Тріснутий пам’ятник у Ковелі влада відремонтує уже після Дня міста

20 Червня 2017, 09:36
2027

Про те, що на бульварі Лесі Українки у Ковелі тріснув пам’ятник «Борцям за волю України», який було відкрито минулого року, наше видання повідомляло ще у квітні.

Нагадаємо, що встановлення монумента, який ковельчани чекали майже двадцять років, профінансував депутат Верховної Ради України Степан Івахів та його благодійний фонд «Патріоти Волині». Це був подарунок нардепа місту Ковелю.

Про пам’ятник міського голову Олега Кіндера спитала ковельська спілка учасників АТО під час чат-конференції на ВолиньPost, яка відбулася 21 квітня.

«Коли відремонтують і за чиї кошти? Чи будуть покарані ті, хто робив з браком?» – звучали запитання.

«Протягом наступного тижня. Там не потрібні великі кошти на роботи. І це зроблять за гроші виконавців», – коротко відповів Олег Кіндер.

Але пройшов тиждень, два, три… пройшов місяць, другий…

Тему тріснутого пам’ятника порушили на комісії Ковельської міської ради. Як повідомив начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук, підрядником виступало комунальне підприємство «Добробут».

«Саме головне, щоб не спішили, бо знову поспішите і знову те саме буде. Краще зробіть його якісно», – застерегла секретар міської ради Віра Федосюк.

«Вирішили, як технічно його зробити. Тільки до Дня міста просто не хочемо спішити. Уже після святкування будемо робити цю роботу, і лист на комунальне підприємство «Добробут» уже направлено», – доповів Андрій Стернічук.

Коментарі
20 Червня 2017, 13:25
За цей час нехай хоч заасфальтують в центрі вулицю Незалежності. 100 метрів дороги не можуть зробити ще з минулого року. СТИДОБА!!!
20 Червня 2017, 15:37
нехай краще у декого голова трісьне.
20 Червня 2017, 17:03
За цей час нехай хоч заасфальтують в центрі вулицю Незалежності.А ти у Пініса та Галі запитай чому дорога не зроблена?
20 Червня 2017, 17:43
Хай у тебе, бидло путінське, пузо тріснуло і кєші повилазили.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024