Військовий комісар Ковеля просить передати приміщення державі

19 Березня 2020, 13:05
Підполковник Сергій Гладун 6813
Підполковник Сергій Гладун

Військкомат хоче, що міська влада передала орендоване приміщення з комунальної в державну власність, хоч мер колись хотів зробити там дитячий садок. 

Військовий комісар Ковельського об’єднаного міського військового комісаріату, підполковник Сергій Гладун звернувся до мера міста Олега Кіндера та голів усіх депутатських фракцій Ковельської міської ради з проханням передати приміщення, які перебувають у безоплатному користуванні військкомату, з комунальної в державну власність.

Мова йде про нежитлові приміщення загальною площею 363,08 квадратних метрів на вулиці Грушевського, 12 та 349,7 «квадратів» в адмінбудинку на вулиці Грушевського, 14, які орендує військовий комісаріат у міської влади, згідно з договором № 604 від 1 квітня 2014 року.

На засіданні постійної депутатської комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, яке відбулося 18 березня, Сергій Гладун пояснив, що приміщення потребують капітального ремонту, гроші на який зобов’язалося виділити Міністерство оборони. На думку депутатів, військовий комісар разом з відділом по управлінню майном комунальної власності мають «вивчити процедуру напрацювання відповідного рішення».

Нагадаємо, у березні 2016 року на сесії Ковельської міської ради мер Олег Кіндер казав про майбутнє будівлі на вулиці Грушевського, 12, що там зроблять дитячий садок.

«А приміщення військкомату старе, яке у власності комунальній міста, от власне ми туда перемістимо дитячий садочок. Що ще потрібно?! Приміщення можемо школи мистецтв, бо вони обмежені є сьогодні в території. І все остальне. І в том числі територію. Буде зацікавленість саме міста, щоб діткам було, де гуляти. Чому дитячий садочок там не можна розмістити? Да, можна», – ствердно переконував усіх присутніх Олег Кіндер.

Читайте також: Ковельський мер хоче зробити з колишнього військкомату дитячий садок

Коментарі
19 Березня 2020, 18:17
Ну як Ви вдало такі фотки кіндера вловлюєте? Молодці, професіонали!
19 Березня 2020, 19:49
Мавпа продала рриміщення
19 Березня 2020, 22:59
Це саме ті приміщення,які років півтора назад комісар казав що не потрібні(бо там хотіли ще один супермаркет побудувати і вже домовились)Але небайдужі депутати поїхали до обласного комісара і той поставив ковельського на місце....Другий ,,заход,,на стару ,,оборудку»
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024