У ковельських дитсадках на літо відкриють більше груп

26 Травня 2020, 13:41
Міський голова Олег Кіндер, заступник мера Ігор Прокопів та начальник управління освіти Віктор Бичковський 1743
Міський голова Олег Кіндер, заступник мера Ігор Прокопів та начальник управління освіти Віктор Бичковський

У Ковелі обговорили відкриття дитсадків у місті. 

Про це інформує Ковельська міська рада.

Розуміючи проблеми батьків, особливо працюючих, які змушені шукати варіанти догляду за дітьми, міський голова Олег Кіндер зібрав робочу нараду, на якій обговорили перспективи відкриття закладів дошкільної освіти. 

У літній період дитсадки запрацюють у мікрорайонах Сільмашу, вулиці Володимирської, другого Ковеля та у центральній частині міста. Зазвичай, у попередні роки функціонували два або три дитсадки. Цьогоріч їх буде більше. Планують, що відновлять роботу 27 груп, кожну з яких зможуть відвідувати не більше 10-12 дітей. Такі карантинні вимоги.

Працівники мають забезпечити дотримання й інших протиепідемічних заходів. Серед яких – температурний скринінг, прийом дітей вихователями на вулиці, визначений порядок проведення дезінфекції, провітрювання, вологого прибирання тощо. 

Як раніше інформував Район.Ковель, через складну епідемічну ситуацію у Ковелі з 22 травня карантин не послабили. Однак, міський голова зазначає, коли стан із захворюваністю на коронавірус поліпшиться, заклади відразу відкриють двері для своїх вихованців, аби батьки без зайвих клопотів йшли на роботу. Олег Кіндер сподівається, що це станеться вже у червні. 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024