Архів новин за 02 Листопада 2017

18:11
З 27 по 29 жовтня у Луцьку відбувався восьмий міжнародний дитячий конкурс юних бандуристів «Волинський кобзарик», який проводився з ініціативи Національної спілки кобзарів України, Луцького педагогічного коледжу, Волинського обласного осередку Національної спілки кобзарів України.
17:11
Учора, 1 листопада, до працівників поліції звернувся 44 - річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що на території автостанції у Ковелі, його побив водій маршрутного таксі.
16:11
Аби звести комфортне та надійне житло, забудовник має керуватися не лише критеріями сучасності зовнішнього вигляду, а перш за все надійністю та якістю матеріалів. Чим ширший арсенал будматеріалів використають на етапі будівництва, тим менше у майбутньому власникам житла доведеться хвилюватися про його комфортність та споживчі характеристики.
15:11
Днями «Народний художній колектив» ансамбль танцю «Барвінок» Ковельського Палацу учнівської молоді ім. Івана Франка взяв участь у міжнародному фестивалі-конкурсі хореографії «Day of the Dance», який відбувся у Львові.
13:11
Управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Ковельського міськвиконкому закупило в Київської фірми ТзОВ «Інтер-ліга», діяльність якої - роздрібна та оптова торгівля різними товарами, а не їх виробництво, партію сучасних, енергозберігаючих, світлодіодних вуличних ліхтарів.
11:11
56-річний ковельчанин придбав у будівельному магазині «Верес», що у Ковелі на вулиці Грушевського, п’ять метрів проводу, в якого, як виявилося уже вдома, не вистачало біля 5 см.
10:11
Цей рік позначився якісними змінами для дошкільних закладів міста.
09:11
Дощова погода, яка останнім часом встановилася на Волині, позитивно вплинула на рівень води у місцевих водоймах.
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024