Архів новин за 30 Липня 2018

18:07
У селі Воля Любитівська сталась пожежа у житловому будинку в якому наразі ніхто не проживає, позаяк цей будинок – пустка.
16:07
На сороковій сесії Ковельської міської ради депутатка від «Солідарності» Ірина Роїк вкотре порушила питання демонтажу в центрі Ковеля малої архітектурної форми, що належить директорці МПП «Землемір» Інні Конащук, яка є дружиною колишнього радника мера міста Юрія Конащука.
15:07
У Ковельському міськрайонному центрі зайнятості нещодавно відбувся інформаційний семінар для військовослужбовців та учасників АТО. 
13:07
Дорожньо-транспортна пригода трапилася 16 квітня 2018 року близько 15 години поруч із магазином «Будівельні матеріали», що у Ковелі на вулиці Відродження.
12:07
Міський голова Олег Кіндер на апаратній нараді нагримав на начальника відділу економічного розвитку та торгівлі Михайла Долінського через те, що той нічого не робить щодо залучення європейських коштів на реконструкцію стадіону «Локомотив».
11:07
За кошти виконкому Ковельської міської ради керівництво знову придбало нові кондиціонери. Очевидно, саме їх найбільше зараз потребує орган місцевого самоврядування.
10:07
На сесії Ковельської міської ради депутатка від «УКРОПу» Галина Стасюк озвучила звернення голови громадської організації «Члени родин загиблих в АТО «Віра» Людмили Данилевич, яка просить владу присвоїти ковельчанам, полеглим у зоні бойових дій на Сході України за територіальну цілісність нашої держави, звання Почесного громадянина міста Ковеля.
09:07
В рамках реалізації на Волині Субпроекту Світового банку «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу в області» ковельські медики отримали медичні функціональні ліжка з матрасами «Jiangsu Yongfa Medical».
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024