Сьогодні онлайн продзвенить останній дзвоник у школах Ковеля

29 Травня 2020, 12:16
Останній дзвоник / Фото ілюстративне 2683
Останній дзвоник / Фото ілюстративне

У ковельських школах закінчився навчальний рік.

Про це інформує Ковельська міська рада.

Цьогоріч свято Останнього дзвоника відзначають 29 травня лише онлайн. Оскільки через поширення коронавірусного захворювання COVID-19 заборонені масові заходи.  

«Цьогоріч Свято останнього дзвоника, на жаль, не збере шкільні родини разом в урочистій атмосфері. Та й цей навчальний рік не був схожим на інші. Усім бракувало спілкування, шкільних зустрічей, веселих перерв. Втім, чергову сходинку в освоєнні знань подолано. Можна відпочити від онлайн - уроків та дистанційного навчання, яке продемонструвало наявність чудового пізнавального потенціалу, наполегливості та креативності в усіх учасників освітнього процесу. Атмосфера розуміння і взаємодопомоги, яка панувала між учнями, педагогами, батьками та адміністраціями закладів освіти, дозволила вчасно і успішно завершити у Ковелі 2019-2020 навчальний рік»,  – зазначили у привітанні міський голова Олег Кіндер, начальник управління освіти, Віктор Бичковський.

З цієї нагоди Президенти шкіл міста записали онлайн-привітання, яке на своїй сторінці у Facebook розмістив Ілля Лихотоп.

 

Читайте також: Як пролунав останній дзвоник у ковельській школі №3

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024