Архів новин за 18 Травня 2018

18:05
З метою пропаганди здорового та активного способу життя та екологічної альтернативи міському авто, створення цивілізованих умов для велосипедистів у містах України ковельчани в котре приєднаються до організації всеукраїнської акції «Велодень», яка об’єднує тисячі велосипедистів у спільному велопробізі центральними вулицями міст по всій країні.
17:05
У спортивній школі імені Євгена Кондратовича пройшов чемпіонат Ковеля з класичних шахів серед юнаків та дівчат до 12, 14 та  16 років. У змаганнях взяли участь 48 юних спортсменів. 
17:05
З початку року на Волині виявили 60 фактів крадіжок природного газу. Працівники газової компанії вже зафіксували порушень на суму майже 800 тисяч гривень
16:05
На засіданні постійної депутатської «житлово-комунальної» комісії Ковельської міської ради з-поміж питань порядку денного ще й розглядали звернення депутатів, що були ухвалені на сесії ради. Таку практику нещодавно запровадив міський голова. До списку цих звернень потрапив і документ, автором якого є депутат від фракції «Батьківщина» Геннадій Кіндер, «Про виготовлення проектно-кошторисної документації та виконання робіт по монтажу повітряної лінії в р...
15:05
Компанія Baumit провела навчання для працівників Будівельної компанії «Інвестор», на якому фахівцям з продажу житла розповіли про систему утеплення будинків та про декоративно-оздоблювальні покриття.
14:05
Літо час пригод, нових знайомств та веселощів. Саме тому Дитячий розважальний комплекс «Смугастий носоріг», що на 2-му поверсі РЦ «Промінь», кличе маленьких друзів у Долину Смугастого за новими літніми враженнями!
12:05
Засоби масової інформації в Україні активно поширюють недостовірну інформацію, нібито у місті Ковелі «кістками розстріляних радянських військовополонених штукатурили школу», а у російських мас-медіа цей фейк взагалі перетворився на інформаційне чудовисько, «прикрашене» відповідними епітетами.
11:05
Учора, 17 травня, близько 22 години, у Ковелі патрульні отримали повідомлення про невиконання обов’язків щодо виховання дитини, яке згодом перекваліфікувалось в інші тілесні ушкодження.
10:05
Четвертий рік на Волині працює патрульна поліція. Відкритість, прозорість, сучасні методи комунікації з громадою, участь у численних заходах і висока мотивація, – вони скрізь і всюди, вони і фотографуються з дітьми, і ловлять злочинців, і реалізовують проекти «з людським обличчям».
10:05
В Україні діє Інтерактивна мапа Міністерства екології та природних ресурсів, яка надає можливість громадянам надіслати звернення з геоприв’язкою та фотоматеріалами щодо виявлених місць стихійних сміттєзвалищ.
09:05
Вчора, 17 травня, у День вишиванки на площі Героїв Майдану кожен бажаючий міг долучитись до роботи над велетенською сорочкою для Кобзаря.
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024