Архів новин за 19 Червня 2018

18:06
Військовослужбовці вимагають змінити генеральний план забудови колишнього військового містечка № 19 у Ковелі, аби стала можливою передача території під індивідуальну житлову забудову учасникам АТО.
17:06
Правоохоронці запросили на гостину до Ковельського відділу поліції вихованців місцевої станції юних техніків, а також підлітків які перебувають на обліку в поліції.
16:06
У Ковелі поліцейські затримали п'яного водія-рекордсмена.
16:06
Учора, 18 червня, за участю першого заступника міського голови Михайла Гетьмана відбулось засідання наглядової ради з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій.
16:06
У неділю, 24 червня, у Голобах відбудеться велопробіг, присвячений Дню молоді та Дню Конституції України.
16:06
У Дубівській громаді шукають директорів для НВК у Вербці і опорної школи у селі Дубове.
15:06
У Ковелі на Привокзальній площі перехожі побачили чудернацького «Москвича» із переробленою задньою частиною автомобіля.
15:06
У Ковелі на вулиці Сірка злодій вліз до одного із житлових будинків через відчинене вікно та вкрав звідти золоті вироби, парфуми та інші речі, завдавши господарю збитків на загальну суму 56 тисяч гривень.
14:06
Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області звернулося з позовом до загальноосвітньої школи І ступеня села Ворона Ковельського району, в якому просить суд зупинити її експлуатацію до повного усунення порушень вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки.
13:06
У першій половині червня виконком Ковельської міської ради здійснив суттєву закупівлю товарів, які необхідні для роботи.
12:06
Наприкінці червня відпочиватимемо чотири вихідні поспіль.
11:06
Голова облдержадміністрації Олександр Савченко відвідав літературно-меморіальний музей Лесі Українки у селі Колодяжне Ковельського району. Через регулярне підтоплення там руйнується будинок, де жила велика поетеса, та точна копія дому її батьків.
11:06
Вчора, 18 червня, голова облдержадміністрації Олександр Савченко побував у селах Вербка та Колодяжне. Там у школах просять добудувати актові та спортивні зали, а в останньому ще й не вистачає класних приміщень – кількість дітей кожного року збільшується, але навчатися їм вже ніде.
10:06
Жительці села Волошки Ковельського району Валентині Потерусі присвоєно звання «Мати-героїня».
10:06
Сьогодні, 18 червня, призупинено аналогову трансляцію телеканалу «UA: ПЕРШИЙ» через передавачі у містах Білопілля, Вінниця, Дніпро, Ізюм, Київ, Ковель, Одеса, Тернопіль та Чернігів.
09:06
Уже вкотре працівники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Ковеля зустрілися зі своїми колегами у місті Хелмі (Республіка Польща) у рамках обміну досвідом.
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024