті 358. Підроблення документів, ч.4 Використання завідомо підроблених документів, Статті 366 Службове підроблення Кримінального кодексу України, то в цьому процесі не змогло б бути такого безладу. Під офіційним документом у статті 366 слід розуміти документи, що містять зафіксовану на будь-яких матеріальних носіях інформацію, яка підтверджує чи посвідчує певні події, явища або факти, які спричинили чи здатні спричинити наслідки правового характеру, складаються особами органів державної влади, місцевого самоврядування, юридичних осіб незалежно від форми власності та організаційно-правової форми, а також окремими громадянами, у тому числі самозайнятими особами, яким законом надано право у зв'язку з їх професійною чи службовою діяльністю складати, видавати чи посвідчувати певні види документів, що складені з дотриманням визначених законом форм та містять передбачені законом реквізити.
12 Квітня 2020, 23:12
Як би правоохоронні органи хотя би один раз втручалися в процес проведення цих тендерів із застосуванням до учасників Статті 358. Підроблення документів, ч.4 Використання завідомо підроблених документів, Статті 366 Службове підроблення Кримінального кодексу України, то в цьому процесі не змогло б бути такого безладу.
12 Квітня 2020, 23:14
Як би правоохоронні органи хотя би один раз втрутились в процес проведення цих тендерів із застосуванням до учасників Статті 358. Підроблення документів, ч.4 Використання завідомо підроблених документів, Статті 366 Службове підроблення Кримінального кодексу України, то в цьому процесі не змогло б бути такого безладу.
12 Квітня 2020, 23:32
Як би правоохоронні органи хотя би один раз втрутились в процес проведення цих тендерів із застосуванням до учасників Статті 358. Підроблення документів, ч.4 Використання завідомо підроблених документів, Статті 366 Службове підроблення Кримінального кодексу України, то в цьому процесі не змогло б бути такого безладу. <br/> Під офіційним документом у статті 366 слід розуміти документи, що містять зафіксовану на будь-яких матеріальних носіях інформацію, яка підтверджує чи посвідчує певні події, явища або факти, які спричинили чи здатні спричинити наслідки правового характеру, складаються особами органів державної влади, місцевого самоврядування, юридичних осіб незалежно від форми власності та організаційно-правової форми, а також окремими громадянами, у тому числі самозайнятими особами, яким законом надано право у зв'язку з їх професійною чи службовою діяльністю складати, видавати чи посвідчувати певні види документів, що складені з дотриманням визначених законом форм та містять передбачені законом реквізити.
12 Квітня 2020, 23:39
Як би правоохоронні органи хотя би один раз втрутились в процес проведення цих тендерів із застосуванням до учасників Статті 358. Підроблення документів, ч.4 Використання завідомо підроблених документів, Статті 366 Службове підроблення Кримінального кодексу України, то в цьому процесі не змогло б бути такого безладу. Під офіційним документом у статті 366 слід розуміти документи, що містять зафіксовану на будь-яких матеріальних носіях інформацію, яка підтверджує чи посвідчує певні події, явища або факти, які спричинили чи здатні спричинити наслідки правового характеру, складаються особами органів державної влади, місцевого самоврядування, юридичних осіб незалежно від форми власності та організаційно-правової форми, а також окремими громадянами, у тому числі самозайнятими особами, яким законом надано право у зв'язку з їх професійною чи службовою діяльністю складати, видавати чи посвідчувати певні види документів, що складені з дотриманням визначених законом форм та містять передбачені законом реквізити.
12 Квітня 2020, 23:39
Як би правоохоронні органи хотя би один раз втрутились в процес проведення цих тендерів із застосуванням до учасників Статті 358. Підроблення документів, ч.4 Використання завідомо підроблених документів, Статті 366 Службове підроблення Кримінального кодексу України, то в цьому процесі не змогло б бути такого безладу. Під офіційним документом у статті 366 слід розуміти документи, що містять зафіксовану на будь-яких матеріальних носіях інформацію, яка підтверджує чи посвідчує певні події, явища або факти, які спричинили чи здатні спричинити наслідки правового характеру, складаються особами органів державної влади, місцевого самоврядування, юридичних осіб незалежно від форми власності та організаційно-правової форми, а також окремими громадянами, у тому числі самозайнятими особами, яким законом надано право у зв'язку з їх професійною чи службовою діяльністю складати, видавати чи посвідчувати певні види документів, що складені з дотриманням визначених законом форм та містять передбачені законом реквізити.
12 Квітня 2020, 23:45
Як би правоохоронні органи хотя би один раз втрутились в процес проведення цих тендерів із застосуванням до учасників Статті 358. Підроблення документів, ч.4 Використання завідомо підроблених документів, Статті 366 Службове підроблення Кримінального кодексу України, то в цьому процесі не змогло б бути такого безладу. Під офіційним документом у статті 366 слід розуміти документи, що містять зафіксовану на будь-яких матеріальних носіях інформацію, яка підтверджує чи посвідчує певні події, явища або факти, які спричинили чи здатні спричинити наслідки правового характеру, складаються особами органів державної влади, місцевого самоврядування, юридичних осіб незалежно від форми власності та організаційно-правової форми, а також окремими громадянами, у тому числі самозайнятими особами, яким законом надано право у зв'язку з їх професійною чи службовою діяльністю складати, видавати чи посвідчувати певні види документів, що складені з дотриманням визначених законом форм та містять передбачені законом реквізити.
13 Квітня 2020, 01:08
Всіх корупціонерів у Києво-Печерську лавру на карантин
13 Квітня 2020, 01:10
Первая смерть от коронавируса в Киево-Печерской лавре - монах отдал Богу душу
13 Квітня 2020, 01:30
Як би правоохоронні органи хотя би один раз втрутились в процес проведення цих тендерів із застосуванням до учасників Статті 358. Підроблення документів, ч.4 Використання завідомо підроблених документів, Статті 366 Службове підроблення Кримінального кодексу України, то в цьому процесі не змогло б бути такого безладу. Під офіційним документом у статті 366 слід розуміти документи, що містять зафіксовану на будь-яких матеріальних носіях інформацію, яка підтверджує чи посвідчує певні події, явища або факти, які спричинили чи здатні спричинити наслідки правового характеру, складаються особами органів державної влади, місцевого самоврядування, юридичних осіб незалежно від форми власності та організаційно-правової форми, а також окремими громадянами, у тому числі самозайнятими особами, яким законом надано право у зв'язку з їх професійною чи службовою діяльністю складати, видавати чи посвідчувати певні види документів, що складені з дотриманням визначених законом форм та містять передбачені законом реквізити.
21 Квітня 2020, 14:48
На нари Кіндера і його братву...
22 Квітня 2020, 01:25
Мы все мутки разрулим
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024