Архів новин за 08 Серпня 2017

18:08
Сьогодні, 8 серпня 2017 року, на території міста Ковеля, Ковельського, Старовижівського та Любомльського районів прокуратура провела 4 обшуки у місцях, де здійснювалася незаконна реалізація паливно-мастильних матеріалів.
17:08
Ковельська місцева прокуратура розслідує кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 364 КК України.
17:08
Топонімічна комісія Ковельської міської ради пропонує депутатам присвоїти новоствореним вулицям такі назви: Марії Хотинської, Заплавна, Долинна, Надії та Радості, а провулок назвати – Зарічний.
16:08
Ковельчани в соціальній мережі Фейсбук скаржаться на старі автобусні зупинки по місту, недоглянуті клумби та сміття на вокзалі.
15:08
У Києві, в «білій залі» Українського фонду культури, відкрилася виставка картин самодіяльного художника із села Білин Ковельського району Миколи Конопатського. Він презентував у столиці 42 свої роботи – пейзажі Волинського краю. За непідкупну правдивість зображуваного митця вдома називають не інакше, як «білинський Шевченко», – повідомляє всеукраїнський тижневик «Вісник».
14:08
Минулої суботи на стадіоні «Верес» відбулась товариська зустріч між нашою «Ковельчанкою» – чемпіоном Волині та польською командою «Orleta».
13:08
Літературно-мистецьке свято «Лісова пісня», 5 серпня, розпочалося біля пам’ятника Лесі Українці у Ковелі.
13:08
Депутати мають намір звернутися до голови Волинської обласної ради та засновника благодійного фонду «Тільки разом» Ігоря Палиці з тим, щоб пришвидшити роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у Волинській області, яка виникла внаслідок діяльності Ковельської філії державного підприємства «Укрветсанзавод».
11:08
У Ковелі роботодавцям надають можливість здійснювати підбір кадрів через онлайн-співбесіди.
11:08
Берег Великого Згоранського озера 13-го серпня гудітиме від переплету музичних напрямків та стилів, які продемонструє ковельський гурт «Відділ Збуту», – повідомляє видання «Кордон».
10:08
Жителі міст Рівне, Ківерці та Ковель зможуть зручно подорожувати до Польщі завдяки зміні маршруту поїзда Ковель-Холм на Здолбунів-Холм, починаючи з 24 серпня.
10:08
В урочищі Нечимне Ковельського району відбулось традиційне літературно-мистецьке свято «Лісова пісня».
09:08
Коли вулицями Ковеля їде цей шикарний автомобіль, перехожі завертають голови, щоб краще роздивитися таке диво. Мало хто знає, що власник його – настоятель місцевого Свято-Володимирського храму Віталій Лехкобит. Правда, з гаража виганяє його лише в особливі, святкові дні, а у будні кермує звичайним легковиком, – розповідає всеукраїнський тижневик «Вісник».
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024