«П’яною» справою судді з Ковеля займається Державне бюро розслідувань

24 Жовтня 2019, 10:49
«П’яною» справою судді з Ковеля займається Державне бюро розслідувань 6097
«П’яною» справою судді з Ковеля займається Державне бюро розслідувань

Начальник волинської поліції рекомендує депутату Ковельської міськради звернутися до директора ДБР з приводу резонансної аварії за участю судді.

У травні 2019 року в мережі Facebook та на популярному відеохостингу YouTube з’явилося звернення голови благодійного фонду «Позитивна взаємодія», кандидата юридичних наук Віктора Мовчана щодо судді Турійського районного суду Романа Тітівалова, який проживає у місті Ковелі і є сином колишнього Волинського транспортного прокурора Костянтина Тітівалова.

Зі слів Віктора Мовчана, вночі 28 лютого 2019 року він став очевидцем ганебного і вкрай жахливого для суспільства і держави явища: як у селищі Турійськ, що на Волині, суддя, який, зі слів очевидців події, був у стані сп’яніння, вчинив ДТП та зник з місця події. Разом з тим, багато осіб допомагали суддівському чиновнику вийти «сухим з води» і уникнути розголосу, відповідно, і – відповідальності.

Читайте також:

Як відомо, Роман Тітівалов народився 27 лютого 1982 року, тож повертався додому, очевидно, після святкування з колегами чи друзями свого дня народження.

До громадського розслідування Віктора Мовчана активно долучився депутат Ковельської міської ради Володимир Косцьов’ят, який почав «бомбардувати» зверненнями установи охорони здоров’я, правоохоронні та слідчі органи.

Начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига повідомив, що внаслідок цієї дорожньо-транспортної пригоди Роман Тітівалов був доставлений в Турійську центральну районну лікарню з тілесними ушкодженнями.

Виконуючий обов’язки головного лікаря Турійської центральної районної лікарні Ярослав Кафка відписав, що Роман Тітівалов був доставлений у приймальне відділення Турійської ЦРЛ, оскільки «отримав певні тілесні ушкодження» і тієї ж ночі був транспортований спецавтомобілем лікарні для подальшого лікування у Ковельське МТМО.

Згідно журналу реєстрації медичних оглядів з метою виявлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, у Тітівалова та іншого учасника ДТП було взято кров на алкоголь.

«Зразок крові Тітівалова Р.К. на дослідження у Волинський обласний наркологічний диспансер не направлявся, оскільки був вилучений представниками слідчого відділу СУ ТУ ДБР у м. Львові», – пише Ярослав Кафка.

Флакони зі зразками крові другого учасника дорожньо-транспортної пригоди Турійською ЦРЛ були скеровані у хіміко-токсикологічну лабораторію Волинського обласного наркологічного диспансеру на токсикологічне дослідження. 

Петро Шпига також проінформував, що ДТП зареєстровано в єдиному обліку за № 368 від 27 лютого 2019 року Турійського відділення поліції. Відомості внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за № 62019140000000161 від 28 лютого.

«Для отримання більш детальної інформації по даній події рекомендуємо Вам звернутись до Державного бюро розслідувань, яке здійснює досудове розслідування», – написав Петро Шпига депутату Володимиру Косцьов’яту від 4 жовтня 2019 року.

Володимир Косцьов’ят прислухався до рекомендації й письмово звернувся до директора Державного бюро розслідувань Романа Труби, щоб той повідомив, на якій стадії відбувається досудове розслідування щодо вчинення ДТП суддею Турійського районного суду, «який керував автомобілем, ймовірно, у стані алкогольного сп’яніння».     

Читайте також:

Коментарі
24 Жовтня 2019, 16:03
Нарешті зайнялися недоторканими
24 Жовтня 2019, 22:21
Суддя як судив, так і судить і буде судити. А ви дослухайте нашу казку про притягнення його до відповідальності і солодко засинайте. Завтра вам ще якусь казку розкажемо...
24 Жовтня 2019, 23:52
Їх всіх підарасів посадити довічно
25 Жовтня 2019, 12:55
цеВікторце точно... Таки, як Тітівалов, на лави підсудних
27 Жовтня 2019, 23:21
да насрать им на вас..они не нам служат а евреям из слуг народа.
23 Листопада 2019, 19:05
Доки ДБР "розслідує", суддя судить і клав на всіх наївних, які вірять, що його покарають...
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024