Під залізничним мостом біля вокзалу у Ковелі встановлять прожектори

16 Листопада 2021, 16:04
Під залізничним мостом біля вокзалу у Ковелі встановлять прожектори 3739
Під залізничним мостом біля вокзалу у Ковелі встановлять прожектори

У Ковелі тимчасово «залатали» стежку під залізничним мостом, який з’єднує мікрорайон Ковель-2 із центральною частиною міста.

Про це написав Ковельський міський голова Ігор Чайка на своїй сторінці у фейсбук

Раніше Район.Ковель інформував, що у Ковелі біля вокзалу повністю відремонтують пішохідні доріжки під залізничними мостами.

 

«Пішохідна доріжка, на якій отвори на одній ділянці вже «зашиті» дошками, на іншій ще будуть – це не капітальний ремонт. Йдеться про тротуар під залізничними мостами, який з’єднує мікрорайон Ковель-2 із центральною частиною міста (вулиця Сагайдачного з виходом на вулицю Тимошенка). 

Уже писав, але роз‘ясню ситуацію знову: на початку жовтня працівники міськоі ради, проектанти, працівники залізниці оглянули цю ділянку, особливо цікавило, чи проблемні тут мережі. Та не виявили нічого, що могло б завадити роботам у майбутньому. Тому ми вже почали працювати над проєктно-кошторисною документацією, без якої почати капітальний ремонт неможливо. У наступному році ми проведемо капітальний ремонт цієї ділянки.

Але йде зима, я пообіцяв, що ми тимчасово «зашиємо» отвори в тротуарі, щоб було безпечно. Цим зараз і займається КП «Добробут», – написав міський голова Ігор Чайка у дописі.

Він також зазначив, що під мостом встановлять прожектори для освітлення.

«Крім того, на цій ділянці під мостами ми відновимо освітлення. Під одним мостом світло дає один ліхтар з двох, а під іншим світла взагалі немає. Ми домовилися із залізничниками, що «Добробут» надасть їм 3 прожектори, які вони підключать до своїх мереж, щоб освітлення було під обома мостами. І для того, щоб не виникало хибного уявлення про те, що тимчасово покладені дошки - це «капітальний ремонт» – ми встановимо біля входу в тунель під мостами інформаційну табличку», – йдеться у дописі.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024