Для сіл Вербка та Бахів хочуть створити старостинський округ

08 Червня 2020, 16:23
Для сіл Вербка та Бахів хочуть створити старостинський округ / Фото ілюстративне 2532
Для сіл Вербка та Бахів хочуть створити старостинський округ / Фото ілюстративне

У Дубівській громаді хочуть створити старостинський округ, щоб було зручніше надавати соціальні послуги.

Про це інформує голова Дубівської громади Роман Троцюк у Facebook.

«Основним завданням реформи децентралізації є наближення послуги до жителів громади. На даний час є необхідність всім жителям громади, які користуються субсидією, звернутися до спеціаліста з надання соціальних послуг. Для жителів с. Вербка Дубівської ОТГ буде організовано виїзний прийом спеціаліста в середу 10 червня в приміщенні клубу с. Вербка з 10 до 13 години. Користувачам субсидій с. Вербка мати при собі будинкову книгу. Під час відвідування спеціаліста необхідно виконувати карантинні вимоги», – йдеться у дописі.

На даний час Дубівська ОТГ приймає участь у проекті «Соціальна послуга» за кошти проєкту придбають меблі та комп’ютерне обладнання для організації надання соціальних послуг на віддалених робочих місцях. Керівництво громади прийняло рішення розмістити робоче місце в вільній кімнаті приміщення ФАПу селі Вербка.

Після облаштування робочого місця фахівець щотижня буде працювати і приймати жителів сіл Вербка та Бахів в даному приміщенні. Пізніше всіх старост Дубівської ОТГ наділять правами та обов’язками з надання можливих послуг в на місцях.

«Пропоную в с. Вербка створити старостинський округ, який охоплює села Вербка та Бахів. Дана ініціатива дасть можливість наблизити ряд послуг до жителів громади цих сіл та мінімізувати витрати на логістику (оскільки з даного напрямку до центральної садиби с. Дубове необхідно добиратися двома маршрутками). В коментарях прошу відобразити своє ставлення до даної ініціативи по створенню додаткового старостинського округу в Вербка», – написав Роман Троцюк у дописі.

Читайте також: У селі Городище бізнесу продадуть колишній клуб

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
09 Червня 2020, 00:55
ЛЮДИ СТВОРЮЙТЕ ТОДІ ПРОСТІШЕ БУДЕ ПРИЄДНАТИСЯ ДО КОВЕЛЯ
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024