На допомогу чоловікам: вісім книг, які не соромно подарувати жінці

07 Березня 2017, 15:29
5327

Коли не вистачає слів, аби передати почуття, коли набридло все тривіальне та примітивне,  коли хочеться щось для душі, завітайте у нову ковельську книгарню   придбайте для коханої, мами, сестри, колеги чи подруги книгу з неймовірною любовною історією.

Аби полегшити пошуки «тієї» книги, пропонуємо вам  перелік найпопулярніших серед жінок і адресу нової ковельської книгарні - вул. Незалежності, 73 (у приміщенні міської ради). Тим більше до 23 березня триває акція: за дві придбані книги, третю отримаєте у подарунок.

1. Дівчина з перловою сережкою, Трейсі Шевальє

 «Дівчина з перловою сережкою» - робота геніального голландського майстра живопису XVII століття Яна Вермеєра. Трейсі Шевальє, сучасна американо-британська письменниця, обрала дівчину з відомого портрета героїнею свого роману. Роман приніс авторці справжній успіх і був екранізований.


 

2. Гніздо горлиці,   Леся Олендій

Це історія про заробітчанку, яка  поневірялася  в Італії заради майбутнього сім'ї. Головна героїня твору – Дарина, не цуралася ніякої роботи, а коли повернулася на  Україну, то   відчула  гіркоту через побачене вдома.


 

3. Мелодія кави у тональності кардамону,  Наталія Гурницька

Книга описує справжні почуття. Для неї — це перше кохання, для нього — мабуть, уже й останнє... Чи отримають закохані шанс змінити власну долю, залишитись разом і чи взагалі можливо побудувати щастя, балансуючи на краю прірви та порушуючи всі можливі заборони?..


 

4. Купеля, Світлана Талан

2004 рік. Вони познайомилися під час буремних подій у самому серці Києва. Софійка була серед мітингувальників, а капітан Волошин стежив, щоб ніхто не постраждав. Вони випадково зустрілися поглядами — і зрозуміли, що відтепер завжди будуть разом. Це було справжнє кохання! Та це лише початок цієї надзвичайної історії кохання...


 

5. Їсти молитися кохати, Елізабет Гілберг

«Їсти, молитися, кохати» - надзвичайно щира розповідь жінки про духовне переродження і позитивні зміни у житті. Автор книги на власному прикладі довела, що навіть після найбільших криз можна не лише відновитися, а й відкрити в собі нові грані, можливості та рівні переживань.


 

6. Мені б хотілось, щоби хтось мене десь чекав,  Анна Гавальда

У цій книзі 12 новел, які зуміли підкорити світ і серця читачів - їх перекладено вже на понад 30 мов. Гавальда, яку тепер називають «новою зіркою французької словесності», яскраво й проникливо зображає звичайне життя, зовнішня простота якого, приховує безліч потаємних бажань, страхів, мрій та образ, а головне - любові у найрізноманітніших її виявах.


 

7. Теплі історії до кави, Надійка Гербіш

У цій книжці зібрані історії про почуття й настрої, сумніви й рішення, далеку дорогу й затишний дім, чужі міста й близьких людей, солодкий шоколад і терпкувато-гірку каву. У них немає однозначних висновків і незмінних рецептів, а є пошуки та віра в імпровізацію. Є любов і сміливість, крихта суму й багато радості, чимало мрій і не менше спогадів.


 

8. Теплі історії до шоколаду, Надійка Гербіш

Це  збірка добрих, теплих, шоколадних, цілющих слів. Тут містяться історії про різних людей, життя, любов, слова, дружбу, смуток, пошуки, усміх, подорожі, домашню випічку, міста, кутові будинки, про велосипеди, кіно й картини, про музику, лікарні, студентів, книжки, про неосвітлені вулиці й старі листи, маленькі дрібниці й великі зміни.

Читайте також: 

12 фішок нової ковельської книгарні

14 книг про кохання, які можна придбати у Ковелі

Коментарі
08 Березня 2017, 21:01
а де купити Майн Кампф Адольфа Гітлера?
09 Березня 2017, 01:56
Не гоніть бєса. Сучасні жінки книг не потребують, бо читати давно розучились. Секспосібники можна вивчити з інтернета або на прктиці. А більш вони ні х..на робити не хочуть і не вміють.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024