Подарунок Ковелю: Степан Івахів профінансує будівництво фонтану у центрі міста

09 Липня 2019, 08:00
Степан Івахів зробив подарунки ковельчанам 4352
Степан Івахів зробив подарунки ковельчанам

Народний депутат Степан Івахів зробив подарунок до Дня міста Ковеля.

Про це повідомляє «Перший».

За вагомий внесок у розвиток міста Степан Івахів вручив грамоти Верховної Ради України чотирьом ковельчанам. Серед тих, хто отримав високу відзнаку – слюсар-сантехнік залізничного депо Руслан Ковальчук, завідувачка дитячого садка №4 Вікторія Ткачук, директорка дитячо-юнацької спортивної школи Олена Климашевська та директорка ковельського Палацу учнівської молоді Тетяна Середюк.

«Дякую вам, ковельчани. За нашу спільну і ефективну роботу протягом уже такого тривалого часу. Наш шлях не завжди простий, але крок за кроком ми йдемо до того, щоб це місто стало найкращим, по-справжньому європейським», – звернувся до присутніх народний обранець.

Ковельська влада навзаєм подякувала депутату за небайдужість і ґрунтовну допомогу місту. Міський голова вручив йому подяку: «Впродовж багатьох років ви є хорошим другом Ковеля, який турбується, аби наше місто ставало все більш ошатним та комфортним. Ваша щоденна робота є красномовнішою за слова. Ковельчани відчувають вашу підтримку та допомогу».



З інших подарунків, які отримало місто у цей день – сертифікат на будівництво фонтану від благодійного фонду «Патріоти Волині». Такий подарунок презентувала представниця організації Наталія Маленицька.

«Ми дарували вам стадіон і набережну, два мільйони на реконструкцію центрального парку, яка розпочнеться вже наступного тижня. Яким же буде наступний подарунок? Ми довго думали. Хотіли, щоб це був подарунок і для дітей, і для дорослих. Щоб він був ознакою Ковеля, як сучасного європейського міста. І сьогодні даруємо вам сертифікат на будівництво фонтану», – розповіла Наталія Маленицька.

 



 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024