Член виконкому замість критики нехай займеться конструктивною роботою, – депутат

17 Квітня 2019, 10:18
Микола Заікін 2375
Микола Заікін

Депутат Ковельської міської ради дав відповідь члену виконавчого комітету, щоб той не розказував небилиці.

Депутат Ковельської міської ради Андрій Неридько надіслав на адресу редакції Район.Ковель лист, який стосується нашої недавньої публікації «Член виконкому «накапав» на депутата Ковельської міської ради». Мова там йшла про виконкомівця, президента ТОВ «ВО «Ковельсільмаш» Миколу Заікіна (на фото), який сказав, що вищеназваний обранець громади «зробив нам щось непонятне для відпочинку».

«Насамперед, скажу декілька слів, як і коли зародилась ідея про облаштування цієї зони, – пише Андрій Неридько. – Це мало бути місце, де можна посмажити на мангалі і куди можна прийти з дітьми та домашніми улюбленцями відпочити, щоб не сидіти у дворі та не заважити іншим. Одним словом, це місце для пікніка, поруч з домом.

Таке місце хотіли зробити на так званому «фонтані», це на вулиці Відродження за будинком № 20, зі сторони заводу, де сьогодні стоїть будівля члена виконкому, побудована без відповідних документів, і яка є неофіційною громадською вбиральнею, і сміття там подекуди не менше, але чомусь туди він не запрошує активістів показати своє «дітище».

У 2013 році відбулась зустріч з тодішнім секретарем міської ради і екс-депутатом, головою однієї з постійних комісії щодо можливості облаштування даного місця, на що було ними повідомлено, що цю територію вже «застовбив» директор заводу і якщо там проводитиметься благоустрій, то він все рівно все поламає. Натомість посадовцями було запропоноване інше місце для облаштування – на вулиці Відродження, біля «Ковельсільмашу», яке з самого початку було передбачене під сквер, хоча на той час було захаращене.

Мешканці пристали на цю пропозицію, очистили територію від хмизу, встановили декілька столиків, мангалів, гойдалок, лавочок, поставили декоративних казкових персонажів. Понад два десятка людей взяли участь в облаштуванні. За ці роки було проведено кілька десятків толок з прибирання території, укладено договір на прибирання між магазином «Козацькі забави» та РЖКП-2. Дана земля є комунальною власністю, тож було би логічно, якби комунальне підприємство і обслуговувало цю ділянку, а не активісти, як каже член виконкому.

Ще декілька слів щодо «надокучливої активістки». На одній із зустрічей де був присутній я, інші депутати та громадські активісти обговорювався ремонт дороги вулиць Відродження та Черняховського. Цей член виконкому сказав, що він зробить там зупинку і ні про які документи мови не було. Тому, певно, до нього і звертаються з питанням про зупинку. Зрозуміло, що для облаштування зупинки потрібна певна технічна документація, але якщо вже сказав «А», то і кажи «Б», бо інакше це виглядає, як завідомо свідоме введення людей в оману.

Підсумовуючи прочитану публікацію, складається таке враження, що всі біди в місті на думку члена виконкому через громадських діячів, активістів, депутатів. Маю надію, що член виконкому замість критики займеться конструктивною роботою та докладе максимум зусиль і по прибиранню того ж сміття на вулиці Відродження, і в інших питаннях».

Коментарі
17 Квітня 2019, 13:32
Заікін винен в тому, що не дав зробити гадючника для відпочинку залежних персонажів. Неконструктивно поступив...
17 Квітня 2019, 14:38
Андрюха -МОЛОДЕЦЬ ! Кеньдьори і прихвосні Заікі.. вже дістали. Заікі мало територіЇ то він ще і ставок загородив "ДБАЄ ПРО МІСТЯН ", а ставок комунальний . Кіндер відмив на сцені та спортмайданчиках , загратував Їх щоб знали що то МАВПОВЕ . А зараз не питаючи містян хочуть загратувати і вирізати ЦЕНТРАЛЬНИЙ ПАРК .
17 Квітня 2019, 14:42
Тут Заікін правий!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024