Ковельських привітали держслужбовців із професійним святом

23 Червня 2023, 13:38
У Ковелі привітали держслужбовців із професійним святом 828
У Ковелі привітали держслужбовців із професійним святом

Ковельських працівників державних служб привітали зі святом.

З професійним святом держслужбовців 23 червня привітали начальник Ковельської районної військової адміністрації, голова Ковельської районної ради. Про це йдеться на сайті Ковельської РДА.

«Нині, коли в країні триває війна, ви також несете службу, тільки в тилу. Весь ваш час присвячений служінню людям. Ця робота складна, але водночас  важлива. Бо від наших з вами щоденних зусиль, принциповості та професійності залежить імідж держави. Тому сьогодні ми повинні працювати ще з більшою наполегливістю, аби наблизити перемогу і завершити війну нашим успіхом», – сказала посадовиця Ольга Черен.

За сумлінне, високопрофесійне виконання військового обов’язку, мужність, вірність військовій присязі, вагомий особистий внесок у справу захисту незалежності й територіальної цілісності Української держави від російського агресора, непохитну віру в Перемогу України та з нагоди Дня державної служби почесною грамотою Ковельської районної військової адміністрації, Ковельської районної ради нагородили головного спеціаліста відділу культури, молоді та спорту управління гуманітарного розвитку Ковельської райдержадміністрації, який захищав суверенітет і цілісність країни у Збройних Силах України.

Також керівники влади вручили окремим державним службовцям почесні відзнаки за досягнення у праці, активну громадянську позицію та з нагоди професійного свята.

Читайте також: Як ремонтують дороги у Ковелі

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024