Юрист Ковельського міськвиконкому звинуватив ОДА у некомпетентності

03 Серпня 2017, 13:12
2307

Під час судового засідання у справі декларації мера Ковеля заступник начальника юридичного відділу виконкому Ковельської міської ради Андрій Назарчук говорив про Закон України «Про запобігання корупції» і те, хто є його суб’єктом, що за антикорупційні програми відповідають обласні державні адміністрації та їхні підрозділи на місцях – районні держадміністрації.

«Область настільки необізнана! Їм здається, що міські ради їм також підлеглі. Вони шлють всім підряд, кому попало, свої розпорядження: потрібно воно – не потрібно. Вони не розуміють, що територіальна громада керується зовсім іншими чинниками і тут інші правила, ніж в районних адміністрацій», – заявив у суді Андрій Назарчук.

Коментарі
03 Серпня 2017, 16:39
Підтримую що територіальна громада керується зовсім іншими чинниками і тут інші правила. Їм точно на все срати. Тут своя атмосфера. Клуб за інтересами. Розділити роздеребанити кум брат сват. Кругом точки лотереї так званої. За гроші можливо що хочеш розвалити і що хочеш і де побудувати. Поліція тільки коли грошима чути щось робить.
04 Серпня 2017, 01:56
Не треба бла-бла-бла! Є власні і делеговані (державою!!!!!) повноваження. Вчіть МАТЧАСТЬ!!!!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024