Архів новин за 07 Вересня 2017

18:09
Таке рішення обласні депутати прийняли сьогодні на пленарному сесійному засіданні. Його проект було попередньо опубліковано на офіційному сайті ради.
18:09
Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про відому волинську бабусю Степаниду Цвіт, яка запевняє: життя прекрасне у будь-якому віці, змінюватися не пізно і на пенсії. Жінка фарбує волосся в рожевий, підкорює танцмайданчики і спортивні зали, щоранку медитує та навіть уміє лікувати руками. Степанида Цвіт власним прикладом запевняє: не варто, мов вогню, боятися старості.
17:09
Головний інженер комунального підприємства «Добробут» не виконав вимогу щодо демонтування металевого стовпчика, який перешкоджає дорожньому руху в дворі будинку №3 на бульварі Лесі Українки у Ковелі.
16:09
Тема заходу: «Інновації в медіа: глобальне бачення, локальні рішення». Модерувати буде головний редактор журналу « Український тиждень» Дмитро Крапивенко
16:09
Депутати визначилися з кандидатами на цьогорічні Премії імені Йосипа Гошовського за заслуги у сфері освіти.
15:09
Учора в Ковельську центральну районну лікарню в стані коми госпіталізували 50-річну місцеву жительку. Як з’ясувалось, тяжкі тілесні ушкодження жінці завдав її чоловік.
14:09
У Ковелі чоловік заразився лептоспірозом – хворобою, яку переносять гризуни.
13:09
Журналістам нашого видання передали копії документів, які стосуються оренди земельної ділянки на вулиці Мрії, на якій орендар створив рекреаційний пункт, викопавши ставок.
13:09
Часом наші бажання не встигають за доходами. Для таких випадків ПриватБанк пропонує низку можливостей та сервісів, аби клієнти не відмовляли собі ні в чому.
12:09
Учора, 6 вересня, на вулиці Шевченка у селі Зелена Ковельського району під колеса легковика «Volkswagen Golf» потрапила велосипедистка з 5-річним сином.
11:09
Управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконкому Ковельської міської ради здійснило попередню оплату за придбання першої партії нових урн для сміття – 14 штук.
10:09
У святі Першого дзвоника в школі села Доротище взяли участь педагоги навчального закладу, учні, батьки, представники громадськості.
09:09
В неділю, 3 вересня, представники Голобської ОТГ на запрошення польських колег побували на дожинках в Польщі у гміні Замость.
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024