Ковельські чиновники ущемили інтереси РЖКП № 1

08 Січня 2018, 15:16

Перед святами у виконкомі Ковельської міської ради було проведено тендер по визначенню виконавця робіт з шляхово-мостового господарства. Сюди входить утримання зливових колекторів по всьому місту, обслуговування та встановлення дорожніх знаків, підрізка дерев, обкошування придорожньої смуги та інше.

У конкурсі взяли участь лише два учасника: комунальне підприємство «Добробут» та ремонтне житлово-комунальне підприємство № 1. Бюджетне призначення на цей вид робіт становило 800 тисяч гривень на 2018 рік.

Як повідомили нашого журналіста «джерела» у мерії, РЖКП № 1, яким керує Віктор Солов’янчук (на фото під час Дня депутата міськради – крайній зліва), запропонувало виконати ці роботи за найменшу ціну – 480 тисяч гривень. Зрозуміло, що влада повинна була визнати дане підприємство переможцем, а різницю у грошах – 320 тисяч гривень, використати для нагальних потреб міста. Скажімо, спрямувати їх на ліквідацію підтоплення в мікрорайоні Ковель-2, жителі якого наприкінці грудня на знак протесту навіть зірвали сесію міської ради, «заблокувавши» у залі мера Олега Кіндера.

Втім, тендерний комітет виконкому на чолі з начальником управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрієм Стернічуком відхилив цю пропозицію, оголосивши переможцем конкурсу «Добробут», який оцінив свої послуги у 750 тисяч гривень.

То для чого тоді проводився конкурс? Чому чиновники ущемили інтереси РЖКП № 1?