У Ковелі триває місячник безпеки дорожнього руху

12 Серпня 2020, 18:00
У Ковелі триває місячник безпеки дорожнього руху 1760
У Ковелі триває місячник безпеки дорожнього руху

Тривають профілактичні заходи в рамках місячника безпеки дорожнього руху.

Про це інформує Ковельський відділ поліції у Facebook.

Екіпажі секторів реагування патрульної поліції Ковельського відділу поліції проводять роз’яснювальну роботу з кермувальниками транспортних засобів в рамках місячника безпеки дорожнього руху. Мета заходів – уникнення аварійних ситуацій на дорогах за участю водіїв різного виду транспорту.

Особливу увагу поліцейські приділятимуть профілактиці правопорушень, що можуть призвести до ДТП. Наряди поліції орієнтовані на виявлення серйозних порушень Правил дорожнього руху як водіями транспортних засобів, так і пішоходами та велосипедистами. Йдеться про виявлення фактів керування транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, виїзду на смугу зустрічного руху, порушення водіями швидкісного режиму.

Також правоохоронці звертатимуть увагу на дотримання учасниками дорожнього руху правил обгону, проїзду перехресть і пішохідних переходів, користування ременями безпеки або мотошоломами, перевезення пасажирів, зокрема – дітей.




 

Читайте також:  Ковельські водії на дорогах пропускають авто екстреної медичної допомоги

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024